| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Záliby : Kočka

(?)
[<<Předchozích 70] Názory 7180 z 17427  [Dalších 17347 >>]
Stáňa * 7932
30.8.2024 13:28:05
Pan Mour mi je velmi sympatický ~:-D
Stáňa * 7932
30.8.2024 13:26:54
Neznámá, kotě dáme vykastravat, jen co to půjde.
Lída+2 28136
30.8.2024 13:25:37
Staňo po denním pozorování koček u nás na zahradě za 4 roky, důležitá bude povaha a i ta se mění.

K nám chodí koček několik, jsou někoho, manžela teda miluji všechny. Takže jakmile slyší auto už vybírají z různých míst a ženou se k naší zahradě.

Pan Mour, to je největší mazel co máme, je schopen i 2h spát na manželovi, od kotěte za ním běhá jak pes. Jinak je to asi kříženec s kočkou divokou. Na zimu se z něj stává chlupatá koule.

Paní Mourova, chodí když má náladu a na podzim se i ona ráda chová.

Sousedovi Mikeš, byl normální, poslední 1/4 rok se chová jak magor, napadl i Moura na hlavě. Hladí se rád na klín nejde.

Černokněžník( tak černou kočku jsem ještě neviděla),ten je magor od narození. Vůbec se ho člověk nemůže dotknout. U jídla na všechny vrčí. Odvzdycky.

A ty dvě koťata co tam chodí. Uvidíme.

No beru to jako lidi, člověk se mění a jsou různý. A bude to podobné u koček.

Stáňa * 7932
30.8.2024 13:25:09
Naše dáma se chová obdobně. Neustále plnou misku, pelíšek v obyvaku permanentně k dispozici, do posteli může když si zamane. Přesto při mazlení seká a škrábe.
Mourek byl v tomhle zlatý. Nechal se vláčet od dětí po baraku, , drbat kdykoliv, drabky na nás nepoužil nikdy. Chtěla bych zae takového ~n~
babi_ 48341
30.8.2024 13:08:35
Čumčo, teď nerozumím, jak to podle tebe je: semtam syčení a seknutí je normální projev, který lidi významově zveličují, nebo to dělá jen kočka, co je doma nešťastná?

Mnou zmiňovaná kočka zákeřka má naprostou volnost kombinovanou s veškerým zajištěním, prostě normální majitelka domu a služebnictva, jak tak kočky bývají, a přijde si pro podrbání sama, jen si to pak po neodhadnutelné době rozmyslí ~t~ Nic z toho nevyvozuji, jen to, že kočky jsou stejně různorodé povahy, jako lidi ~:-D
Stáňa * 7932
30.8.2024 12:58:41
Neznámá, chceme obyčejné venkovské kotě, nic šlechtěneho.
Mně by přitroublý kocour nevadil, ten náš ostatně takový byl, prostě strašně hodný mazel a plyšák. Navíc moc hezky, šedý s bílým čumáčkem a tlapkami:-)
Čumča. 160024
30.8.2024 12:34:25
Babi, mám kočky celý život (smečku), tohle dělá jen kočka, co je doma nešťastná, není pouštěná ven např... Sem tam syčení a seknutí je normální projev, lidi to významově zveličují. Vidělas kočičí námluvy nekastrovaného páru koček? To je docela maso, ale oba to takhle chtějí. Nejsou to lidi, nýbrž kočičí šelmy...a to i po kastraci...
neznámá 91073
30.8.2024 12:27:36
Životem mi od dětství prošly desítky možná i stovky koček, vždyť jenom deset a více kolikrát sčítala má domácí smečka.
Já mám radši kočky, jsou více kočičí, takové potvory chytré a vypočítavé. Kocouři mi připadají oproti kočkám trošku přitroublý. Samozřejmě existují výjimky, není to tak vždy.
Pokud budeš volit plemeno, tak kocouři mají výraznější znaky, třeba větší hlavu, jsou mohutnější, větší tlapy. Kočky bývají jemnější.

Ale některé barvy se vážou na pohlaví, takže zrzavých koček je jen zlomek stejně jako želvovinových kocourů. Nebo tříbarevné jsou také jen kočky. Želvovinový a tříbarevný kocour je pak vždy neplodný. Takže abys pak nesháněla nesehnatelné.

Čumča. 160024
30.8.2024 12:26:43
Stáňo, pokud koťata nemáš daleko od bydliště, tak je vezměte k vám, a uvidíš interakce. Kotě by mělo té 10leté kočce dávat najevo respekt a ne ji třeba přepadávat. Taky by mělo koťátko vonět tobě. Je to asi divný, ale já si ke štěněte i kotěti vždycky při mazlení čuchám... Na pohlaví nezáleží, vaše kočka si vybere sama...
babi_ 48341
30.8.2024 12:26:30
Sežere je nadsázka, jinak to je kočičí realita. Každá kočka (včetně kocourů) je jiná. Znám i zákeřku, která se přijde pomazlit, nějaký čas vrní, užívá si to evidentně, a pak z vteřiny na vteřinu už ji to najednou štve a sekne (za neměnné situace mazlení i okolí).
[<<Předchozích 70] Názory 7180 z 17427  [Dalších 17347 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.