| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Praha 8

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 400] Názory 401410 z 1189  [Dalších 779 >>]
Lakynka* 26431
8.9.2008 15:01:20
ivaho: to je hrozny jak to blbne....
Ivaho 75720
8.9.2008 14:45:01
Nejde vkládat, vrrrrrrrrrrrr.
Lakynko napsala jsi to moc pěkně, budeme se snažit. Už jsem psala 3 delší příspěvky a jsou včudu, tak se rozepisovat nebudu a uvidíme, jestli zmizí i tenhle. Čáry... máry....
Lakynka* 26431
8.9.2008 13:52:07
me to zas nejde vkladat,stve me to ted nevim co sem psala uz....
ivaho: to sem rada ze sem nekecala:)))) me se to prave taky libi..je casu dost nikdo nikoho nevyhani..pohoda..hernicka, vytvarka taky supr:))).. a i financne sou dost tolerantni jak sis mohla vsimnout,plati se tak nejak ruzne po castech a nevadi jim to...:)holky si to okoukaly a priste prijdte driv at nejdou zas do kolektivu ale kolektiv za nima,ale to urci vis:))))
Lakynka* 26431
8.9.2008 13:51:56
me to zas nejde vkladat,stve me to ted nevim co sem psala uz....
ivaho: to sem rada ze sem nekecala:)))) me se to prave taky libi..je casu dost nikdo nikoho nevyhani..pohoda..hernicka, vytvarka taky supr:))).. a i financne sou dost tolerantni jak sis mohla vsimnout,plati se tak nejak ruzne po castech a nevadi jim to...:)holky si to okoukaly a priste prijdte driv at nejdou zas do kolektivu ale kolektiv za nima,ale to urci vis:))))
Ivaho 75720
8.9.2008 12:23:55
Lakynko, my jsme přišly o chvíli pozdějc, takže jsme nestihly začátek a holky se styděly,takže jsme na Vás jen jukly. Jinak jsme si po dobu cvičení hrály v herně. Můj dojem z Pohádky? Já jsem nadšená, prostory a vybavení pěkný, kapacita maminek a děti na cvičení tak akorát. Perrsonál se snaží vyjít vstříc s termínem a hl. aby nebylo v tělocvičně přelidníno. Taky mě nadchla zahrada, holky tam ještě chvíli běhaly. Jinak jdeme na zkušební hodinu ve čt., hodinu nevim, protože jsem tam samozřejmě nechala papírek s info. To jsem celá já. Jinak jsem ráda, že jsem Tě poznala Lakynko.:-D
Holky, první dojem :-)R^.
Lakynka* 26431
8.9.2008 11:58:03
tak ahoj holky..podavam hlaseni:)) byla sem mile prekvapena.....
prvni sok teda byl ze cviceni bylo i s vytvarkou,s cimz se pred prazdninama nepocitalo,ale pry o to byl zajem:),tak si bud priplatime,nebo budem odchazet pred vytvarkou...hned po cviceni..ale asi si priplatim:))malej byl nadsenej z patlani barvickama:) i kdyz u toho moc nevydrzel..
cvicenicko supr..sice taky odbihal,ale jinak byl spokojenej,je tam nejmladsi tak ono asi za par tydnu to bude lepsi:)... a jedinej kluk,hihi...
ivaho: co na to rikas ty? videlas aspon kousek???? ....
a ja tam nasla maminu co sme spolu chodily plavat s prckama jeste pred Vanocema:)nahodicka....
a ted piste jini,ja uz chvalim moc:)
Ivaho 75720
7.9.2008 19:47:55
Syn mi chvíli chodil do školky, kde byla jednotřídka a vůbec se mi to nelíbilo.
Zejtra je to cvíčo, co?
Léňa, Miky04+Luky07 26532
6.9.2008 23:34:29
tak např. školka Ústavní má děti spojené. Prostě předškoláky i prťata.

je to supr, že mohou např. chodit sourozenci spolu do třídy, větší se naučí pomáhat mladším, menší okoukají dovednosti od staršího, naučí se různě se respektovat a vzájemně si pomáhat atd...

ale já si nedovedu představit, co by dělalo moje dítě, kdyby měl předškolák nůžky a on by dostal jen např. pastelky :o)))

Ale sousedky holčička tam chodí už 2. rokem a je spokojená, ráda do školky chodí a vypráví o ní s úsměvem a pěkně.

A bohužel nepříjemnou učitelku asi najdeš všude a hlavně se hodně mění. Např. v Poznaňský není školní rok, aby se ve školce jedna učitelka nezměnila. Teď záleží na štěstí, ve které třídě a jaká bude.

Ale je nepříjemné, že vlastně každé září je ve školce jedna nová nesehraná učitelka do party :(
Ivaho 75720
6.9.2008 22:02:50
Takže je z čeho vybírat.~k~ No, jak jsem psala, ještě máme čas. Jen jsem se dívala zatím na tu Poznaňskou a ještě ňákou v Kobylisích a dny otevř. dveří jsou už od ledna! Tam, kde jsem bydlela předtím, přicházely v úvahu jen dvě školky a tady na osmičce jich je nějak moc! ~j~ A ještě furt jsem přistěhovalec, který musí hledat všechno v mapě.
Ivaho 75720
6.9.2008 15:30:06
Léňo, díky. Oni jsou děti různého věku v jedné třídě? Vím, že v odpol. družině nebo jak se tomu teď říká, bývají děti spojený, ale celodenně, to jsem nevěděla a ani by se mi to nelíbylo.
[<<Předchozích 400] Názory 401410 z 1189  [Dalších 779 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.