| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Záliby : Kočka

(?)
[<<Předchozích 30] Názory 3140 z 17427  [Dalších 17387 >>]
K_at 121378
9.11.2024 14:56:13
Sendero, tohle není problém. I granule pro koťata se dělají ve větších pytlích - určitě aspoň kolem 6kg. Takže spíš vyber značku a googli, zda mají nějaké akce někde. Nebrala bych teda úplný shity za pár korun.
Těch prodejců je hodně.
Senedra 14756
9.11.2024 13:03:50
Jak jsem už psala, před dvěma týdny jsme zjistili, že máme na pozemku čtyři koťata. No, dopadlo to tak, že je krmíme a snažíme se je trochu ochočit ( zatím moc úspěchů nemáme).
Jenže čtyři koťata, kočka a ježek, který je schopen vlézt do misky, kterou jsme dali na obrácenou bedýnku, mají přeci jen docela slušnou spotřebu.

Takže otázka zní - kde se dají koupit granule ve větším balení za slušnou cenu? Ideálně e-shop.
Lída+2 28136
11.9.2024 6:24:06
Stáňo, včera jsem si na Tebe vzpomněla a než jsem toho Pana Moura shodila, tak jsem Ti ho vyfotila.

Tak tohle zvířátko je naše denní návštěva na zahradě a nejraději má manžela.
Ten teda tvrdí, že mě, ale....

>
Agatha Ch. 135518
4.9.2024 18:59:01
Co jsem měla peršanky, tak ty se do lovení moc neměly. Možná tak ještě pavouka nebo rybenku. Ale jedna z nich uměla otevřít lednici, tak tam ulovily třeba párky nebo kapra, případně vytahaly piškoty že skříně... nebo vytahaly z odloženého nákupu cibulku nebo pórek. Sežraly i hlávkový salát. Ale nelezly na stůl, to se odnaučily rychle (narozdíl od dalších následovníků).
Navíc si ta potvora uměla pustit vodu, takže jsme řešili kohoutkové baterie.
Dotykový sklokeramiký sporák jsme museli vypínat úplně. Taky si pouštěla sama televizi dálkovým ovladačem.
Jojo, s kočkami je sranda...
Agatha Ch. 135518
4.9.2024 18:49:45
Otevírám rodinu v prohlížeči Vivaldi a mám o reklam klid.
Stáňa * 7932
2.9.2024 21:40:49
Díky všem za názory. Ráda bych odpověděla adresně, ale zase mám přes celou obrazovku nějakou pitomou reklamu, která mi zabraňuje dát odpovědět ~o~
Margaret 1200
2.9.2024 15:02:37
A ještě doplnění - vykastrovat jsem je nechala v 8 měsících, do té doby nebyli venku. Sice jsem si načetla, jak je lepší nechat je dospět, aby se vyvinuly druhotné pohlavní znaky a byli z nich pořádní kocouři, jenže si začali občurávat pelíšky apod., takže jsem se na dospívání vykašlala a šli na kastraci. Přesto po vypuštění ven začali s lovem. Do té doby "trénovali" jen zevnitř na parapetu - pozorovali ptáky a cvakali po nich zubama ~:-D
babi_ 48341
2.9.2024 14:25:26
Má tu vůbec někdo kočku (včetně kocourů), která by nelovila, jakmile má příležitost?

Znám teď již třetí, která loví bez ohledu na první měsíce až roky života v košíku a přilehlém bytě v ikstém patře.
Margaret 1200
2.9.2024 14:10:32
Stáňo, to je prostě instinkt. My koťata našli jako slepá novorozená mimina vyhozená v igelitce. Vypiplali jsme je na injekční stříkačce, lovit jsem je opravdu neučila. Přesto z nich vyrostli predátoři. Loví všechno co se hne, na myši na terase jsem už zvyklá, teď o víkendu Penny přinesl i takový hrozný strach nahánějící obří hmyz, myši už jsou asi všechny ulovené :-)
Čumča. 160024
2.9.2024 14:02:22
Stáňo, nebála bych se, že kočka nebude lovec~d~ Naše "dětné" kočky koťata taky lovit neučily, a myši jim příliš nenosily, jelikož misky s granulemi byly pořád plné, spíš pořád bedlivě hlídaly, a teprve před nástupem jejich puberty je učil lovit alfa kocour, brával je po setmění na toulačky...
Takže u malého mláděte se stejně houby pozná, jestli mu to bude vlastní nebo ne. Mně přijde, že šťastná kočka/kocour, co má přístup ven a příležitosti, loví - prostě pro radost a sebevědomí~d~ Naše kočky loví i krtky (u nás i sousedů - sousedi je za to milují), dřív jsme měli každé jaro na zahradě stovky krtin, teď máme tak 3 hromádky, u sousedů stejná situace~d~ To je ohromná úleva.

Kocour z mého dětství pravidelně nosil pstruhy, skákal z kamene na kámen a prostě si počkal. Děda říkával, že kdyby mu to nebylo hloupé, tak mu snad někdy toho pstruha i vezme~:-D

Je to asi dva roky, co náš kocour přinesl asi kilového králíka~n~ Opravdu to nemají zapotřebí, misky v zimovišti mají plné, ale prostě loví~d~

Kočičky loví spíš myši, kocouři častěji trofeje. Měli jsme i kocoura, který myši nechal být, nebyla to pro něj výzva, ale přinesl krysu, hranostaje~7~, sojku~7~. Prostě frajerské trofeje, pokaždé mi bylo až hanba.

Kotě z útulku je skvělý nápad, je lékařsky sledované, odčervované, prošlo karanténou atd.~d~ Ale asi ti nepůjčí dvě tři koťátka domů, aby si v domácím prostředí vybrala tvoje kočka... I když při troše dobré vůle by to udělat mohli~d~
[<<Předchozích 30] Názory 3140 z 17427  [Dalších 17387 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.