Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Renda, Aneta 4/04 + Nicol 7/07 | 18451 |
|
|
22.8.2006 9:04:37
Olíí, jak říkám, já ještě uvidím, protože manža vždycky kceá, tak kdyby s edoma zjevil třeba už v 9, tak bych ještě dorazila.
Budu Anetku dávat do jeslí v Jakutský, mám to na doporučení kámošky, chodí tam její syn, ale on tam chodí teda už rok, protože kámoška pracuje a jsou tam spokojení oba:) Byla jsme se tam přihlásit už někdy v dubnu, takže teď si mám vyzvednout evidenční list, který potvrdí dr a mělo by to být vše, tak doufám, že s námi ještě počítají. No když ne, tak urgentně to nepotřebuju, takže se nic nestane, navíc Anetka lono chodila do školičky v dětském klubu Jája a Pája (nebo Kája?) - mně se ty jména furt motají:)- na Kodaňský, a tam to bylo moc fajn, ale trochu to lezlo do peněz:) No ale když bude nejhůř a budu potřebovat oběhnout nějaké úřady, tak ji tam šoupnu:) |
| Oliii a spol | 19503 |
|
|
22.8.2006 8:52:56
Tak ja bych to videla tak na tech 20 hod, co vy na to? Aspon nebudeme muset na mamku Manku tak dlouho cekat:-)
Takze holky-nove maminy, doufame, ze nas tam nenechate cucet jen ve 3! Rendo, to je skoda, ze nemuzes, kdyz to mas takovy kousek... Muzu se zeptat, do kterych jesli budes Anetku davat? Zacinam tohle pole pomalu mapovat:-) |
|
|
22.8.2006 8:40:19
tak já bohužel tu středu asi nestihnu, manžel mi sdělil, že příjde nejdřív v deset a to než se tam dohrabu, tak bude půl jedenáctý, to asi nemá cenu. Ale to nevadí, já se zůčastním příště, však to není poslední sraz, ne?:):):) No kdyby ještě byla změna, tak vím, kde vás mám hledat:)
Teda to je venku hnusně a my jsme zrovna dneska měli v plánu ZOO, no budu to muset přehodnotit, v tomhle se to fakt nedá a na vyčasení to nevypadá. No ne že bych neměla co dělat, čeká mě tu kupa žehlení a navíc musím povyřizovat jesle, od záží malá nastoupí na jeden den v týdnu, tak budu mít trochu oddych, už se těším:) Teď přes prázdniny to bylo fajn, to jsme furt někde byli a nebo byla u babičky, ale přes rok nemám skoro hlídání, babičky daleko, tak si občas lezeme pěkně na nervy:):):) Navíc už nikde nevydrží, takže obejít s ní nějaký úřady, to je za trest:) Ale to určo všechny znáte:) |
| manka | 12680 |
|
|
21.8.2006 22:42:27
Ahojky, holky jak říká Oliii, problém s časem mívám já.. takže se dohodněte spolu a já prostě dorazím tak jak to vyjde. Každopádně dorazím, ale Rumcajs neví kdy se z tý Bratislavy vyhrabe, tak možná ještě budu volat tchýňku, ale to je fuk, prostě nějak to bude a já se zjevím ;-). Až uvidíte chromou belhající se hrošici kříženou s velrybou tak to jsem já ;-)))).
Čím víc nových mamek dorazí tím líp! |
| cacorecka, Jeja2/07,Zuzi5/09 | 47247 |
|
|
21.8.2006 20:09:41
ahojky, vsechny zdravim...rada bych se obcas pripojila k vam na pokec pokud by vam to nevadilo...jelikoz bydlime s manzelem v Hostivari, myslim, ze tak trochu bych k vam mohla patrit...je mi 27let, jmenuji se Ivana a tesime se doma na miminko-jsem ve14tt...jenze nepochazim z Prahy a tak mi par kamaradek obcas na poklaboseni chybi...
|
| Dáda + Vojta 6.3.04 | 13524 |
|
|
21.8.2006 13:26:18
dobrý, měli jsme nedavno sraz ze základky a Domča se byla podívat pod oknem. Ráno se mě ptala, proč jsem byla na srazu s takovýma starýma bábama, že mladá jsem tam byla jen já a ještě jedna holka. Tak mě to celkem potěšilo, protože jinak mi neustále dává najevo, že jsem stará.
Písněte čas srazíku, já bych měla mít volno od 19hod. |
| Oliii a spol | 19503 |
|
|
21.8.2006 11:06:03
Jo a Manko, ten for me fakt pobavil:-))) Je to opravdu ze zivota. Obcas si taky u stejne starych lidi rikam, ze takovyhle prvohorni zvrasneni snad ja na ksichtiku prece nemam:-))))))))))
|
| Oliii a spol | 19503 |
|
|
21.8.2006 10:53:55
Holky, mne je jedno, kdy zacneme (pokud to teda nebude ve 3 odpoledne), nejhur na tom byva obvykle s casem Manka, takze nahod:-) Tesim se, uz jsem dlouho nikde nebyla, a pokud prijdou nejake dosud nezname tvare, tim lip. To abych uz zacala trenovat svuj povestny ostrovtip:-)))
|
| manka | 12680 |
|
|
20.8.2006 23:07:33
Rendo dokud nás nevyhoděj ;-), takže v klidu doraž později.
|
|
|
20.8.2006 19:27:33
Ahojda, jdu vás pozdravit po super víkendu, manžel s Anetkou nečekaně odjeli pod stan, tak jsme osiřela, no vůbec mi to nevadilo, včera jsme se byla podívat na CHodově v OC, ale nic moc, večer jsem byla s kámoškou v řecký restauraci a dneska jsme byla s jinou kámoškou v Kice. Jestli to dobře dopadne, tak s ebudeme příští jaro stěhovat na Prahu 9 do většího, tak už se poohlížím po nábytku, vybavení a tak. Ale nikde nemají to, co bych si představovala:(
To je škoda, že je srazík ve středu, to asi nebudu moc dorazit, myslím, že máme schůzi baráku, já tam teda nejdu, ale manža je místopředseda vesmíru:):):), tak tam nesmí chybět:) Takže tím pádem nemám hlídání. Ale nevím, do kolika to bude, do kdy tam plánujete být? Že bych dorazila třeba později, asi bych teda jela autem, ale alespoň vás poznám, i když nebudu moc pít:) |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.