Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Sara33(Eliška 07, Petr 09) | 6948 |
|
|
2.11.2013 19:14:19
napis jeste na FB na PesEquinovarus, terba se nekdo ozve
|
| mili86 | 112852 |
|
|
2.11.2013 15:30:32
Dobrý den,
máte nějaké zkušenosti s dr.Řeháčkem v Motole a jeho přístupu nejen lidském ale i doktorském? Jak třeba vypadalo sádrování. Máme k němu jezdit se synkem-2 týdny mu jsou a má oboustranný pes rigidní. V pondělí ho čekají první sádry. |
| Lucilka*, Berušky 12/05 | 13529 |
|
|
31.10.2013 20:47:14
Nadi, myslím, že to nejsou růstové bolesti, protože Laura moc neroste. Ani průběžně ani nedávno. Řešíte to nějak? U nás zatím žádná změna, ale ještě nejsme u konce s terapií. Snad to bude lepší... Dneska jsme dávali dohromady výbavu na lyže, tak doufám, že ji opět pořádně provětráme.
|
| Jordana | 64316 |
|
|
30.10.2013 18:10:39
Ahoj Petro,někdo se tu v Motole léčí-jméno lékaře nevím...Většina dětí je léčena na Bulovce.Někdo i jinde po republice.
Hodně štěstí-ať máte brzy nožky co nejvíc v pořádku! |
| Petra Procházková |
| • |
30.10.2013 7:58:20
Dobrý den,nemáte někdo zkušenosti s FN Motol a panem dr.Řeháčkem a léčbou PEC?Máme týdenní miminko a měly bychom k němu jezdit.
|
| Nadika+Eri 8.04.06 | 80800 |
|
|
27.10.2013 19:38:04
Luci Eri se taky stěžuje na operovany kotnik, nevim jestli je to rustem, řikala jsem si že třeba i na změnu počasi to ma citlivějši.
Taky znam par "zdravych děti" co maji rustove bolesti, boli je nohy, zada... Třeba to mate tak trochu oboje... ![]() |
| Jordana | 64316 |
|
|
25.10.2013 13:29:36
Jinak neznám žádné růstové bolesti u svých dětí-ale kamarádky syn tím trpěl asi tak kolem 5 let-budil s v noci s bolestí.Ale to asi bude fakt něco jiného než ty vaše bolesti.
|
| Jordana | 64316 |
|
|
25.10.2013 13:27:34
Lucilko-Honzík(8 let) bolesti žádné nemá,ale známé syn-taky chlapeček 8,-letý byl na stejné operaci jako vy-a pak ještě jednou-no asi 3operace celkem do kostí zásah-a má problémy už tak 2 roky ujít i 2km v kuse.Také jako pobolívání nožek-kde přesně nevím.
Asi to prostě souvisí s tou vaší speciální diagnozou....bohužel. |
| Macína | 110618 |
|
|
24.10.2013 14:25:29
Ahoj Alčo a Stáňo!
Moc děkuji za informace!! Sepsat lázně půjdu příští týden k naší dětské doktorce. Ona je hrozně fajn a v podstatě mi napíše vše, co jí řeknu - možná i víc .. Tak uvidíme, zda budu muset jít i na rhb, ortoped je s nožkama zatím spokojen, tak nevím, zda by si na toto papírování vůbec udělal čas...Trochu se těch lázní děsím, neboť Matýsek je teda neskutečně svéhlavý a když si řekne, že nebude tohle dělat, tak prostě nebude - přes to nejede vlak. Myslela jsem si, že doma to je normální, ale že všude jinde bude OK, ale učitelka v MŠ mě teda vyvedla z omylu! Když nechce s dětmi cvičit, tak si prostě jde sednout a nikdo s ním nehne, když nechce zpívat, tak to je to samé a mohla bych pokračovat i v dalších činnostech /úklid hraček, držení se za ruku při vycházce apod./. No a pak další problém - je na mě neskutečně fixovaný, takže až bychom se měli měnit, tak to bude takový virvál, že to tam asi zboří.. Já jsem původně chtěla s lázněmi počkat až po tom 5. roce /zatím jsme krom tenotomie ve 2,5 měsících na žádnou operaci jít nemuseli - hned ťukám na dřevo!!/, ale jelikož mu ty achilovky začínají tuhnout, tak i rhb mi to doporučil a pojedeme už teď. Tak za všechny rady moc děkuji a pokud mě napadne něco dalšího, určitě se zase ozvu!! |
| Lucilka*, Berušky 12/05 | 13529 |
|
|
24.10.2013 8:46:08
Ahojte,
řešíte někdo ze starších dětí bolesti v kotníku? Laura je sice trochu speciální případ (v prosinci jí bude 8 let, PEC na levé noze, neléčená Ponsettiho metodou, 2x McKay, téměř nepohyblivý kotník, atypicky výrazná hypotrofie lýtkového svalu - ale jezdí na kole, lyžuje, běhá, ujde v pohodě a ráda 10 km), ale do loňského léta jsme žádnou bolest neřešili. Na konci prázdnin (bylo jí necelých 7 let) si stěžovala na bolest v kotníku, "vevnitř v noze". RTG nic neukázal, asi jen rychleji povyrostla, 10x magnet a vířivka to spravily. Teď si asi 3 týdny stěžuje na bolest, kterou neumíme určit - je to v klidu i po zátěži, není to soustavné, dá se to vydržet, ale zmíní to i několikrát za den a z toho třeba 2 dny ne. Na RTG jsme ještě nebyli, zase chodíme na magnet a vířivku a já moc doufám, že to i tentokrát pomůže. Kvůli špatnému postavení kostí (hlavně kost patní) má omezenou hybnost a kosti na sebe nenaléhají, jak mají. Podle RTG už má poškozené chrupavky, bude to pokračovat i do kostí. Moc se toho bojím a neumíme se proti tomu nejspíš bránit, ale doufala jsem, že to nebude tak brzo. Tak snad je to opět jen růstový skok a bude zase klid. Holky od starších dětí, jak jste na tom? |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.