| klikli | 93034 |
|
|
3.2.2023 8:18:26
U nás pomáhalo večer klidně dvě hodiny intenzivního hraní s cílem kotě totálně utahat, umožnit v noci pobyt jen tam, kde toho nemůže moc zničit nebo sežrat něco, co způsobí problém. Umožnit kotěti skončit u někoho v posteli, to pak byl větší klid. Když jsme se zavřeli, dokázalo mňoukat za dveřmi hodiny. A chce to vydržet, ono si trochu zvykne. Pomohlo i velké škrabadlo k vyřádění, pelíšek nebo krabice v každé místnosti...
|
| Janinka a dvě princezny | 132403 |
|
|
3.2.2023 8:12:03
Kat tady na rodině ale i v mém okolí mě nepřestává udivovat jak se lidi dokážou obětovat kvůli zvířeti
jako kdo je tady páníčekTy si jako ochotná jít spát po půlnoci a ráno v 5 vstát a HRÁT si s kočkou, která tě nenechá spát? Myslím, že dvě tři takové noci u mě by dostala kočka tak jasně najevo, že v noci se spí, že by už nemukla my tedy máme dům tak je to snazší, ale šla by ven prostě.Všichni zvířomilci máte můj obdiv a nepochopení ![]() |
| K_at | 121378 |
|
3.2.2023 8:00:14
Hanko, 2 ne! To už by starého psa asi švihlo úplně.
![]() |
| K_at | 121378 |
|
3.2.2023 7:59:15
No jo, Mariko. Holt nejsem tak uvědomělá, jako ty. Nebo možná 5y nemáš prožitek toho, jak dlouho a jak moc umí ječet a nadávat průměrný kotě. Když vezmu špunty, zřejmě neuslyším budíka. Nebo psa, když má zrovna problém. A dítě se neprobudí na budíka už vůbec. Se špunty.
|
| K_at | 121378 |
|
3.2.2023 7:56:02
Vítr, teď se mu povedlo ráno i dokonalé salto. Šikovnej.
|
| Margaret | 1200 |
|
|
3.2.2023 7:42:26
Když jsme měli kocoury malé, spali dole v cestovní postýlce po dětech, přiklopení poklopem a ven nemohli. Měli tam patrový pelíšek i jídlo a záchod. Ono to zní jako týrání, ale jinak jsem nedokázala zajistit jejich i naše přežití. Původně měli jako novorození chcípnout v igelitce (tak jsme je našli), ale vypiplali jsme je a to noční zavření teda vlastně byla cena za přežití
Byli tak zvyklí a večer, když jsem jim nesla mističky do postýlky, tak se tam hned hnali, takže žádné trauma jim to asi nepůsobilo. Přes den se spolu teda vyřádili, to byste jedináčkovi asi měli zařídit vy dvojnožci ![]() |
| Marika Letní | 140743 |
|
|
3.2.2023 7:35:48
Nevstávala bych k němu i kdybych měla koukat do zdi. Prece víš že odměnit pozorností nechtěné chování prudiče jen utvrdí v tom že to funguje.
![]() Vzala bych si špunty do uší. Ale já bych tedy radši kočku neměla. Jednou jsem měla nakročeno a zpětně jsem ráda že jsme zůstali u psa. Těch věcí v kterých by se musela přizpůsobit já kočce je víc než snesu. |
| Hanka. | 2827 |
|
|
3.2.2023 7:30:39
Uhrát do bezvědomí, utahat, uhonit. Nebo pořídit parťáka, ono to samotný kotě se tak nevyblbne jako s bráchou/ségrou, což je pro něj vlastně přirozený.
|
| Vítr z hor | 100046 |
|
|
3.2.2023 7:27:36
“ 120cm žádná výška výskoku, umím to líp”
Ano, ano. Nase kotatko takhle lovi mouchy. Roztomile se batoli po obyvaku, najednou vyskoci metr dvacet do vzduchu, strasidelne cvaknou celisti a nekdy ustane i bzukot mouchy Je to tezke plemeno s poradnym zadkem, tak to vypada obzvlast nepravdepodobne. |
| K_at | 121378 |
|
3.2.2023 7:21:09
Moniko, kočka si sedne za dveře ložnice a ječí. Je to hrozně ukecaný zvíře. Ale já mám bohužel i netopýří sluch. Takže mňoukání (rozumej ječení jak na lesy) přes 2 dveře od dítěte z pokoje mě probudí okamžitě. Máme 3kk do patra 80m. Tak není kam utéct. Dítě je "mrtvé" ve smyslu brutálně nevyspalé. Nikoliv že to zaspí. To bych asi neřešila, kdyby dítě spalo. Takhle se proberu já a po nějaké době si ho vezmu dolů a spát dál už nejde, hraje si stylem "orvu gauč, házej mi tu hračku, 120cm žádná výška výskoku, umím to líp" ....
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.