Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| boží žena | 67104 |
|
|
17.3.2013 10:50:02
jojo nebyl by v tom rozdíl
|
| Lillu+B&J | 42945 |
|
|
17.3.2013 10:49:37
Koukala jsem na to video u toho HAucu,podle mě do toho dítětě co je dole budeš kopat.Nedovedu si představit strčit tam naší malou,aby neviděla dopředu,nevydržela by tam ani minutu,myslím,že je skoro stejně stará,jako tvoje budoucí prostřední.To dítě vepředu nebude moct ležet,spodní sedačka taky nejde moc do polohy ležmo.Mě tyhle kočáry přijdou jen na rychlé přejezdy,pokud potřebuješ pořádnej kočár,kde se obě děti vyspí,na celodenní výlety,tak bych pořídila opravdu něco jako je to TFK,prostě větší kočár,ale pohodlý pro obě děti.
|
| boží žena | 67104 |
|
|
17.3.2013 10:46:51
když vidim ten britax, to si rovnou můžeš koupit normální mono s větším košem
|
| Lillu+B&J | 42945 |
|
|
17.3.2013 10:41:31
Maargitt,já zkušenost se sourozeneckým kočárkem nemám,ale mě přijde,že nemůžou být tyhle dva pohodlné pro obě děti na delší dobu.
Nevím jak s váhou,ale pohodlnější jsou určitě tyhle varianty: Ten Casualplay má se sportovnímA NÁSTAVBAMA 11,5 KG,TFK je tedy těžší: http://www.detske-kocarky.cz/kocarky-pro-dvojcata-a-sourozenecke/kocarek-casualplay-s-twinner http://www.detske-kocarky.cz/kocarky-pro-dvojcata-a-sourozenecke/kocarek-tfk-twinner-twist-duo-2012-p-6641 |
| Kdenictunic | 93954 |
|
|
17.3.2013 8:46:45
Ktery z techto kocarku byste vybraly? Maminky ktere nektery z nich mate jake mate zkusenosti? Dekuji.
|
| Kája + 4:-) | 20713 |
|
|
13.3.2013 11:30:42
No tak jasně, to je na budku. Já parkuju doma, tak je to v pohodě. I když se to sundavá megalehce, tak by mě to asi 6x denně nebavilo. A třeba podvozek do Galaxy neskládáme, jen sundám sedačky, dám je na sebe, hodím doprostřed, jakoby do košíku, rukojeť spustím na nejníž a zaparkuju do kufru. Ale asi by se mi to nechtělo dělat furt, stejně jako tobě, to je jasný.
|
| Ursus+3 | 132493 |
|
|
13.3.2013 0:28:19
maargit, když máš obě děti v kočárku, tak na boky připneš batohy. Ať už jejich, nebo podobné neorigoš - já jsem měla jeden originál a druhý upravený - udělala jsem si tam pásky s patentama na přicvaknutí. Plus na rukověť takovou ledvinku, kde mám mobil, peníze a jsou tam kapsy na 2 flašky s pitím.
když jsem jezdila na celoden a potřebovala jsem, aby se prostřední vyspala, tak jsem si mimčo vzala do šátku (ono celý den mi žádný mimino nevydrželo v kočárku - vždycky jsme musela střídat minimálně šátek a kočár, ideálně prostor, šátek, kočár) a prostřední jsem dala normálně na ležato. Spávala tak 1,5 hodinky. Jinak prostřední byla na té vysoké sedačce moc spokojená, měla parádní rozhled. Teď jsou holky 4 a 2 roky a v pohodě se střídají v sedačkách (prostřední je často nemocná, moc toho neuchodí, tak jsem pořád ráda, že ji můžu popovézt, a hlavně na ty celodenní akce). Nesložený phill se ti vejde do všech větších aut sharan, citroen c8, peugeot, renaul espace i grand scenic... a verzi mám sport - s nafukovacíma kolama, vibe se mi moc nelíbila, přijde mi taková tvrdá, městská. U promenade si zkus pohleda reference na anglických forech, je to relativně nová verze (tuším tam byly stížnosti na rukověť či co - určitě to chce ozkoušet). |
| peza&06/08+02/10+08/12 | 33625 |
|
|
12.3.2013 23:24:11
samozřejmě, že dá, novorozeně je uplně v lehu... Já jsem s PaT teda byla nadmíru spokojená, jezdila jsem hlavně MHD a na to to bylo super. Měli jsme /a máme/ SPORT.
|
| Simeona+3 | 110315 |
|
|
12.3.2013 17:38:28
Mám PaT Dash a jsem s ním moc spokojená, dokonce i manžel, což je co říct (je to náš 4. kočár). Když se prtě narodilo, byly prostřední 2 roky a měsíc a bylo jaro. Miminko se vozilo celé jaro a léto dole, starší seděla na kozlíku. Absolvovali jsme s ním i horské výlety. Dvouleťačka pravda už v poledne moc nespala, jen když byla hodně unavená, ale dá se řešit nosítkem po dobu kdy dvouleté spí.
Další léto už jsme ho pro obě nepoužívali, ale byl prima při cestě na dovolenou - na letišti obě děti v kočáru, odpočívaly, nikam neutíkaly. Jinak kočár samotný je hodně prostorný, záda mají 100cm což je luxusní. Jo, je to látkový kočár, ale díky tomu je lehoučkej. |
| Kája + 4:-) | 20713 |
|
|
12.3.2013 15:35:18
Nevím, jestli tu třeba už nepadl, ale co Baby jogger City Select? Měla jsme ho v hledáčku pro dvojky, ale my nakonec koupili tebou zamítnutý ABC Design ZOOM. BJ se mi moc líbil, že se z něj může udělat i monokočár, když už není potřeba vozit 2 děti. To by se ti mohlo hodit... Hoď si ho do Googlu do obrázků a uvidíš. Pořád ho mám jako zálohu, kdyby nááááhodou jedno dítě začalo chodit dřív než druhý.
|
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.