| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Praha 8

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 410] Názory 411420 z 1189  [Dalších 769 >>]
Léňa, Miky04+Luky07 26532
6.9.2008 9:35:18
Ivaho, školek je hodně a i dobrých

ale každá maminka má představu dobré školky jinou

mě např. vadí smíšené třídy, kdy jsou malé a velké dohromady, někdo je z toho nadšený....

My chodíme do školky Poznaňská

vzali nás už ve 2,5 letech. Vycházejí supr vstříc. chodí na výlety polodenní, jednodenní, každý měsíc divadýlko, sportovní olympiáda, školka v přírodě, karneval. Asi jako všude. Kroužky cvičení, flétna, angličtina, pro starší i plavání.

Ale např. 2x jsme byli ve třídě Berušek (nejmenší) a tam byl kluk celý štěstím bez sebe. Letos postoupil do kočiček a je smutný, že si s nimi paní učitelky tak nehrají :( Uvidím a nechám se překvapit, je to přece jen teprve 1. týden.
Ivaho 75720
5.9.2008 20:26:54
Holky, chtěla jsem se zeptat, zda nevíte o nějaké dobré školce? Bohnice, Čimice... Ještě máme dost času, ale docela by mě to zajímalo.
Léňa, Miky04+Luky07 26532
5.9.2008 9:45:06
Ariadno, díky taky za tip. O kouzelném lese víme z knihovny na Krakově, ale ZOO je supééér !!!

Jinak Osmík je asi opravdu kapitola sama pro sebe :((

Pamatuji to ještě před 2 roky při založení a koukám, že se nic nemění. Vůbec se nesnaží vyjít maminkám teda vstříc

A jak jsem tu psala zkušenosti kamarádky, docela by mne zajímalo, co asi dělají s dětmi od 18ti měsíců, když vyžadují takovou pozornost už od ročních dětí :-)))

Lakynko, tvoje zážitky z Pohádky znějí jako rajská hudba. Přemýšlím, že zkusím další kurz. To už budeme snad statečný chodci :o))
Lakynka* 26431
4.9.2008 20:42:44
Aridna: moc dekuju za info,urcite na den v dablickem haji pujdeeeem moc se tesime:)kde si tohle vyhledala?:)))
Lakynka* 26431
4.9.2008 20:42:11
o detskem klubu osmik jsem tu uz jednou psala...fakt kdo ma kuraz,tak to tam vydrzi fakt maximalne jednou........ my tam byli a uz nikdy vice.... nebere se absolutne ohled na ty kteri tam jsou poprve... my vlastne jen koukali.. kdyz se detem neco nelibilo,tak proste se to muselo prezit a delat se to:(-.. pani lektorka jeste rikala: tohle se detem nelibi..... myslim,ze by ale mela najit program aby se to hlavne detem libilo:) jako treba v detskem klubiu pohadka,tam sem byla nadsena:) absolutne individualni pristup,kdyz sem byla na hodine zkusebni,tak jsme tam byli tri maminky,vcetne lektorky,ktera tam mela svou dcerunku...uvarili sme si cajicek,klidecek a pohoda,nikdo nas nevyhanel jako ze: "za 15minut zacina dalsi kurz honem honem " jako v osmiku......:)tak sem jim zas udelala reklamu a osmikovi peknou kritiku...ale asi zapominaji na to,ze nejsou jediny klub pro maminky s detmi
Ariadna 44025
4.9.2008 19:20:38
něco na co jsem narazila a to druhé mi poslala kamarádka

kouzelný les - úterý 16. září 2008

Ďáblický háj, Praha 8

pojďte s námi na procházku pohádkovým lesem, kde můžete potkat Babu jagu, čerta, vodníka nebo Rumcajse

10:00-12:00 kolektivy MŠ
13:00-16:00 veřejnost a rodinné týmy

TAHÁK 2008 - PARNÍKEM DO ZOO, 3.ročník
sobota 13. 9.2008, od 9.00 do 18.00 hodin.
Kdy jste jeli naposledy parníkem do ZOO? Přijeďte si do Tróje ověřit své znalosti a dovednosti na soutěžních stanovištích připravených pražskými DDM.

Od 3. září je možné si v pražských DDM vyzvednout zlevněné vstupenky pro děti do ZOO a zdarma obdržet loděnku na jednu plavbu parníkem Rašínovo nábřeží-ZOO nebo ZOO -Rašínovo nábřeží.

Nasuada 56532
4.9.2008 17:27:01
Včera jsem se byla podívat v DDM, Krynická ul., je tam taky otevřený klub Pohoda. Každý den je tam otevřená herna,ale jen v určité hodiny, tuším že po-st odpoledne, čt-pa dopoledne. Místnost je zhruba tak velká jako v Osmíku, ale vedle je ještě tělocvična takže celkově je to 2x takové. Jak jsem pochopila tak tam není žádný program, ale maminky si můžou udělat svůj pokud mají chuť.
Vanda a Martínek
  • 
4.9.2008 15:55:24
Děkujem za info ohledně Osmíku. Já už teda vážně nevim kam chodit....:-)
Vanda a Martínek
  • 
Vanda a Martínek
  • 
[<<Předchozích 410] Názory 411420 z 1189  [Dalších 769 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.