| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Záliby : Kočka

(?)
[<<Předchozích 40] Názory 4150 z 17427  [Dalších 17377 >>]
Stáňa * 7932
1.9.2024 20:00:16
Čumčo, koukala jsem na,stránky kociciho depozitu v D.K., píši tam,že letos se ujali abnormálně velkého množství koťat. Museli vyhlásit stop stav.
Neměla jsi někdy kotě z útulku? Myslíš, že bude lovit myši, když to od mámy v útulku nezná a jestli se z něho dá vychovat mazel?
Náš kocicak nám moc chybí.
Čumča. 160024
1.9.2024 8:58:03
Ráchel, když jsme koťátko mazlili od malička, mohlo s námi spát, a v noci jsem vstřícně vstala, abych mu ohřála trošku "Katzenmilchu", tak se z něj vždy vylíhl mazlivý dospělec...opravdu se mi taková zkušenost už roky opakuje~d~ I u traumatizovaných zanedbaných koťat, které jsem přinesla domů a rovnou se jezdilo na veterinu jako život, aby vůbec mládě přežilo (předchozí podmínky byly velmi špatné a důvěra v člověka u kotěte zcela minimální)~d~
Ráchel, 3 děti 76748
31.8.2024 21:38:12
kus od kusu. náš kocour je mazlivej, jenom když se on sám rozhodne.
pokud chceš mít záruku mazlivosti, tak buď mazlivé plemeno nebo z útulku kočku/kocoura, kterou/kterýho vám za účelem mazlení doporučí
Čumča. 160024
31.8.2024 15:04:58
Pokud jsou koťata dvě, tak může být 8 týdnů ok, pokud je mládě single, možná bude traumatizované...
neznámá 91073
31.8.2024 13:56:40
Stáňo, to sice je, ale já bych u obyčejné kočky na 12 týdnech netrvala. Něco jiného jsou plemena, tam je kolikrát 12 týdnů i málo, já mám zkušenost s peršankama a ty jsou ve 12 týdnech neskutečný mimina, ale u obyč kočky bych trvala na osmi týdnech.
Čumča. 160024
31.8.2024 13:33:43
Stáňo, na vsi to málokdo drží...jak kotě chroupe granule, jde z domu...
Stáňa * 7932
31.8.2024 7:56:37
Cumco, to je i podle zákona, že kote musí být 12 tydnu u maminky.
Anadar 27930
31.8.2024 7:21:52
Hlasovala bych pro kocourka. Kastrovaní kocouři se obecně snášejí s ostatnimi kočkami lépe než kastrované kočky. To jsem někde četla. Kamarádce starší kočka vyhnala postupně několik koťat,na to si dejte pozor i vy. Ale myslím,že to byly kočičky.
Nás poslední kocour je strašný mazel. Brali jsme ho jako starší dobře vychované kotě z klubíčka mláďat dvou vrhů a byl zvyklý být hodně kontaktní.
Čumča. 160024
30.8.2024 23:17:32
"větší šance, že to bude mazel, protože jako kotě si na to zvykne."

jo, naučí se člověku nejvíce věřit...když během vtiskávání se k ránu má ke komu přitulit (za svítání jsou koťata rozlítostněná, hledají mámu)...často mi v tuhle dobu kotě usínalo u krku, tam, kde je cítit lidské teplo, uklidní ho to a spí se dál...

To mi připomnělo...Stáňo, kotě by mělo mít 3 měsíce, než jde od mámy, není to jako u pejsků, kteří chodí od feny na 50.dni, 3 měsíce jsou ideální, aby ho máma stihla ledacos naučit

Na vesnici si lidé předávají koťata třeba na 6.týdnech, po pozření prvních granulí (aby byla mláďata co nejdřív z domu a nestalo se, že celý vrh zůstane doma), ale je to příliš brzo na odloučení od mámy i sourozenců. Dávala jsem koťata na 3 měsících, po první dávce vakcíny, s čerstvě založenou průkazkou a několikrát odčervené.
Půlka psa 24064
30.8.2024 22:57:42
Máme kočky i kocoury. Když jste hodně doma, tak je větší šance, že to bude mazel, protože jako kotě si na to zvykne. Naši jsou mazliví různě, ale kocouři jsou na pohodu, zatímco kočky se nám různě mstí za nejrůznější naše prohřešky. Ale i to bude shoda okolností a je to spíš kus od kusu než o pohlaví. Jo a novou dospělou kočku/kocoura nechce domů žádné pohlaví, zatímco kotě je jim jedno a zvyknou si.
[<<Předchozích 40] Názory 4150 z 17427  [Dalších 17377 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.