Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Radus+V+J | 34821 |
|
|
3.4.2013 13:40:47
tyjo, to je divny, ja taky uvazuju o starsim CS, ale 4 a korbicka se mi prave zda jedna z vetsich.....budu mit mimco na podzim, musi mi tam cca 5 mesicu vydrzet, jdu juknout na rozmery. libi se mi i tvar te korbicky, ze to neni klasika. jinak ja na starsi ditko mela Hermes, coz bylo uplne stejne jako CS 4 a ja byla max. spokojena. jedine, co me u CS odrazuje je sisovani boudicky a pry pada fusak ve sportaku, ze to nejak sjizdi, nevim, rikala kamaradka. CS 6 ma plastova kolecka, to ja tady na vesnici moc nemuzu :-(
|
| ChemicalJane + 4 | 86738 |
|
|
3.4.2013 13:29:58
my jsme ho měli.. je to malé dítě, naše dcera se do korby vešla jen 2 měsíce, pak musela do sporťáku... kde teda byla celkem spokojená. Měli jsme i autosedačku k tomu, ta byla velice malá, dítě jsem z ní musela páčit, jakmile bylo teplo a zpotila se, prakticky nešlo ji bezbolestně vyndat
![]() nijak extra to nepéruje, takže pro dítě, kterému se líbí houpání, to není, na nějakém drncavém povrchu to dítěti nezávidím... na druhou stranu se ovládá dobře, má aretovací kolečka.. jediné co mě lezlo na nervy byla boudička sporťáku, která prostě moc nedržela a neustále po přejetí nějakého hrbolku měla tendenci padat jakoby dopředu... takže my byli dost nespokojeni, holka se mi pak nevešla ani do toho sporťáku, byl jí těsnej.. složit šel celkem dobře, ale třeba do favorita jsem ten kočár nenacpala... do Felicie jo.. v té době jsme jiné auto neměli, tak jiný typ auta nevím... suma sumárum - dala jsem za ten kočár nekřesťanský prachy a po 5ti měsísích jsme ho prodali za polovinu... ![]() ![]() kolega měl CS4, byli spokojeni, ale dítě měli malé... prostě ty CasualPlay jsou dělaný na malý děti, jinak to nevidím jediný, co bylo super byl zimní fusak, ten byl skvostnej a ten bych brala ![]() |
| \ajuska+3 | 33479 |
|
|
3.4.2013 13:13:59
Ahojky,
chtěla bych se zeptat na názory na tento kočárek. casualplay S6 Jak je ovladatelný, jak je velký po složení, jak s ním do terénu. nějak se ani nevyznám v tom, jaké jsou verze (prý adaptérová a bez - nechápu:) nemá příliš malé kolečka?? chci si koupit starší. díky moc za jakékoli názory |
| KM |
| • |
31.3.2013 15:55:38
ještě jsem si vzpomněla na velký obchod s kočárky - Růžový panter, Křenová 3
|
| Claire4891 | 105665 |
|
|
30.3.2013 13:16:15
Doporucuju obchod Babycar - puvodne byl na Lidicke, ted se prestehovali na Bozetechovu. Vyber vcelku velky a hlavne pani je prijemna, vse ukaze, neni ji nic zatezko. Kupovala jsem tam golfky a cestovni postylku, pokazde spokojenost
![]() |
| Hrozinka | 60926 |
|
|
30.3.2013 10:04:00
Veletrh už byl
![]() |
| Masa |
| • |
30.3.2013 8:01:28
kočárky balli,v husovicích
|
| Simeona+3 | 110315 |
|
|
30.3.2013 6:31:21
Taky teď na jaře bývá veletrh Pro dítě, vždycky je možné tam kočárky koupit a určitě si vybereš.
|
| KM |
| • |
29.3.2013 23:34:11
Vedle koberců Breno na Kaštanové u Baumaxu - nevím přesně jak se jmenují, pak bývaly kočárky Chicco vedle Ikea, ale ty jsou někde odstěhovaný, v Olympii v Pompo hračkách v 1.poschodí, v Kika tamtéž a pak Baby Direckt v Modřicích, je to současně i VO. Nejspíš bych volila ten Baby Direckt.
|
| Zobak | 45057 |
|
|
29.3.2013 22:04:02
Prosím Brňačky, kde je největší výběr kočárků. Potřebujeme koupit golfky nebo lehký sporťák a potřebujeme odzkoušet, protože jsme s manželem oba vysocí tak potřebujeme najít s vysokou rukojetí a nechceme kupovat přes internet.
Díky za tip |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.