Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Pippi | 108434 |
|
|
12.3.2013 11:39:57
Omlouvám se za plevelení, ale dá se v PaT vozit i novorozenec úplně v lehu? Zblízka jsem ho nikdy neviděla a na fotkách je vždy sporťák
|
| Kopřiva Dvoudomá | 34182 |
|
|
12.3.2013 11:26:30
U nás se skate hrubě neosvědčil. Starší z něj seskakoval, jak ho napadlo, zásadně nějak blbě, aby si namlel, což pro něj nikdy nebylo ponaučením
![]() |
| Mariana +2 | 135342 |
|
|
12.3.2013 11:16:02
No tak já jsem to právě měla, taky jsme hodně cestovali. A právě na to mi přišel tento kočár ideální. Všude s ním šlo projet, lehký, skladný. Prostoru by sice mohlo být více, ale to je daň za ty jiné parametry. Ten Phil by přiwel i takový nebytelný, prostě jen plátno.
Když jsme byli třeba na celý den na výletě, potřebovala jsem aby se měli děti kde vyspat, když byli unavení odpočinout atak. Autosedačku jsem měla na zadní pozici. Nejde mi sem vložit fotka,ale podívej se v katalogu ji budou mít, ono to tak ale není moc často focené. Dokonce ze začátku jsem to myslím měla i proti sobě autosedačku a sporťák, ve dvou letech se mu tam ty nožky ještě docela vlezli, a pak jsem to otočila, takže sporťák měl nožky dopředu ven. Asi to chce si to vyzkoušet někam kde ti připnou i tu autosedačku, je to fakt dost variabilní na ty polohy. Tak uvidíš sama. Taky jsem mladší hodně dlouho nosila v nosítku, měli jsme Baby bjorn, byla spokojená, viděla a do kočáru chodila spíš spát. Kočár hlavně vozil věci . Později se mladší ani moc vozit nechtěla, zato starší by se vozil pořád. A se spaním mi to stejně vycházelo často tak, že málokdy spali zároveň. |
| Mariana +2 | 135342 |
|
|
12.3.2013 10:53:11
Já měla 2roky 2 měsíce. Je teda fakt že já to neměla s korbou, používala jsem v tomto případě autosedačeku. Měla jsem ještě klasicky monokočár- korbu a skate.
A myslíš na které pozici nemá pohodlí? Není přece určeno která je pro "starší" Když jsem měla kombinaci s autosedačkou, tak starší měl vepředu plnohodný sporťák. Poté co jsem už autosedačku nepoužívala, a děti seděly za sebou, tak bývala spíš vzadu mladší, nebo podle toho jak byla situace, kdo chtěl spát. Když se sklopí přední opěrka, tak toho místa na druhé pozici moc není to je pravda, ale to je prostě daň za rozměry a váhu. Takže kdo spal byl spíš vzadu, tak to bylo pohodlnější, a dokud bylo mladší malé, tak se tam vlezlo dobře i když se přední opěrka trochu sklopila. A ve Philovi by stejně spát nemohl a sklopit sedačku ani jeden,takže by to vyšlo nastejno, nebo spíš podle mně hůř. Ve velké Teutonii měli místa dost oba, ale zas nevýhody jiné ![]() Vážně jsi viděla Phila a zdá se ti pohodlný a prostorný? Mne to teda nepřišlo vůbec a navíc ani jedno moje dítě by mi asi do toho spodku nechtělo vlézt, nanejvýš by se hádali. Ale tak každý to má jinak, možná si to někteří pochvalují, mně se nelíbil. |
|
|
12.3.2013 10:42:48
U nás teda jako optimální sourozenecká varianta vyšly golfky pro staršího a šátek pro mimino. Ale to jsi asi zvážila
![]() |
| Mariana +2 | 135342 |
|
|
12.3.2013 10:34:41
Maargitt, na tu váhu fakt bacha, já totiž nejdřív měla dvojčecí Teutonii, ale to byl masakr, blbě se skládá, složená nepopojíždí, musí se nést a děsně těžká, do auta bych ji sama nedala, a vytáhnout ji několkrát za den, to bych asi děti radši nosila na zádech. ale jinak byla super, pohodlná, bytelná, ale pro časté nakládání do auta naprosto nevhodná
