Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Jordana | 64316 |
|
|
30.1.2014 22:46:56
Já tam tehdy byla se 14m. synem-ale fakt si nepamatuju.Opět bych volala.Jen si pamatuju,že když jsem tam byla s malým na první sádrování-tehdy se tam muselo zůstávat přes noc-dávali kojícím matkám 0,5l mléka-což tě asi nezajímá ;-)
Každopádně na Bulovce vaří hrozně. |
| Jordana | 64316 |
|
|
30.1.2014 22:45:03
Záleží asi jakou rýmu-a jak kdo k čemu přistoupí-nám vždy dětská říkala,že absolutně zdravé dítě-tedy i bez vodnaté rýmy.
Jinak myslím,že se žlutou,zel. rýmou-tedy zánět- ti dítě na operaci nevezmou.Zavolej tam. |
| majka |
| • |
30.1.2014 21:13:39
Holky,vadí když má malá rýmu na operaci mckay?Neměl jste jí taky někdo.Dik
|
| beruska |
| • |
30.1.2014 21:02:46
Holky nastupujeme na Bulovku malému je rok a tak se bojím jak to je tam s jídlem?Mixují maso a dávají každý den jogurt?Mám si sebou vzít mixer?A nebo mám sebou koupit příkrmy?Díky moc
|
| Jordana | 64316 |
|
|
30.1.2014 14:14:33
Maluko-sice nevím,o co u Vás jde-nějak se neorientuju ve všech maminkách s dětmi-četla jsem jen tvé poslední 2 příspěvky.
Musím ti ale pogratulovat,že ses nedala! Takhle to bohužel chodí! Já se držím hesla,líná huba-holý(-é) neštěstí! ![]() |
| marketa80 | 103039 |
|
|
29.1.2014 21:21:21
Ahoj Alčo, my budeme mít operované obě najednou, což jsem ve finále ráda, stejnak ho budem muset nosit a aspoň bude jedna narkóza. Takže zatěžování jedné strany nehrozí, budou na tom obě nohy stejně. Už jsem klidnější, zjistila jsem si o té transpozici šlach více, je to vlastně ta nejmenší operace z těch všech možných. Nakonec mi pomohl Achilleus, jsou tam odpovědi od doktorky i k této naší operaci. Stáni díky!
Jediné co nevím, jak mu to mám vysvětlit, že se najednou probudí se sádrama. On nemá žádné problémy, nožky ho nebolí, běhá si jak chce. A rozumný ještě moc není, tak vůbec nevím jak na to. Každopádně ty lázně si ještě nechám projít hlavou. Dejno a víš o jaké operaci váš doktor mluvil? my tedy chodíme k doc. Chomiakovi, ne k prof. Poulovi. Nám právě říkal, že ještě můžem počkat, ale že se to může zhoršit klidně více a pak už by musela být operace větší, takže by ji raději udělal. Ale Frydrychové stejnak zítra zavolám a zajdem k ní. Díky za podporu!! |
| Alena996 | 89106 |
|
|
29.1.2014 19:58:49
Maluko, to je prima.
Ale soucítím s tebou. Vím jaké to je, takhle bojovat. Ale za zdraví našich dětí to stojí! Držím palce ať jste co nejdříve v lázních. Až přijedeš dom, hned spěchej k pediatričce at ti vyplní papíry co se dávají na pojišťovnu. Já jsem je tam nesla osobně. Ať je tam mají co nejdříve a po sundání sáder můžete vyrazit se zotavovat.Držím palce, ať to doma zvládáte. Rychle to uteče. |
| maluko | 137798 |
|
29.1.2014 15:53:03
Tak nakonec jsem doporuceni vybecela (doslova) u Ostadala...sice se o nas "stara" docent, ale Ostadal je diky tomu jejich zvlastnimu rozdeleni po pokojich nas osetrujici lekar. Taky hodne brblal, ale nakonec se slitoval a vytouzenou veticku "doporucuji komplexni lazenskou peci" nam do zpravy pripsal
jen je desny, cim si clovek musi projit a jak hluboko klesnout kvuli par slovum rano jsem si pripadala jak hadr na podlahu...ted uz si pripadam jak uspesnej hadr na podlahu ![]() |
| Alena996 | 89106 |
|
|
29.1.2014 15:44:30
Maluko,
to je mi líto, že jsi u Doc. Chomiaka nepochodila. Pak je možnost doporučení u rehabilitační doktorky, doporučení od pediatra by mělo také stačit. Ale záleží na pojištovně. Víš, jak to je. Čím víc doporučení tím větší šance. My jsme poprvé s dcerkou byli v lázních když jí nebyl ještě ani rok. První narozeniny slavila v Jánkách. Docent také nebyl nakloněn lázním, že je malá a že jí to nic nedá. Ale já se rozhodla že pojedem. Měla jsem doporučení od rehabilitační MUDr. a ještě od neuroložky (dcerka má ještě vrozenou obrnu lícního nervu). |
| maluko | 137798 |
|
29.1.2014 8:00:07
Ahoj, chci se zeptat tech, co chodi k Chomiakovi...jaky na nej mate trik aby vam predepsal lazne? My jsme ted na Bulovce po opakovane tenotomii a syn ma navic jeste za sebou operaci kycle a srouby v nozicce a taky ute kycle omezenou hybnost a docent mne pred chvili poslal s laznema do haje at si to zaridime jak chceme, ale on ze nam je nedoporuci :-( nemam ho rada a nejradsi bych presla k jinymu doktorovi, ale zase se mu musi nechat, ze je odbornik a vynikajici operater a navic si clovek nechce rozhazet primare oddeleni, kde jeste nejakej ten cas urcite stravi ...chova se pak v te sve soukrome ambulanci lip?
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.