| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Kočárky

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1280] Názory 12811290 z 17459  [Dalších 16169 >>]
zerat 18305
28.1.2013 20:02:02
Marianno, zajeď si někam do obchodu kouknout na něj na živo. Já jsem měla kolekci r. 2003, takže mohla být řešená a nejspíš bude jinak než byla za mě. Korba je jedna z nejdelších má tuším 93 cm - moje děti byly cvalíci přes 4 kila byť lehce a přes 50 cm délka dítka a obě v něm odjezdily vše co bylo potřeba ~;) Mně se líbila ta variabilita korby. Vše v jednom skýtalo obrovské výhody - dítě mohlo ležet, mohlo být lehce zvednuté, později jsem je mohla lehce posadit... Madlo se dávalo blíž a dál dle toho, co jsem zrovna potřebovala. Korba má své uči a jde vzít jako každá jiná, ale tohle jsem já moc nevyužívala - spíš míň. Korba jde i vzít a otoči... Kočár jde složit do kufru auta naprosto jednoduše -pod jednou paží jsem držela korbu a druhou jsem složila podvozek a šoupla do auta na zacvaknout korbu ~R^ Nafukovací kola jsou bomba - skvěle jezdí po městě, skvěle v přírodě, zvládají sníh... navíc bonus nepraskají kola - za roky, co jsem tento kočárek používala jsem nikdy nepíchla, a to jsem z velkého města, kde jezdil po střepech... jen to chtělo občas kočár dofouknout. Jinak já neznám žádnou výhodu přímo hlubokého kočáru, protože mně naopak přijde, že je to na nic ~d~ Já jsem měla první dceru narozenou v září a zimy jsme zvládali úplně v pohodě s fusakem z dutého vlákna a příp. španělskou dekou přes něj, ale spíš stačil dobrý fusak a přesto to kryt nánožník, který je součástí Magnumu, který udělá při zapnutí hlubokou korbu. Musím říct, že jsem nepotkala člověka, kterého by Magnum neuhranul ~;)
Marrianna8 94416
28.1.2013 19:38:06
Koukám, je to asi dost individuální, všechny značky chválíte stejně, je to asi tedy jedno. Děkuji za reakce. Šlo mi hlavně o tu velkou korbu a houpání a to mají všechny. Ještě se chci zeptat...je rozdíl kupovat nový a bazarový? Třeba u tý Cortiny mi to nepřišlo. Kupovali jsme novou za 18tis a po 3letech furt stejný, ale prodal se za 3tis!
Lillu+B&J 42945
28.1.2013 19:32:56
Ségra kupovala na obě děti Roan MArita a byla nadmíru spokojená.\kočárek byl lehounkej,mamka ocenila super houpání a děti se vešly i v roce do hlubokého.
vertigo 92133
28.1.2013 19:29:00
Taky mám Inglesinu Magnum, vozím v něm už druhé dítě a jsem s ním spokojená (s tím kočárkem a s dítětem koneckonců taky ~;) ). Nafukovací velký kola, perfektně pruží, kombinovaný, nacvakávací autosedačka... Korba moc prostorná pravda není, ale zatím stačí (syn má půl roku a s fusakem se tam zatím vleze). Na jaře přeskládám na sportovní verzi. A co se týče designu (jak tu někdo zmínil) - mě pravě příjde takový klasický, žádný módní výstřelek :-)
Marrianna8 94416
28.1.2013 19:25:25
A ten Peg Perego má taky hodně prostornou korbu jako třeba Cortina a spol?
Marrianna8 94416
28.1.2013 19:23:31
Chci se zeptat na Inglesinu Magnum. Mě se na ní nelíbí že nemá takovou tu pevnou korbu, ale neviděla jsem jí ještě na živo, jen mi to tak připadá na těch fotkách. Jde ta korba celá normálně vyndat a dítě v ní přenést nebo je to jen nějaký potah? A díky za poznámku o nafukovacích kolách, to jsem si ani nevšimla.
mm
  • 
28.1.2013 19:10:08
V hlubokém Peg Peregu jsem odvozila čtyři děti, úžasný pohodlný a prostorný kočár ~R^ Stejně spokojená jsem už osm let s golfkami Pliko stejného výrobce, taky zvládly čtyři děti a furt fungují a vypadají.
Haaribo 87262
28.1.2013 18:56:35
Můžu ti pro představu poslat na mail fotky.
zerat 18305
28.1.2013 18:54:22
Jo koukám na ně na netu - za mě mají velké mínus oproti Inglesiny Magnu,a to nenafukovací kola.
zerat 18305
28.1.2013 18:49:24
Já jsem měla pro obě dcerky Inglesinu Magnum a nedám na tento kočárek dopustit. Ty Inglesiny o kterých píšeš ale neznám ~d~
[<<Předchozích 1280] Názory 12811290 z 17459  [Dalších 16169 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.