| Lenka a dva kluci | 57001 |
|
|
9.11.2014 21:19:25
To musíš Mít ale zdravotní zaklad vid
|
| Lillu+B&J | 42945 |
|
|
9.11.2014 20:29:33
2 měsíce Leni.
|
|
|
9.11.2014 19:31:08
ježíš to jsou nějaky rychly kursy? nebo se mi to zda? každopadne gratulace super!!!
![]() ![]() ![]() |
| Lillu+B&J | 42945 |
|
|
9.11.2014 18:39:10
Ahoj holky,
jdu se pochlubit,dnes jsem se 100% úspěšností složila zkoušky a mohu tímto vykonávat práci pedikérky vč. nehtové modeláže. |
|
|
6.11.2014 16:17:57
ahoj Lucigo krasne fotečky kluci teda vyrostli kurňa toto letí ježíš takovej malej byl
))))))holky tak Tomášek začal číst a u Kaji se mame začít dívat po středních školách chápete jak jsem rozpolcená!!!!!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ja se fakt picnu takže to ted přožijete semnou aspon budete vedet do ceho lezete potom s detma bléééé moje mimino![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| Luciga | 23859 |
|
|
6.11.2014 9:00:53
ahoj holky moje
, koukám, že nejsem jediná, která nestíhá psát a jen nakukuje, jestli tu není něco nového ![]() o nás dobrý, trocha práce, děti, domácnost - no prostě standardní kolotoč, kluci zlobí jak sto čertů, moc bratrsky se k sobě nechovají , ale snad až budou dospělí to bude jiné, škola vcelku dobrá - Ondra se nechce učit leč to co pobere ve škole už mu teď ve čtvrté třídě přestalo stačit, tak musí občas i doma a je to boj a Kubíka to stále baví, na můj vkus jedou strašně pomalu (tedy i na jeho, nudí se, tak tam zlobí, ale poznámku donesl zatím jen jednu, tak to není až tak špatné)a přidávám výletovou a podzimní fotku, ať si připomenete, jak to moji lumpi vlastně vypadají ![]() ![]() ![]() |
| Lucíček a dva lupínci | 64013 |
|
|
24.10.2014 20:11:42
Ahoj holky, tak Vás taky zdravím.
Škola Matyho taky baví, dělá mu radost každé nové písmenko, které přečte. Baví ho angličtina a vždycky se diví, že mu babička nerozumí... a je sranda sledovat, jak se jí to snaží vysvětlit a naučit. Píše krásně, dokonce přišel domů s tím, že mu paní učitelka nevěří, že úkoly píše sám... , tak jsem ráda, že mu to jde. Píšou mikrotužkou...paní učitelce se to osvědčilo, jak se dětem láme tuha, když na ní tlačí, tak se snaží psát lehce a je to hned jiné. Martínek včera udělal svůj první nesmělý krůček z čehož jsem měla slzy v očích. Jede si svým tempem, na kontrolu máme přijít až bude alespoň měsíc sám chodit, jinak není třeba. Je skvělej a kluci se milujou. Každé ráno, když jede do školy s taťkou mu Martí mává z okna... . Jinak je to občas cvokárka...co udělá Matyáš, to Marťa opakuje, speciálně ho Maty naučil houkat jako policejní auto a to krát dva je na růžovou pilulku...![]() .No a já beru extrakt z hlívy a rakytníku...denně sním nějaký ten česnek, tak snad bude všechno dobré. A mám radost z Matyáška...už dvakrát dostal lehčí rýmu a kašel a pokaždé to zvládneme cibulovým sirupem...max. dostal ACC sirup. Nevím, zda za to může odstranění mandlí nebo útěk ze školkových bacilů... . |
| Emčak | 71042 |
|
|
24.10.2014 18:30:42
Ahoj holky, tak u nás je Ondra také mírně znechucen tím, že stále sčítají a odčítají jenom do 5... chapete jo!!!! On počítá rád a dnes dostali dvě strany příkladů a měli 5 minut a kdo spočítá nejvíc. Tak toho fakt nadchlo museli jsme si to doma zopakovat
Jinak psaní příšerné... a to jsme měli takový lehčí kurs grafomotoriky a měla jsem pocit, že mu to hodně pomohlo, ale píše příšerně a chce to mít brzo z krku u nás je vášeň fotbal a minulý víkned jsme byli bruslit tak pojedeme zase. |Jinak u nás se taky nudlá, chrchlá. Markétky je mi líto, ýe všechno od nich chytne navíc zřejmě spějeme k dg astmatu ... tak to vždycky trvá a někdy je hodně zadýchaná.. ale je hrozně srandovní jak po nich všechno opakuje.Jinak Lillu já jsem aro tak jsme si blízko ahoj E |
| Lillu+B&J | 42945 |
|
|
24.10.2014 11:09:04
Ahoooj ženy,
koukám,že prvňáčci už jedou jako draci,no to mě čekají příští rok pěkný věci,ještě,že jsou oba ve školce. ![]() ![]() ![]() A moje práce,no,super,jsem nadšená,jako je to náročný fyzicky,opravdu makám 12 hodin,ale psychicky si odpočinu náramně od dětí,je to hezký nový odd.,kolektiv je moc fajn(žádná extra svině tam není ),práci jsem nezapomněla,jen ty papíry jsou úplně jiný a je jich asi tak tisíckrát víc,tak tam ještě trochu tápu.Dodělávám ten kurz,za 14 dní mám zkoušky,to mě taky baví,tak na to se těším,už se mi pomalu rýsuje klientela,dokonce jsem dostala nabídku chodit jednou týdně dělat pedi do velmi vyhlášeného hotelu,tak to vypadá,že práce bude víc než jsme čekali.![]() Jinak děcka nemarodí,ťukám třikrát,malá je ve školce v pohodě,už tam i spinká,je šikovná.Přes týden mají oba plavání a Bárt ještě angličtinu,takže jako Dáša lítám jak hadr na holi a tím,že chodím i na noční,tak někdy nevím nejen jaký je den,ale ani jestli je ráno nebo večer. ![]() No,občas ta hlídací babička fakt chybí!A co ostatní,Lalluš,jak nám roste miminko????A lucíne,co Ty????? |
| Konvalča | 64005 |
|
|
24.10.2014 10:45:31
Ahooooj, jsem ráda, že je tu po dlouhý době opět příspěvek....Byly to časy na mateřský, co
![]() Lillu taky jsem zvědavá co práce a nový režim, tak až budeš mít chvilku, napiš! Leni, paráda, to jste moderní škola. U nás se učí klasicky slabikovat, ovšem Karolína čte už asi 2 roky, takže se to vlastně učí po zpátku , z matiky se sama učí násobilku, takže nějaký počítání do 4 asi musí být za trest...ale je to docela lenoch na psaní, vše chce mít rychle, tak někdy škrábe....Takže učit se má co. Do teď bylo všechno nový, děti, prostředí, ale už se asi začíná trochu nudit. Prvotní nadšení opadlo a prý že by raději do školky, že je ve škole málo hraček Jinak z mimoškolních aktivit si vybrala bojové sporty a tenis, tak tam se trochu udolává....Já lítám jako hadr na holi, sama na sebe mám čas až někdy v 9 večer a to dost často marně přemýšlím co je vlastně za den a jestli jsem ještě stále normální ![]() |
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.