| Lucíček a dva lupínci | 64013 |
|
|
14.11.2014 10:47:24
Lali, jména se mi líbí všechna, ale u holčičích mě napadlo totéž co Lillu
.Hlavně, že jste s mimčem v pořádku. Náš Maty chce zase všechno v army stylu. Mám pro něj vojenské oblečení, takže koupíme asi něco jako džíp, tank...vůbec nevím, protože zrovinka toto není mé hobby. Ale on to obdivuje. Jinak malý dostane Lego Duplo a plenky, ať tam pod tím stromečkem něco má. Jinak vše zdědil po bráchovi...navíc Matyho klasické Lego nechytlo, raději si hraje právě s Duplem, kterého má požehnaně. Nemusí nic stavět, vše je hotové, alespoň pokud jde o figurky, auta a tak. I když ke klasickému Legu čas od času také zasedne. "Techniku" máme v plánu až k narozeninám...herní konzoli, tablet nebo Playstation 4. Netuším. Ale střílet se z toho nebudu. Myslím, že i kdyby dostal jenom ten tank, bude celej poprděnej... ![]() . |
| Lillu+B&J | 42945 |
|
|
13.11.2014 16:58:25
Ahoj holky,
děkuju ![]() Lalluško,mám radost,že jste s miminkem v pořádku a už se těším na fotečky.Jinak jména,klučičí se mi líbí všechna,ve vašem výběru,u holčiček nejvíc Anička,pak Ivanka s Haničkou,Katka vůbec,ale to je můj osobní boj s tímto jménem,protože znám hodně nositelek a v 99% je nemám ráda ![]() ![]() A k Sárinka je Sarah,ne?To by byla krásná kombinace s Anna nebo Hannah.![]() Lucigo,takže jedete na hudební vlně?Včera jsme byly s mamkou a ségrou na nákupech v Olympii,jsem si vzpomněla,jak jsme tam zapomněly tu tu tašku v Triumphu a tys nám jí vyzvedávala ![]() ![]() Jinak vůbec nevím co je to o čem píšeš,že letní na krk pro kluky ![]() ![]() ![]() U nás ještě Bártík slaví v prosinci 6 narozky,to je šílený,včera se narodil.CHce Playmobil velkou policejní stanici,pak chce nějakou hru,knížku,sadu kouzelníka,koloběžku,ale hlavně cokoliv z playmobilu a cokoliv policejního,takže možností hromada a masku rytíře.Malá asi milion panenek(barbie,monster hight,bruslařky z ledového království,Sofii,atd.),VIP Pets,Petshopáky s Blythe,Zoobles,koníky,křídla,prostě na holky je toho mraky a Mína by chtěla vše. ![]() ![]() ![]() U nás jsou děti malé a já jsem hroznej pes co se týká elektronických hraček,myslím si,že to předškolní děti nepotřebují,samozřejmě pokud nemají starší sourozence,tam je to jasné,že není jiná možnost. |
| Lenka a dva kluci | 57001 |
|
|
13.11.2014 13:37:52
jo a nesplněno zustava , že by chteli oba pejska:-(
|
|
|
13.11.2014 13:33:59
ahoj tak u nas Tomáš knižku/kde je vše tiskaci pismena/pohadkovou, takže si už bude sam číst teda mamince v postylce
, Ninja to lego, sluchatka, a nejake drobnosti no Kaja to už je level nekde jinde takže:-( větší disk do pc, a pak cool povlečení a dal nevim nejakou drobnost možna jeste holici strojek jelikož se už musíme cca 14 dní holit a to nekecam no jo chlap vždyt už je vetší než ja a to ja mam 183 achhh jo |
| Luciga | 23859 |
|
|
13.11.2014 13:24:37
Lalo super
do klučičích jmen se ti plést nebudu, ale u holčičích jdu orodovat za Ivanku to je moje favoritka, no ale u nás už nic, tak si nechám zajít chuť ![]() Lucíčku asi ti moc nepomůžu - u nás to bude nová kytara pro Ondřeje a bubny pro Jakuba ![]() jinak tedy Oňucha si přeje digitálky a inline brusle - má to mít, Kubík chce lego ninjago chrám - tam nevím, asi spíš něco menšího a dostane nový větší batoh, oba knížky, buff na krk (letní verzi, aby to využili celoročně, ten chce tedy hlavně O., ale K. by mu ho pak kradl, tak ať mají každý svůj), nové hry na xbox - každému jednu, měkoučkou deku na chladné zimní večery, Kubovi hůlky na lyže... jo a jsou to dárky na troje slavení ježucha - doma a pak u každých prarodičů abyste si nemyslely dámy, že je rozmazluji tolika dary doma ![]() z nesplněných dárků to bude morče o které si psal do dopisu Kubíček , Ondra je materiálně zaměřený, takže ten hodlá dopis sepsat až dle toho, co dostane k svátku ![]() ![]() |
