| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Zdraví : Pes equinovarus

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 770] Názory 771780 z 14951  [Dalších 14171 >>]
spajky 136688
23.4.2013 21:52:19
Mě po narození Amálky doktorka řekla (nebo možná sestra, už nevím), že se to nedá podle UTZ zjistit..nevím proč mi to řekla, nejsme v Americe, abych je žalovala za to, že mi o tom neřekli, abych řekla pravdu, trochu jsem si i říkala, že tím líp, že bych se tím akorát stresovala a ještě by to miminku ublížilo, na druhou stranu kdyby mi to řekli už v těhu, možná bysme hned sehnali doktora, který to dělá pořádně a nependlovali bysme takhle s Amálkou po nemocnicích a místo v 7m by dlahy měla už od 3m...ale je to samé kdyby...jinak klidně přispěju nějakými zápisky, dojmy, ale denně to asi ne :) to si myslím, že snad ani není zas tolik co psát a hlavně na to by asi tolik čas nebyl nebo spíš bych si ani každý den nevzpoměla :) Jinak Sáro, přišel ti ode mě mail? já jsem tady na webu nově, moc se tady nevyznám, tak nevim, jestli jsem to neposlala na špatný mail...
Sara33(Eliška 07, Petr 09) 6948
23.4.2013 20:42:12
boticky

Nevite o nekom, kdo ma holcicku (cca 5let) s rozdilnou delkou chodidla? Prava musi byt vetsi. Musim pro dcerku kupovat dvoje boty, druhe do paru jsou nevyuzite..

Jde o velikosti 27(levá) a 29 (pravá). Hledám někoho, kdo má stejný problém, můžeme si vzájemně pomoct. Může to být i rozdíl jen jednoho čísla (28/29)
Sachariasek 136230
23.4.2013 19:28:19
Dekuji za info. Ja jsem vas videla v nejake reportazi... Tam jste prave s manzelem rikali,ze u chlapecka to Dr.zjistili a nic... Tak u nas se nozicky ukazaly uz 2x"s PEC",tak si nedelam nadeje ;-)
A jak pisete-z duvodu kontaktu s ortopedem hned po porodu bych rada rodila treba na te Bulovce..u nas by mne ejeste koukali blbe... Stacil mi muj gyn + sestricka u nej... My se s tim s MM smirili dobre, ale kazdy na nas kouka hrozne soustrasne...
23.4.2013 18:41:36
Mozna by se nam ted nekdo hodil na testovani beta verze :-) neni to moc prace, jen se chovat jako uzivatel, zkontrolovat clanky, odkazy jestli fungujou apod.
23.4.2013 18:34:28
Nevysvetlil, proste to tam videli a nebylo to. CHci tim rict, ze ani UTZ neni uplne spolehlivy. Vim jeste o jednom pripadu. Ale zase nechci davat plane nadeje. Kazdopadne u dvojcat bych mela o malicko vetsi nadeji, ze pujde o polohovou vec.

Jo mam i pekne video z UTZ, kde je JASNE videt PEC u chlapecka :-) Dokonce mnohem lip, nez to bylo videt u Elisky. A nebylo tam nic. V porodnim planu jsem trvala na kontaktu s ortopedem ihned po porodu (po spatnchy zkusenostech s Eliskou), ten prisel a rika "pani, ta leva nozka je trochu stocena, ale je to polohove to rozcvicite", ale na UTZ byla spatna prava :-):-) tak mi bylo jasne, ze je vsechno v poradku. :-):-)
23.4.2013 18:16:53
Miso, Sachariasku a ostatni, potrebujeme NOVOU KREV, nove tvare, nove prispevky. Piste PROSIM zatim do supliku. Nove stranky jsou ve vystavbe. Ja a Alca jsme uz tak trochu vyhorele, kazdy novy nam moc pomuze, vzpruzi !!!! Pokud mate zajem o vetsi spolupraci, napiste na email Achillea. Clanky, prispevky (do noveho Achillea) moc moc moc ocenime. A kazda dalsi nova maminka. Jen mejte strpeni, uz to je skoro hotove.
Sachariasek 136230
23.4.2013 16:51:53
Vysvetlil vam nekdo z Dr.jak je mozne,ze se nozicky "narovnaly"?:-)
Sachariasek 136230
23.4.2013 16:50:16
Necekam sice dvojcata, ale kdybyste chtela pomoci s aktualizaci, neni problem.
Míša
  • 
23.4.2013 13:48:02
Ahoj, ráda se zapojím. Jsem teď na rizikovém a děti nemám, takže času mám relativně docela dost. Ráda popíšu třeba pocity a překážky už v prenatálním stádiu, akorát tady mi přijde, že není moc co psát každý den. Spíš bych třeba popsala další vývoj vždy po vyšetření UTZ. Pravidelné příspěvky (resp. každý den, jestli jsem to správně pochopila:-)), nechci zatím slibovat, protože sama moc nevím, jak to budu s dvojčaty stíhat. Každopádně ráda bych nějak pomohla a zapojila se, ať už třeba s nějakým příspěvkem nebo i jinak:-)
Míša
  • 
23.4.2013 13:22:11
Právě, taky si říkám. Nebudu muset vysvětlovat, proč jeden musí nosit skate a druhý ne.
[<<Předchozích 770] Názory 771780 z 14951  [Dalších 14171 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.