Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Sachariasek | 136230 |
|
23.1.2014 1:08:23
Jj, napisu. Jen mi dej nejaky cas - hadam, ze dojdou tak za 14 dni...tak se pak ozvu.
Minimalne o nich napisu v pokracovani blogu co mam na Achilleu... S tim pytlem - uz jej nebudeme potrebovat-diky ;-) mala moc nesnese prikryti,tak oblekam. |
| Sachariasek | 136230 |
|
23.1.2014 1:03:52
Jj, napisu. Jen mi dej nejaky cas - hadam, ze dojdou tak za 14 dni...tak se pak ozvu.
Minimalne o nich napisu v pokracovani blogu co mam na Achilleu... S tim pytlem - uz jej nebudeme potrebovat-diky ;-) mala moc nesnese prikryti,tak oblekam. |
| Sara33(Eliška 07, Petr 09) | 6948 |
|
|
22.1.2014 19:51:12
Mohla bys pak o tech Dobbs dlahach neco napsat na Achillea a FB? Zkusenosti, jak vypadaji, KOLIK STOJI, apod:? prosim?
|
| Sachariasek | 136230 |
|
22.1.2014 18:08:11
Ahojda,
tak se ozývám jak u nás... Takže - po konzultaci s Dr. jsem objednala ty Dobbs dlahy a jsem na ně moc zvědavá + jdeme k Dr. na konzultaci o něco dříve než bylo původně plánováno... Momentálně to řeším tak, že malá má dlahy částečně přes de + cca 1/2 noci.. nad ránem je sudavám.. těch 16 hodin to nedá, ale lepší než drátem do oka + více cvičím...jak často protahujete achilovku? Jinak malá se trochu zklidnila, ale stejně dělá scéna.. nejvíce mne štve, že by bez dlah byla hrozně pohodové dítě ![]() Jaká jsou to ta homeopatika? Asi budu muset sehnat tu Dr., že? Také musím najít chvilku na dopsání "deníčku" na Achilleu... |
|
|
21.1.2014 8:50:51
https://www.facebook.com/photo.php?v=235935633245098&set=vb.145443805627615&type=2&theater
Netyka se primo PEC. Na kameru mluvi pi.Zlesakova. |
| Macína | 110618 |
|
|
20.1.2014 21:37:56
Já si nemyslím, že se, Sach, chováš jako zoufalka - vím moc dobře, čím vším si teď procházíte! Kdybys četla příspěvky o 3 roky zpětně, tak moje dotazy byly téměř nachlup stejné, jako ty tvoje - stejně jako to psala Sára, akorát jen u ní to bylo před 6-ti lety.
Zkoušela jsem na netu najít všechno možné, jen abychom se těch dlah nějak zbavili a měli trochu normální noci. Jak jsem psala dole, zkusili jsme i homeopatika, nám tedy nepomohli, ale Sáře trochu ano, takže bych je také vyzkoušela - dle mého názoru za zkoušku to stojí. Máš to ztížené oproti mně tím, že přes týden jsi na ty noce sama, my jsme se opravdu střídali s manželem, ale vyřízená jsem byla též, nebot hned druhý den, co jsme se vrátili z porodnice jsem již šla do práce a v týdnech, kdy jsme sádrovali, tak jsem byla s malým 2 dny ve špitále a 3 dny v práci. Padala jsem také na "ústa", ale "my ženský" vydržíme všechno. Mě hnalo dopředu také to, že jsem již nechtěla, aby šel malej na další operace, neboť po té tenotomii měl hrozné stavy, které trvaly téměř půl roku, odmítl kojení, no prostě vše bylo jinak. Musím také přiznat, že mi moc pomohla moje mamka, prostě jednou za čas přijela na sobotu, kdy si vzala na celý den malého a staršího syna a my se mohli malinko dospat,ale chápu, že ne všude je toto možné.., já mám zlatou mamku. Moc držím pěstičky, ať to přese všechno zvládnete, bude určitě líp, uvidíš!!! |
| Majdinka | 11738 |
|
|
20.1.2014 21:21:56
Dobrý večer všem. Chtěla bych se zeptat na vaše zkušenosti po operaci přerostlého later.pilíře - výměna klínů. Dcerka má oboustranný PEC, je jí 6 let a za 14 dní nás čeká tento zákrok. Hodně vtáčí nohy, deformuje se jí tím malíček a velmi jí přerůstá malíková hrana-kost. Dle dr. mají s touto operací dobré zkušenosti. Není to prý nic hrozného. Budu ráda za vaše zkušenosti. Díky M.
