| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Kočárky

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1290] Názory 12911300 z 17459  [Dalších 16159 >>]
Marrianna8 94416
28.1.2013 18:41:58
Hodně slyším chválu na Inglesinu, ale pro mě jsou zatím všechny tři stejný. Potřebovala bych každý aspon měsíc vkuse vyzkoušet. Jde mi hlavně o tu velkou korbu, u Cortiny jsem s ní byla moc spokojená, narozdíl od kámošek co měly jiné značky (ted nechci urazit jiné značky ale každému vyhovuje něco jiného). A to odpružení, chci prostě houpací kočár. S Cortinou jsem ani nehnula, tvrdá jak blázen.
R+2 52167
28.1.2013 18:37:57
za mě inglesina! 13měs s fusakem se vejde v pohodě, starří se mi v kočáru vyspal i ve 2 letech. Nevýhoda je zvedání v Praze do tram, jinak já jsem spokojená, vozím dítko č. 2 a za mě nej kočár!~b~~b~
Haaribo 87262
28.1.2013 18:31:15
Máme Peg Perego, budeme prodávat. Sundáš potah z boudy-je na zip- a pod ním máš potah ze slabé látky (stejná jako je vnitřek kočárku), jeden díl je síťovina. Slída je buď teplá v barvě kočárku nebo slabá s integrovanou síťkou proti hmyzu. My s ním byli strašně spokojení. Mrňous se do něj vejde ještě teď skoro v 10-ti měsících, ale už tam nechce být - chce koukat ven. ~R^
Marrianna8 94416
28.1.2013 18:30:44
Ano, ještě Roan... Jsou podobné a určitě v krámě vyzkouším, ale to je nic proti dlouhodobým zkušenostem, tak budu ráda když mi někdo poradí, výhody, nevýhody.
Marlenka
  • 
28.1.2013 18:23:09
Ještě Roan Marita. Toho jsme měli my. Ze všech uvedených se mi líbí nejvíc :) Ale defacto jsou všechny na jedno brdo.
Marrianna8 94416
28.1.2013 18:17:35
Ahoj holky!
Sháním hluboký kočár, který bude mít 4 velké nafukovací kola, prostornou korbu a bude houpací. U prvního dítěte jsem měla Cam Cortinu - 3kolku a vůbec mi to nevyhovovalo (až na tu velkou prostornou korbu). Padly mi do oka tyto dva kočáry, vypadají zhruba stejně. Mám na mysli Inglesinu Sofii, Vittorii nebo Ottuto, ne ty retro. Nebo znáte ještě nějaké podobné kočáry jako tyhle dva? A jaký v nich je rozdíl? Miminko bude asi v létě a u Peg Perego jde prý vyndat nějaká vložka a je z toho letní verze. Uvítám Vaše dlouhodobé zkušenosti než informace, co mi řekne prodavačka, nebo popisek na internetu. Děkuji.
Martina 135115
28.1.2013 12:40:45
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda někdo z vás vlastníte kočárek ABC design cobra trojkolku?Budu mít po 10letech druhé dítě a jde mi ze všech kočárků hlava kolem.Tento se mi líbí.Jde o to jak to vypadá s místem pro dítě uvnitř a zda je snadno ovladatelný.Díky moc.
Dari79 114243
28.1.2013 6:17:51
Podle obrázků na netu soudím, že 2011, ale jistá si tím nejsem na 100%.
Do terénu se s ním dá, my s ním byli i v létě v Tatrách, např. na výletě z Hrebienku na rozcestí před vodopády a v klidu. Jestli úplně na louku, no to nevím - myslím, že by to bylo jak do toho sněhu, prostě větší fuška.
Průhled na stříšce mi nevadí, naopak, v druhým kočáru není a furt ho obíhám dopředu, abych nakoukla na malýho. Víc mi vadil právě ten slunečník, že se nedá doobjednat originál, který by 100% seděl, ale na to jsem přišla, až jsme měli kočár koupený. Jinak je fakt moc pěkný, dobře se s ním manévruje, je lehký, za dobrou cenu, já jssem s ním opravdu spokojená.
Kdenictunic 93954
27.1.2013 17:51:18
a dá se s nim přejet třeba po louce? zvládnou to kolečka? A který máš ročník? Některé mají jakýsi průhledný pruh na boudičce. Nevadí to kvůli slunci?
Dari79 114243
27.1.2013 16:32:32
Mám od dubna, spokojená jsem moc.
Jezdí se s ním dobře, i teď po sněhu s ním jezdíme, to je teda náročnější, ale jezditelné. Dítěti se v něm sedí dobře, dřív v něm i rád spal (ve věku kolem toho roku cca), později už se v něm nemohl pohodlně uložit a nebyl schopný v něm usnout, tak už spí doma a na procházky chodíme v bdělém stavu :-). Měli jsme ho i do letadla. Pro maminku má dost praktických kapsiček (na klíče, na pití, na mobil, na náhradní plínu atd...). Skládá se v pohodě, do auta ho sama naložím v klidu, dá se složit, i když není spodní kapsa zcela vyklizená, to je fajn. Není k němu originál slunečník, musela jsem dokupovat univerzální, který ale nebyl nic moc.
Košík pod kočárem je spíš menší. Muž tvrdí, že v kufru auta zabírá až dost místa. - z těchhle důvodů jsme koupili ještě jiný, se kterým jezdíme autem, ten má košík větší a v autě zabere místa míň - když jedem někam na dovču a máme k tomu kufry a tak, muž má na autě menší kufr než já.
[<<Předchozích 1290] Názory 12911300 z 17459  [Dalších 16159 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.