Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Léňa, Miky04+Luky07 | 26532 |
|
|
6.9.2008 9:35:18
Ivaho, školek je hodně a i dobrých
ale každá maminka má představu dobré školky jinou mě např. vadí smíšené třídy, kdy jsou malé a velké dohromady, někdo je z toho nadšený.... My chodíme do školky Poznaňská vzali nás už ve 2,5 letech. Vycházejí supr vstříc. chodí na výlety polodenní, jednodenní, každý měsíc divadýlko, sportovní olympiáda, školka v přírodě, karneval. Asi jako všude. Kroužky cvičení, flétna, angličtina, pro starší i plavání. Ale např. 2x jsme byli ve třídě Berušek (nejmenší) a tam byl kluk celý štěstím bez sebe. Letos postoupil do kočiček a je smutný, že si s nimi paní učitelky tak nehrají Uvidím a nechám se překvapit, je to přece jen teprve 1. týden. |
| Ivaho | 75720 |
|
|
5.9.2008 20:26:54
Holky, chtěla jsem se zeptat, zda nevíte o nějaké dobré školce? Bohnice, Čimice... Ještě máme dost času, ale docela by mě to zajímalo.
|
| Léňa, Miky04+Luky07 | 26532 |
|
|
5.9.2008 9:45:06
Ariadno, díky taky za tip. O kouzelném lese víme z knihovny na Krakově, ale ZOO je supééér !!!
Jinak Osmík je asi opravdu kapitola sama pro sebe (Pamatuji to ještě před 2 roky při založení a koukám, že se nic nemění. Vůbec se nesnaží vyjít maminkám teda vstříc A jak jsem tu psala zkušenosti kamarádky, docela by mne zajímalo, co asi dělají s dětmi od 18ti měsíců, když vyžadují takovou pozornost už od ročních dětí ))Lakynko, tvoje zážitky z Pohádky znějí jako rajská hudba. Přemýšlím, že zkusím další kurz. To už budeme snad statečný chodci :o)) |
| Lakynka* | 26431 |
|
4.9.2008 20:42:44
Aridna: moc dekuju za info,urcite na den v dablickem haji pujdeeeem moc se tesime:)kde si tohle vyhledala?:)))
|
| Lakynka* | 26431 |
|
4.9.2008 20:42:11
o detskem klubu osmik jsem tu uz jednou psala...fakt kdo ma kuraz,tak to tam vydrzi fakt maximalne jednou........ my tam byli a uz nikdy vice.... nebere se absolutne ohled na ty kteri tam jsou poprve... my vlastne jen koukali.. kdyz se detem neco nelibilo,tak proste se to muselo prezit a delat se to
-.. pani lektorka jeste rikala: tohle se detem nelibi..... myslim,ze by ale mela najit program aby se to hlavne detem libilo:) jako treba v detskem klubiu pohadka,tam sem byla nadsena:) absolutne individualni pristup,kdyz sem byla na hodine zkusebni,tak jsme tam byli tri maminky,vcetne lektorky,ktera tam mela svou dcerunku...uvarili sme si cajicek,klidecek a pohoda,nikdo nas nevyhanel jako ze: "za 15minut zacina dalsi kurz honem honem " jako v osmiku......:)tak sem jim zas udelala reklamu a osmikovi peknou kritiku...ale asi zapominaji na to,ze nejsou jediny klub pro maminky s detmi |
| Ariadna | 44025 |
|
|
4.9.2008 19:20:38
něco na co jsem narazila a to druhé mi poslala kamarádka
kouzelný les - úterý 16. září 2008 Ďáblický háj, Praha 8 pojďte s námi na procházku pohádkovým lesem, kde můžete potkat Babu jagu, čerta, vodníka nebo Rumcajse 10:00-12:00 kolektivy MŠ 13:00-16:00 veřejnost a rodinné týmy ______________________________________________ TAHÁK 2008 - PARNÍKEM DO ZOO, 3.ročník sobota 13. 9.2008, od 9.00 do 18.00 hodin. Kdy jste jeli naposledy parníkem do ZOO? Přijeďte si do Tróje ověřit své znalosti a dovednosti na soutěžních stanovištích připravených pražskými DDM. Od 3. září je možné si v pražských DDM vyzvednout zlevněné vstupenky pro děti do ZOO a zdarma obdržet loděnku na jednu plavbu parníkem Rašínovo nábřeží-ZOO nebo ZOO -Rašínovo nábřeží. |
| Nasuada | 56532 |
|
4.9.2008 17:27:01
Včera jsem se byla podívat v DDM, Krynická ul., je tam taky otevřený klub Pohoda. Každý den je tam otevřená herna,ale jen v určité hodiny, tuším že po-st odpoledne, čt-pa dopoledne. Místnost je zhruba tak velká jako v Osmíku, ale vedle je ještě tělocvična takže celkově je to 2x takové. Jak jsem pochopila tak tam není žádný program, ale maminky si můžou udělat svůj pokud mají chuť.
|
| Vanda a Martínek |
| • |
4.9.2008 15:55:24
Děkujem za info ohledně Osmíku. Já už teda vážně nevim kam chodit....
![]() |
| Vanda a Martínek |
| • |
![]() |
| Vanda a Martínek |
| • |
![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.