| K_at | 121378 |
|
3.2.2023 14:24:53
Despi, "Oni i když neruší nás tak jsou schopni delat lumparny pul noci a to pak má clovek pocit že mu bouraji dum."
No právě. |
| katka a 3 | 144530 |
|
|
3.2.2023 12:59:14
Asi nic neporadím, ale udivuje mě, kolik koček v noci prudí.
U nás doma se postupně nasbírala sestava dvou psů a dvou koček. Kočky jsou pořízené jako koťata s odstupem cca roku, starší je ragdollka, mladší pouliční mouratá směska. Oba kočičáci čistě domácí. Jako koťata usínala každý večer stočená na něčím krku/hrudníku/rameni a s drobnou změnou polohy vydržela do rána. Jako starší začaly střídat postele (dcera/syn/dospěláci), ale stejně většinou večer stepujou před ložnicí a čekají, až se uloží psi a lidi a zhasne světlo. Během noci se většinou posunou z polštáře do nohou postele a ustelou si na některém psovi. ![]() |
| Bouřka | 7675 |
|
|
3.2.2023 12:58:15
Vem ho do práce, pak bude rád, že může spát
Já bych ho vyhodila ven, tam se zabaví, ale netuším, jestli máte možnost a vhodné podmínky. |
| Rodinová | 140078 |
|
|
3.2.2023 12:49:42
Aha Rose
![]() Zvorala jsem to. |
| Stáňa * | 7932 |
|
|
3.2.2023 12:01:11
Nade jsou na noc vždy doma. Jen v létě jsou občas venku. Kocour chodí celkové ven jen pod nátlakem. To je dáváte noxi ven i v zimě?
|
| Despi | 158359 |
|
|
3.2.2023 11:43:53
Neznámá, mame 2 kocky, jsou to sourozenci. A vychází spolu dobře. A s tím jsme je chteli. Ze si budou spolu hrát. Taky jsme vybrali 2 kočičáky z vrhu co si hrali spolu nejvic. Adaptace super. "Pečou" spolu pořád. Chodí ven i dovnitř což je na úklid možná nejhorší varianta. Páč nejsou čisťoučcí jako ti domácí. I když mládež si z toho houby dělá a tahá je i do postele.
Tvrdí že nejsou špinaví, ale přeci jen žerou kde co, vali se v poli. Ale jsou to kočky. Pořád vypadají dobře. Ale Na noc vzdy nekompromisně ven tedy. Oni i když neruší nás tak jsou schopni delat lumparny pul noci a to pak má clovek pocit že mu bouraji dum.Asi bych zkusila fakt par dní neustupovat. Ony se naučí. Ale bude to těžké. Na zacatek dát treba do koupelny. Aby vzteky nezdemolovali pul bytu. Naše kocky umí i povely typu NE, můžeš (jako dovnitř) atd. Ale musí chtít. ![]() |
| 77kraska | 132593 |
|
3.2.2023 11:34:11
mam zkusenost jen s jednim kotetem puvodne z vesnice v prazskem byte, ale bylo to zcela OK, od prvniho dne chodilo na svuj zachod, spalo s nami v posteli, pres den mi lezelo vedle klavesnice, velmi zabavne a kreativne si hralo s plysovymi myskami....jeho stehovani (vynucene alergii) jsem obrečela (ja ktera nikdy nebrecim)...a za 4 mesice jsme si poridili psa
|
| Stáňa * | 7932 |
|
|
3.2.2023 11:33:10
Syn vypiplal dvě asi měsíční koťátka (matka se někde ztratila). Je to vesnicka směs, má je doma. Vyhrají si dost sami, ale i tak si s nimi intenzivně hraje, aby je utahal.
|
| K_at | 121378 |
|
3.2.2023 11:13:51
Půlko, no jo. Dítě dotáhlo, když jsme výjimečně zmizeli na víkend.... Asi jo nabídneme k adopci.
|
| K_at | 121378 |
|
3.2.2023 11:12:17
Babi, to netuším, zda to zvládneme.
|
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.