| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Kočárky

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1100] Názory 11011110 z 17459  [Dalších 16349 >>]
Katy77 104008
3.4.2013 20:21:15
mám doma a jsme max. spokojená. Vejde se mi do něj i náš maxi dvouapůlleťák, který má 103cm a 19 kilo, ikdyž to nevypadá. Samozřejmě v něm už nemůže spát, ale to by ani nechtěl. Jízdní vlastnosti jsou naprosto super, jen košík by mohl být větší. Ideálně do malého auta, protože se skvěle skládá a vejde se za přední sedačku
Lillu+B&J 42945
3.4.2013 18:20:04
Jsem sice téměř rozhodnutá pro TFK buggster,ale ještě mě trošku zlobí NUNA PEPP.Máte někdo doma?Jste spokojené?Moc děkuju.
ChemicalJane + 4 86738
3.4.2013 16:43:21
holka měla 53cm a 3,90kg.. velké dítě, jak se oblékla, v těch 2m mrskla nohama a hlavou nabořila dozadu za hravičkou do té stěny korbičky.. ono se to fakt nezdá.. prázdná korba je veliká, ale dítě, fusak a místa málo... o beránku jako fusaku rovnou přestaňe přemýšlet.. ty jejich fusaky jsou fakt super, jsou dát i do autoseačky, do sporťáku - mají průstřihy na pásy... fusak úžasnej, to říkám rovnou! dcera v něm byla coby novouš jen v punčoškách a mikině - narozena 5.1., jakmile dostala kalhoty a bundu nebo kombinézu, okamžitě řvala a potila se...

ale ta korbička je fakt zoufalá.. jako jde připnout do auta jako sedačka.. no upřímně - moc tom nevěřím, použila jsem to 1x, když se holka nadláblaa nutně jsem musela odjet, tak aby si nemačkala pupek ve vajíčku, ale měla jsme nervy.. navíc to dáš dozadu na sedačkua anikdo jinej si tam nesedne..

jo a slunečník - na ten jsme zapoměla a to je tragédie úplná, nic horšího jsme neviděla, to i ta korba je zlatá ~:-D

prostě tolik peněz bych za to už nedala, aniv nejmenším to ensplnilo moje očekávání!~d~
gg
  • 
3.4.2013 14:01:39
teda je to trochu mimo mísu, ale nedám dopustit na inglesinu, měla jsem jí do roka, je super obrovská, dobře jezdí i houpá, hezky vypadá ....a až potom pořídit sporťák
katyn 100343
3.4.2013 13:56:00
Měla jsem S4 a byla jsem s ní spokojená. Tady na rodině jsem četla hrůzy o tom, jak je korbička malá a že se tam dítě vejde jen chvíli po porodu apod. Nebyla to pravda, syn měl 3,70 kg a 51 cm a v hluboké korbě byl i déle než jen půl roku. tento kočárek bych si koupila znovu. teď bych si ale koupila tu novější verzi, lze tam dávat sporťák po směru a nebo proti směru jízdy. to mi vadilo, že když pak šel syn do sporťáku, že jsme na sebe neviděli. v dnešní době prostě nejsou kočárky prostorné jak za mého dětství. jinak já původně chtěla tu hlubokou korbičku Makko, moc se mi líbila, ta ale byla fakt malá, tak jsem koupila tu normální celolátkovou.
Radus+V+J 34821
3.4.2013 13:53:29
kamarádka mi říkala, že by do něj už taky nešla. já ještě uvažuju nad Cam Pulsar~o~, ale je jich na prodej málo, a do nového taky nemůžu tolik investovat :-(
Anička11 123215
3.4.2013 13:49:00
A k velikosti dítěte. Malá měla 3,200 Kg. Ale jak jsem psala, narodila se na začátku února. Takže zima v korbičce a fusaku byla krátká.
Anička11 123215
3.4.2013 13:46:06
Já jsem kočárek také měla. Stále vlastně mám. Malou jsem měla v korbičce do 6 měsíců, byla ale narozená v únoru, takže jsem ji ve fusaku měla jen na začátku. Na sporťák jsem přešla až v červenci. Se sporťákem jsem docela spokojená. Do auta se nám vleze bez problémů. Kufr máme ale dost velký. Kolečka se ale dají sundat a pak je ještě skladnější. Koupila jsem už použitý, moc se mi líbil. Po zkušenosti s kočárkem bych ale kočár jako nový nekoupila. Není zas tak výborný, abych za něj dala tolik peněz. Na první dítě jsem měla I´coo a ten byl kvalitou úplně jinde. Jen byl bohužel příliš těžký.
Radus+V+J 34821
3.4.2013 13:45:27
tak rozměry korbičky píšou 78x35 cm, to není zas tak málo, né?
\ajuska+3 33479
3.4.2013 13:43:09
prosím, co je to malé dítě - mám tříkilovou holčičku a teda hluboký bych ráda vozila nejmíň půl roku......:)
[<<Předchozích 1100] Názory 11011110 z 17459  [Dalších 16349 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.