Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| roháč | 93574 |
|
|
4.12.2013 15:58:04
Já bych potřebovala konkrétně napsat co doc.Chomiak píše jako důvod předpisu pro revizáka.Nám na diagnozu Q 660 poukaz několikrát neschválili,na neurologii také ne.Až na rehabilitaci se nám snaží pomoci,ale stále narážíme.Vím že celkově pes equinovarus ortopedické boty nepotřebuje,ale to zdaleka není pravda.My bychom vůbec nemohli fugovat bez Scheinů.Ptala jsem se na DZO proto,že s těma nikdo problémy nemá.Vím že to jsou otřesné boty a pro nás nepoužitelné.Jsme po 8 operacích ,díky Scheinám se nám podařilo vyrovnat snad 3x rozdil chodidel(1,8cm).Ted se to mírně zhoršilo,ale cvičíme ,tejpujeme jak asi všichni tady.Boty samozdřejmě nosíme stále doma,venku ,do školy-což je právě ten problém stím schvalováním.Samozřejmě boty kupujeme samy ,když je neschválí.Máme potvrzený nález na lýtkách,máme problém s delším stáním,chůzí ze schodů do schodů,stáčíme a dost často zakopáváme.Trvala jsem na vyšetření na neurologii,byli jsme přiřazeni k nějakému DMO(typů je velice mnoho).Pozor ale i na diagnozu DMO boty neschváli.
Revizní lékař mě nedokázal vůbec odpovědět zda se dají kody na boty kombinovat a jak vlastné postupovat-nachápu jak mohli teda pojištovny přistoupit k zařazení Scheinů,když potom ten kdo je opravdu potřebuje tak jaksi na né nemá nárok.Vůbec mě to hlava nebere ,prokoho teda tyhle boty jsou????A nebo jak je možné že někomu je schválí a jinému ne?Myslím si že nikdo o ně nežádá jenom tak.Byla bych ráda za odpovědi ohledně tohohle všeho .Díky ![]() |
| Sara33(Eliška 07, Petr 09) | 6948 |
|
|
4.12.2013 13:37:06
Já jsem nikdy neměla problém, ale možná proto, že jsem to zas tak nevyužívala. I když doktor se vždycky cuka, když chci zároveň vložky a zároveň předpis na boty.
Scheiny beru tak cca po pul roce. Mozna je to i naposled. Kod diagnozy je Q 660. A jiné kody si nepamatuju, krome toho co bylo vypsáno v předchozim příspěvku, to jsem našla v nějaké koersponenci s někým. Píše nám je doc. CHomiak. Já jsem nucená to takto kombinovat především kvůli velikosti chodidel (velký rozdíl). A jinak se pomalu chystám dítko zvykat na boty bez vysokého opatku, některé už máme DZO se mi nikdy nelibili, přišli mi těžké, nepohodlné. To už jsou lepší ty Scheiny přímo na PECky. Vy musíte mít všechny boty na míru? Jde o stáčení chodidel nebojiný problém. Teoreticky /i když každé dítě je jiné/ by měli být PEC v pohodě v jakékoliv kvalitní obuvi. SNad jsem odpvoedela na vse. |
| roháč | 93574 |
|
|
4.12.2013 10:13:35
Díky za odpověd"".Takže Vy máte Scheiny na doma,a za jak dlouho asi kupujete další?Jakou diagnozu máte v žádance a co konkrétně Vám píše lékař pro revizáka jako důvod předpisu bot?Jaký lékař Vám je předepisuje?Je tady někdo kdo kombinuje Scheiny a třeba DZO nebo jiné boty s poukazem(nemyslím jen pouze zdravotni bez poukazu).Každopádně když dítě nepotřebuje ortopedické boty s poukazem,tak je to opravdu výhra a zavidím.Ono totiž s tím nárokem 3x ročně na individualni obuv 2000,-kč od pojištovny to není jen tak jednoduché.
![]() |
|
|
3.12.2013 13:28:38
Ahoj,
kupujeme boty Schein (jako sandalky-na doma), kombinuju to s normalnima botama se zdr.atestem (Superfit, Essi, Ecco...atd.). Vzhledem ruzne velkym botam jeste kombinuji boty ruznych velikosti (nektere typy je nutne koupit ve dvou velikostech) a boty jedne velikosti s vlozkou na miru (take na predpis). Schein stoji kolem 3600-4000, pojistovna doplaci 2000. Kdyztak nedoporucuji brat z Teplic, jsou drazsi. Na žádance mame = SK.16 KOD 0000961 obuv dětská individuálně zhotovená + musí lékař vypsat žádanku o zvýšení úhrady a potom poukaz i žádanku nechat schválit reviz.lékařem. |
| roháč | 93574 |
|
|
3.12.2013 10:35:28
Zdravím všechny,chtěla jsem se Vás zeptat co Vám píše lékař na ke schválení bot na žádanku(kladné schválení revizákem).Kombinujete nějaké kody na boty a jaké?Jaké boty střídáte na poukaz?Moooc Vám díky za odpovědi.
![]() |
| Lucilka*, Berušky 12/05 | 13529 |
|
|
1.12.2013 15:12:47
Zdravím, máme po nepravidelné kontrole u prof. Poula. Vypadá to, že Lauře zase pomohly magnety, na bolesti už si tolik nestěžuje, taky povyrostla, zdá se mi, že docela dost, nárazově, tak se s tím asi levá noha hůř srovnávala. Děkuji všem, co na nás mysleli, psali a drželi palce.
Prof. Poul Lauru prohmatal, zkontroloval rozsahy, všechno se mu líbilo (v rámci možností - stav po 2 operacích McKay), tak snad je to v pořádku a zase máme na nějakou dobu klid. Takže plánujeme lyže, vyndali jsme brusle... docela jsem si oddechla ![]() |
| Michaelas | 88634 |
|
|
21.11.2013 12:45:46
Mattanay, tu samou operaci v Přerově máme za sebou. Operoval nás mudr. Ročák - ortoped, který se pod Poulovým vedením na děti specializuje.
Operaci jsme prodělali právě před rokem. Moje očekávání byla horší než to ve skutečnosti všechno proběhlo. Pokud máte otázky, klidně se ozvěte na e-mail (mi-stzavinaccentrum.cz). |
| mattanay | 91979 |
|
|
21.11.2013 1:16:25
Zdravím maminky, děti a přeju všem co nejméně problémů s nožičkama. Už jsem tu dlouho nebyla. Jsem babička téměř pětiletého Tondy - PEC na obou nožičkách. Už delší dobu se prof. Poulovi nelíbí Tondova levá nožička. Naplánoval mu operaci na 29. ledna a čtu: operace l nohy abd palce a kapsulotomie. A tak mám celkem špatnou náladu
Operovat ho nebude prof. Poul, ale jeho 1. asistent a bude to v Přerově.Máte některá stejnou operaci za sebou? Budu ráda za nějaký názor. Pěkný čas přeju. ![]() |
| Martan | 138548 |
|
6.11.2013 0:14:27
http://m.youtube.com/watch?v=R76sG0L9Co8 moc pekne video s tapingem
|
|
|
2.11.2013 19:18:27
Nekdo s tu kdysi ptal na Dobbs dlahy. Tady je pekne video. (odstrante hvezdicky)
https://www.f*a*c*e*b*o*o*k.com/photo.php?v=734324166582494&set=o.351157071624454&type=2&theater |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.