![]() A přitom podle uváděných info mi ten rozdíl nepřišel nijak moc, už si teda teď nepamatuji kolik kdo uvádí. Ale oproti tomu Powertwinu to byl neporovnatelný rozdíl, ten jsem x krát denně vytáhla a vrazila zpátky do kufru, takže já bych doporučila tento nebo nějaký podobný. U nás není kde tyto kočáry moc vidět, tzakže jsem vybírala přes net a teď už vím nas co byc se zaměřila. A pokud je pro tebe důležitý auto, tak rozhodně to skládání a nakládání vyzkoušet. Váhově i rozměry složeného byly stejné jako u mono kočáru, jediný rozdíl je že je delší (logicky), takže někdy trochu "páka" při nájezdech, ale bylo to znát jen když jedno velké dítě sedělo hodně vpředu a zadek byl prázdný. |
| Pedrosaa | 72553 |
|
|
12.3.2013 10:25:54
Ahoj,
kamarádka měla pro děti Jané Powertwin a musim říct,že jsem párkrát byla s dětmi na vycházce a s kočárkem se jezdilo dobře, i se dobře skládal do auta. Asi bych být tebou volila tento než ten Phil... Dobře pořiď. |
| Mariana +2 | 135342 |
|
|
12.3.2013 10:21:34
Nevím teda pro jak staré děti to chceš. Moc neporadím ohledně Phila, já ho původně chtěla koupit ale zcela jsem to zavrhla jakmile jsem ho viděla naživo. Přišel mi takový vachrlatý, pláťák, sedačky se nedají prakticky polohovat, spodní vůbec a fakt málo místa. Syn si to zkusil a i tam nějak "divně seděl" - tedy v té přední, jaksi navrchu, nelíbilo se mu tam . A to ani nevím ja se skládal, k tomu jsme ani nedošli
![]() Já koupila Jané Powertwin a maximální spokojenost. "Parkovala" jsem ho prakticky furt v autě. Teda složený, ale to je raz dva, klip klap. Složí se úplně se vším se sedačkama, do velikosti mono kočáru. Je lehký (asi jako mono sporťák) a složený může popojíždět, takže se s ním nakládá fakt snadno. Myslím že do Sharana by se moožná vešel i nesložený, do mýho auta možná taky, ale já vozím v kufru i hromadu jiných věcí , ještě golfky, sáně apod. Ale přišlo by mi těžžší se natáhat s nesloženým kočárem, než ho jedním zátahem složit a pak zas rozložit. Byla to rychlovka. Miminko jsem vozila připnuté v autoseačce (s tou to teda ale složit vcelku nejde ) taky snadný, měla jsem ji u řidítek a starší má plnohodný sporťák. No pak dva za sebou. Ono i tady toho místa není nijak zvlášť, ten Phil si teda fakt představit nedovedu. Ale tak já to měla i na cestování, a aby se v něm děti i vyspaly a odpočinuly, i tak tam byly "seskládaný", a to mám drobné děti. Ten Phil je tak jen na svezení se na krátkou vzdálnost. |
|
|
12.3.2013 10:14:33
Hele a zvažovala jsi dvojčecí Inglesinu?
Ono tohle řešení jsem u nikoho neviděla, ale mám slabost pro Inglesinu a říkám si, že když je to údajně dobrý pro dvojky, mohlo by to být dobrý i pro sourozence. Phil and Teds Vibe má kamarádka, a není moc spokojená. Jednak kočár pochopitelně nehoupe, jednak je sedačka pro staršího malinká - fakt spíš na popovezení. |
| Renda-Verča 05,Kája 07,Luca13 | 3160 |
|
|
10.3.2013 10:40:07
Ahoj, nevíte náhodou někdo jestli se dá nacvaknout autosedačka a hluboká korba od Jane na podvozek Fusiona?
|
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.