|
|
|
20.1.2014 13:07:56
Omlouvám se za ten pytel, uplně jsem to vypustila, mela jsem hekticky podzim. Chces ho jeste?
Sach, neboj bude lip. Ja vazen vim o cem mluvim (i kdyz jsem tedy k tomu nemela to starsi ditko, ale ono ani to druhe nebylo o nic lepsi). Nikdo nebyl ochotny tu u nas byt vecer po 7 hodine. Elsa rvala do 11 hodin, pak odpadla na 2 hodiny a pak zase hodinu rvala a pak zase na chvilku usnula od 4 byla vzhuru, dohanela to pres den. Je to tezke, ale DA SE TO PREZIT!!! Kdyz si nalistujes tuhle diskusi tak 6 let zpatky tak si to tu muzes precit. Melajsem pocit, ze to bude nafurt...ale postupne se to zlepsovalo. Ne hned, ale postupne ano. Ted jsem si jeste vzpomela co hodne pomohlo z te nejhorsi akutni faze - porada s homeopatem a homeopatika. Z dítěte vřesticiho 8x za noc pak bylo dítě vrestici jen 1x-2x nekdy i spala celou noc. Pokud bys to chtela vyzkouset, urcite si zjisti reference na homeopata v okoli (zadny rychlokvaska od Boironu). A jeste neco, jako malej prcek spavala na boku. Fungovalo to dobre, kdyz byla oprena o steny postylky (cestovni). Pozdeji si zvyklaspat na brisku na pokrcenych nozickach. Oni si ty deti nejak poradi...a porad sevyvijeji...BUDE LIP!!!! |
| Sachariasek | 136230 |
|
20.1.2014 0:20:40
Já nechci vypadat jako zoufalka, které trochu zapláče mimčo a hned to vzdávám..ale ona má úplně záchvaty vzteku
![]() U nás je situace taková, že máme miminko (skoro 6 měsíců) a starší (3 roky) a přes týden jsem tu na ně sama - manžel cestuje. A do toho pracuji...jako - pokud by šlo o to, vydržet měsíc, dva.. ale představa, že tohle bude do 3 let, mne drtí ![]() |
| Macína | 110618 |
|
|
19.1.2014 9:56:30
Stáni, určitě vybereme Košumberk, máme to za humny!! Ale jak jsem tady psala, Matýse je stále dost svéhlavý a pokud nebude při cvičení a protahování spolupracovat, tak se to mine účinkem, což mi pan docent potvrdil. Ale jelikož se nožky opravdu zlepšily, tak máme zatím odklad s tím, že kdykoliv pak můžeme zažádat.
Co se týká spaní s dlahami - také jsem uvažovala o korýtkách, aby se malej vyspal a my s ním, ale jak tady Sára psala - ne na všechny PECky jsou vhodné, což byl samozřejmě náš případ a ortoped mi rovnou řekl, že pokud nezvládneme dávat dlahy na noc, tak malého čekají další operace - tak jsme hold vydrželi a jak jsem psala níže - kompenzovali jsme ranní sundání dlah nošením dlah dopoledne - než začal chodit. Moc držím pěsti, vím, čím si teď procházíte (dokonce paní doktorka nám poradila nějaká zklidňující homeopatika, aby nedostával v noci takové záchvaty vzteku a hysterie - bohužel byly k ničemu..), ale nakonec jsme vše zvládli. S manželem jsme se vždy po 2 dnech střídali, aby se alespoň jeden z nás vyspal, neboť jsme oba chodili do práce (já i s malým) a uteklo to jako voda.. Držte se, odměnou Vám budou krásné nožky vašeho dítka! |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.