| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Praha 10

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1030] Názory 10311040 z 2670  [Dalších 1630 >>]
Dáda + Vojta 6.3.04 13524
23.8.2006 19:30:04
hlásím, že za chvíli odcházím do Sparu, doufám, že tam nebudu sama

Já bydlím v Hostivaři pod Taškentem.
Gympo znám, byla jsem tam na těhot. cvičení, na břiš. tancích s dětmi a na cvičení s dětmi a žádný zázrak, vím o lepších.

Golfáč už bych koupila jen se spojenou rukojetí. Měli jsme i ty klasické a co nejdřív jsem se jich zbavila.

Tak já pádím.

Oliii a spol 19503
23.8.2006 18:52:35
Kafo, tak to fakt ja nejsem:-))) Pokryvkam hlavy se pokud mozno vyhybam, protoze v nich vypadam jako debilek. No a taky jsme z celyho leta stravili na Zahradaku tak 5 dni, takze to pak bude nekdo jiny. No ale ze by mel stejne krasne a uzasne dite jako my? To se mi ani nechce verit:-)
Miso, ono zalezi, kolik chces za golfky dat. My jsme se na tehle polozce rozhodli z mnoha duvodu nesetrit, koupili jsme je hne v pul roce, takze i proto a vybrali jsme nakonec Inglesinu New Zippy (tehdy jeste nebyly ani 4 seasons ani winter variace). Dodnes si k tomu rozhodnuti gratulujeme:-))) Jsou fakt skvele, jedine, co bych jim mohla vytknout, ze nemaji spojenou rukojet. Hodne jsme jeste uvazovali o Peg Perego Pliko 3, no ale do ruky nam lip padly tyhle. Kdybych strasne nepotrebovala, aby byly co nejlehci, vybrala bych si Peg Perego Atlantico, protoze ty maji prave tu spojenou rukojet (ale mozna jim zas chybi neco jineho, kazdopadne mely o 1 kg vic, tak jsme je vyloucili predem).
michalene a miška 3roky 49621
23.8.2006 11:48:38
Ahoj holky,jak je?Chtěla jsem se optat,jestli máte nějaký tip na golfky,koukám a vybírám,ale je jich tolik,že se nemůžu rozhodnout.Chtěla bych nějaké polohovací a odpružené,ale ne moc drahé,tak kdo poradí:))
BEaBE 50477
23.8.2006 10:02:17
Olii, jak se teď tak dívám (vyspaná a svěží) na Josífka, tak mám pocit, že jej znám..., že jsem jej párkrát zahlídla. Nenosíš náhodou oranžový (n.červený)klobouk? To by ale byla velká náhoda:-)

Jo a Gymp je to! Dík za pomoc, už jsem to prošla, je tam toho hodně, to mě překvapilo.
Oliii a spol 19503
23.8.2006 6:38:40
Kafo, tak nekde kolem vas chodime casto na prochazku:-) (jsme ze Zahradaku). Mam docela rada tu cestu podel trati. Predpokladam, ze ta joga v Jahodove je v Gympu, adresa je www.gympo.cz, ale osobni zkusenost s tim nemam, otevreli to az kdyz me uz misto jogy zajimalo cviceni s plenama:-)))
BEaBE 50477
23.8.2006 0:50:09
BYdlíme V Nových domcích. Kde ty?
22.8.2006 23:06:36
Kafo, v Hostivaři právě teď je maminek až až. Já tam bydlím 13 let a když jsem tam přišla tenkrát s malými dětmi tak se tomu říkalo sídliště starých, teď se to tam rozjíždí, to poznáš, až začneš chodit na pískoviště, že se tam až nevejdeme:))

Kde v Hostivaři bydlíš?

BEaBE 50477
22.8.2006 22:30:26
Ahoj holky, tak vás pomalu dočítám a jsem ráda, že se tu něco děje..., někdy mám pocit, že v Hostivaři ani maminky nejsou:-)
Bohužel na ten srazík jít nemůžu, protože mi přijede po dlouhý době domů drahá polovička...
Ještě jsem se chtěla zeptat...-nemáte,prosím, někdo zkušenost s jogou pro těhotné, co se cvičí V Jahodové ulici? Něco jsem zaslechla, tak třeba to znáte...
Rande si užíjte a pořádně zrelaxujte. Dobrou noc.
22.8.2006 14:16:28
i když tady skoro celý den prší.
Vojta má průjem a bolí ho bříško, tak spí už od půl 12. Ani mě nepřekvapí, když dostane teplotu vzhledem k nástupu do špitálu je to u nás normální.

Vero, jdeme s nosem. Víc zítra na srazu, doufám, že KONEČNĚ dorazíš, když se známe ze dvou diskusí a ještě se na žádném srazíku nepotkali a bydlíme "za rohem".

Ze své zkušenosti mohu doporučit jesle (nestátní) v Hájecké ul. na Skalce. My koncem září končíme a jdeme do školky, ale byla jsem tam moc spokojená, jak v oddělení pro mrňousky, tak i v tom od 2-3let.

Ještě musíme doladit plíny (máme je na spaní) a do školky je podmínka bezplínkování.
vera&sophia3.04+Rayan2.6.05 23852
22.8.2006 11:58:33
tak ja dorazim kolem te osme +- mozna si predtim dojdu po dlooouhe dobe do BBC zacvicit.
Manko tak to tam budem dve chrome,belhajici se( ja po tom cviceni) hrosice krizene s velrybou :-)) jenze ty na to mas narok.
jooo to bylo pockej jak po porodu pudou kila dolu a ono houby.
Se na vas zitra moc tesim.
[<<Předchozích 1030] Názory 10311040 z 2670  [Dalších 1630 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.