| Lala+ | 55604 |
|
|
12.11.2014 21:01:56
Ahojki děvčátka
Tak se zase ozývám. Předně gratuluji Liluš k ukončení kurzu a přeji hodně úspěchů jak v nové práci tak i v další činnosti ![]() Já mám po kontrolách jak na cukr který mám v pořádku tak i na gyndě.Minule mi dr konečně řekla pohlaví.Byla si na 100%jistá a i já jsem to viděla ale jak jsem to chtěla aby mi to teď ještě potvrdila tak se mimi zase nedalo přesvědčit aby se otočilo a dalo nožičky a ručičky od sebe.Tak uvidíme.Jinak je to až moc živé miminko pořád kope.Má už prý 1,60kg dr říkala že ještě 2kila a bude spokojená.Má sice o 20 deka míň ale dr.to nijak nevadí. A jména no je to pořad boj.Pro kluka jsme s malou vybraly Jan,Tomáš,Lukaš nebo Vojta.Zatím Jan vede.A pro holku máme Anička,Hanička,Ivanka nebo Katka.Ivana a Katka jsou ve vedení.No ještě máme 2 měsíce tak snad se shodnem a nebudem muset ještě v porodnici vybírat. Jinak jsem se dneska stala pratetou.Neteř dneska porodila holčičku Valentýnku.Pořád jí strašili že bude mít přes 4kila a nakonec má 3,64kg. Jak já jí v dobrém závidím Taky už mě to zmáhá u všeho se zadýchám už jsem i v práci musela skončit protože jsem nemohla vystoupit z auta jak jsem přijela domů a večer ani nemluvim.Jak jsem se uvelebila v sedačce tak vstát byl pro mě zážitek.No ve škole se malé pořád líbí ale je strašný flegmatik no a co že má někde chyby však písmeno V jak paní učitelka značí chyby není žádná špatná známka.Jedniček má sice dost ale v matematice to je děs.Tam jich má nejmíň.No snad se polepší. |
|
|
12.11.2014 17:15:18
Holky, napište nějaké nápady na dárky pro děti k Vánocům.
Díky... . |
|
|
11.11.2014 22:10:41
Ahoj holky.
Lillu, blahopřeji k ukončení kurzu...ať Tě práce baví ![]() .U nás nic nového, Maty studuje, už přišel domů s tí, že se mu kluci smějí, že miluje holky. Tak jsem mu vysvětlila, že jsem na něj pyšná a ať to neřeší, že by nemohl mluvit ani se mnou a s babičkou. Tak pochopil, že holky milujou určitým způsobem vlastně všichni a nechal to být. A přesně jak jsem předpokládala už si kluci našli někoho jiný objekt. Táta dodal, že mu ty holky budou jednou všichni tyhle posměváčci závidět a něco na tom bude. Krásně píše, tak jsem ráda. Baví ho počítání i čtení, tak snad mu to vydrží. A miluje prvouku. Martínek opakuje všechny kraviny, které Máťa udělá...je to pro něj Bůh a já brzo přistanu v blázinci... ![]() . Zatím nechodí, udělal jen pár krůčků, ale bojí se pustit. Jinak za chodítkem lítá jak raketa. Jede si na pohodu, žádnej stres... . |
|
|
10.11.2014 11:49:02
no vidíš ja myslela že to je tak na rok a ono je to tak rychle a ty mas navic hroznou devizu že jsi zdravotník no šikula
taky jsem o to přemyšlela , ale bojim se, že by mě prave vadilo, že nemam ton zdravotnictví víš jak na pedikuru lezou všicdhni včetne nemocnych že bych nevedela co a jak. To jedine z čeho jsem mela a mam obavy |
| Lillu+B&J | 42945 |
|
|
10.11.2014 10:35:51
Nemusíš,je akorát rozdíl mezi tím zda máš SŠ,VŠ nebo účňák či základní vzdělání.Je tam rozdíl v ceně a délce kurzu.
|
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.