| ISSBIAX + 2 | 100431 |
|
|
26.3.2010 9:41:47
libi na tu akupresuru si zajdi k tomu chlapovi u stadionu, fakt je nejpodobnější martině, k zogatové půjdu až příjdu na to co s prckem, nemá pravidelný režim.
|
| ISSBIAX + 2 | 100431 |
|
|
26.3.2010 9:39:47
Kisi to solarko u městského úřadu patří ségře mého manžela, Muchovi, mě zase jejich masáže nevyhovují, dělají totiž sportovní m. a to mou bolavou páteř ještě více rozhodí, já zase potřebuji ty bodové m. protože mi vytlačí ty bolestivá místečka, každému sedí něco jiného. Každopádně Marcela na to jaké je chuchro má teda pěknou sílu, to máš pravdu.
Holky já nestihám, za jak dlouho se ten koloběh změní v něco jiného? Už si ani zuby nečistím... |
| Libii | 55216 |
|
|
26.3.2010 9:29:09
No já bych hlavně na tu akupresuru, mám teď problémy s menstruací už přes půl roku ji nemám a to jsem poctivně brala antikoncepci až do minulého týdne. Segra kdysi měla stejný problém a právě akupresura ji pomohla znovu tělo nahodit. Hormonym mám v pořádku a pokud to nedostanu do měsíce tak to bude gynekolog řešit
Těhotná nejsem!! Proto se ptám na někoho dobrého kdo se v tom vyzná. Sestra jezdí k jedné paní do Frenštátu ale to je pro mě dost z ruky Jinak díky moc za tipy, popřemýšlím![]() |
| Kisi + 2 děti | 14696 |
|
|
26.3.2010 0:45:04
ad masáže, taky jsem slyšela chválu na nějakou paní z hoteláku.
Ale já jsem např. byla spokojená i s masážemi na Beskydské (v tom starém nevyužitém nedostavěném domě), teď jsou přestěhovaní vedle měst.úřadu. Paní mě namasírovala tak, že jsem to i další den cítila... a to mě právě vyhovuje. Jinak počasí jak víno, užívám si to. Nejlepší jsou teď ty procházky v lesoparku, ty úpravy skvělé !! Ale jedna houpačka na celý lesopark pro celý Tř. je kapánek málo ![]() Ale nestěžuju si, mohlo být hůř ![]() |
| Kisi + 2 děti | 14696 |
|
|
26.3.2010 0:41:31
Isbi, taky gratuluji k chlapečkovi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Holky mají pravdu, za chvilku ti tak vyroste, že ani nepochopíš ))))))Proto si užívej každého dne ![]() Libi, k té Martině jsem kdysi chodila (na mě byla moc "měkká", mám raději tvrdší přístup, ale jinak jsme si nestěžovala). Byla jsem tam mnohokrát...i manžel. Teda pokud myslíme tu stejnou , chodí k nám do školky, má už třetí dítě(pokud si pamatuju, tak loni v létě), takže se asi do práce moc nepožene dle mého. |
| pavla, | 98453 |
|
|
25.3.2010 17:21:11
ahoj holky a Issbi tebe zdravim zlast a s velkou gratulaci
![]() ,at mas same skvele dny plne radosti.Na me to jaro a slunicko taky pusobi,hned mam od rana skvelou naladu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() .Jinak u nas nic tak zvlast noveho,jen dneska s malou preventivka,trochu me boli v krku jak pri angine,myla jsem okna a prala zaclony a asi jsem to trochu prehnala . |
| ISSBIAX + 2 | 100431 |
|
|
25.3.2010 16:29:51
libi, já k ní chdila také, je to nejlepší masérka bodových masáží co jsem kdy poznala. bohužel s nástupem na mateřskou si asi dala pauzu a ještě znova nezačala. Taky bych ji chtěla zpět. Nejpodobnější masáže kvalitou dělá, sakra jsem zapoměla jméno, chlap, byl pod laubami tam u květinky a kadeřnictví a ted je někde u stadionu kde tam je pry i sauna, nějaký asi barák s prostory k pronajmutí, ale tam jsem ještě nebyla. Jinak se ted cgystám vyzkoušet v hoteláku zagotovou, tak uvidíme.
|
| sunny82 | 90676 |
|
|
25.3.2010 9:40:20
to víš, jde na mně jaro
![]() ![]() jak se tu máte holky? my bojujem se zoubkama a rýmou ale jinak mi je strašně fajn ![]() ![]() |
| Mona, Péťa 02, Klárka 06 | 60817 |
|
|
25.3.2010 8:19:03
Issbi, moc gratuluji k nádhernému chlapečkovi
. Ten čas tak letí, že za chvíli budeš už jen vzpomínat, jaké to bylo malé miminko. Užij si to, za chvíli to bude ukecané dítko, které bude nosit ze školky jen samé chytrosti. Skoro denně se dozvídám od svých ratolestí "zajímavé" poznatky A co se týče manžela, tak souhlasím s holkama - zavčasu ho zapojit - je to přece VAŠE dítě ![]() Libi o té paní jsem neslyšela, takže neporadím ![]() |
| Libii | 55216 |
|
|
24.3.2010 20:14:17
Nazdárek holky!! Sunny ty máš skvělou náladu že na nás vyplazuješ jazýček
![]() Holky nevíte jestli je ještě v Třinci "Martina Hájková" dělala kdysi akupresuru, masáže i kosmetiku. Tchýně k ní kdysi chodila a moc ji chválí.Ale je to už hooodně let co tam naposledy byla. Na netu nemůžu nic najít, tak budu muset kuknout v Třinci kde kdysi byla jestli tam je nebo už je bůh ví kde Ale pokud máte na někoho tip sem s ním![]() ![]() |
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.