| Lenka a dva kluci | 57001 |
|
|
22.10.2014 13:16:21
jako klid tady ne trošku???
)) kde jste ve skole co![]() holky my už čteme to je prdel ![]() pardon , ale jeho prvni větu jsem si zapsala do jeho deníčku: MÁMA MÁ AUTO. Už jsem zapoměla od Kaji jak je to krasny pocit. jedou rychleji než Kaja dřív oni tam maji ted GENTICKA VYUKA ČTENÍ Kaja měl jeste klasiku. no jinak u nas vše ok zdravíčko až na rymičky ujde ted budou prazdniny jo vši nas taky dostaly jako cely skoro prvni stupen ty první tři tydny byly šíleny na tohle ted už tuk tuk klidLillu co ty a prace ok? jinak zdravíme všechny !!!!!a piste Konvalčo a co vy |
| Lucíček a dva lupínci | 64013 |
|
|
26.9.2014 20:56:54
Leni, obrovská tíživá bolest na prsou. Každý nádech neskutečně bolel, nemohla jsem se jakoby nadýchnout zhluboka. Zimnici střídal studený pot a pak panika a hyperventilační šok. Navíc při ohýbání se pro něco nebo když jsem si lehla bylo to jako když mi někdo na prsa položí obrovský kámen. Plus veliká únava a byla jsem hodně zadýchaná ačkoli jsem byla naprosto v klidu. Ale chci Tě uklidnit...není to obvyklé respektive časté, navíc u mladých lidí...může za to tahle blbá zrychlená doba, kdy člověk nemá moc na vybranou. A pak...já asi taky musím mít všechno, ale tohle bych si s chutí odpustila.
|
|
|
26.9.2014 16:59:15
Lucine a jak bylo když ti bylo zle bolelo u srdce nebo jak Já jen abych byla informována u sebe v mym věku
ted jsem taky trošku přecházela ale vzpomněla jsem si na tebe a lehla jsem si ![]() |
|
|
26.9.2014 16:39:07
Lillu, už byste si zasloužili klid a ne pořád řešit jestli práce bude a jaká...přeji, aby se Vám to konečně povedlo
.Děkuju, cítím se dobře. Radek se snaží pomáhat. Zakoupila jsem extrakt z hlívy, rakytníku a dalších bylin a řas na podporu imunity a teď musím zvážit očkování proti chřipce, které mi bylo doporučeno. Popravdě se mi do toho nechce, bojím se, aby to nemělo spíš kontraproduktivní efekt. Laluško, no tak povídej, kdy máš termín a co jména? Bude ta Adélka? |
| Lillu+B&J | 42945 |
|
|
26.9.2014 16:10:24
Luci děkuju,to je pravda,je dobré dělat práci,která člověka baví.Já jsem v tomhle hrozná,nechci dělat práci,která by mi vadila,pokud je to možné tak hledám cestu jak alespoň jednu část pracovního procesu dělat s radostí,no a teď se vlastně těším na obě práce a pokud se nám to podaří skloubit s mužem tak,aby byly zajištěné děti,bude to perfektní.
![]() A jak se cítíš Ty? A LAluš?Co mimi?Kdy máš vlastně termín?A jména,máte? |
|
|
25.9.2014 16:35:27
Lillu, mám za Tebe radost. Není nad to moci dělat co Tě baví
. |
|
|
21.9.2014 22:12:36
Dekujuuuuu
))) |
| Lillu+B&J | 42945 |
|
|
21.9.2014 21:45:09
Leni,všechno nejlepší k narozeninám.
![]() ![]() ![]() |
| Lillu+B&J | 42945 |
|
|
21.9.2014 21:31:58
Jo a ve čtvrtek jedu do Prahy,ségra má promoci.
|
| Lillu+B&J | 42945 |
|
|
21.9.2014 21:28:17
Dášo,děkuju za JAsmínku,oslava se podařila,dárky se líbily,pak hodím foto.
S tím kolektivem máš pravdu,byla tam fajn parta,ale teď už je vše jinak,mnohem více příkazů,zákazů,větší buzerace,prostě jako všude. Já měla trauma ráda,není to ARO,takže spíše čistá chirurgie-zlomeniny,otřesy mozků,zevní fixátory,prostě čistá chirurgie a to jsem měla ráda.Teď jdu na chir.-ženy,takže tzv. špinavá chirirgie-břišní operace,hnisavé rány,rakoviny,prostě jiná práce,ale těším se a je to jen půl úvazek,k tomu ta pedikúra,to bude pro mě spíše zábava,moc mě to baví. ![]() |
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.