| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Praha 10

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1060] Názory 10611070 z 2670  [Dalších 1600 >>]
Oliii a spol 19503
18.8.2006 19:59:12
Manko, mne to teda vubec neva, ze pujde temer o soukromy dychanek, Dada tam na nas dohlidne, abychom nevyvadely nejake nepristojnosti:-))))))) S tim Intersparem samozrejme souhlasim, pro me uz tezko muze byt nejake misto jeste lepsi:-) Dado, doufam, ze ty autem nepojedes, abych si mela s kym dat aspon dvojku cerveneho!
Berun+Mišel 3/06+Štěpán 2/08 28092
18.8.2006 15:18:09
Míšo: já už se tě přes ICQ snažím kontaktovat snad měsíc:)))) tak jsem ráda, že píšeš znovu sem, napíšu ti ještě na email.Moje ICQ je 224 362 265

Já bydlím v Malešicích, to jest nad Strašnicemi, vedle hotelu RHEA. Mám synka Michaela narozeného 1.3.2006, tak se těším, že se třeba sejdeme.
Můj email je Berun06@seznam.cz

Berun
Dáda + Vojta 6.3.04 13524
18.8.2006 15:02:22
právě jsem si to poznamenala do diáře. 23.8. v Praze budu stopro a manža nic nemá, tak se snad už nic nemůže stát, abych nedorazila.

Tady asi hodinku pršelo, ale už zas svítí. Vojta konečně spí, vytřela jsem celý byt a jdu si dát kafíčko:))
manka 12680
18.8.2006 13:15:38
Oliii já bych ten sraz podnikla, sedím pořád doma, ikdyž teda to vypadá spíš na soukromý dýchánek, ale snad aspoň ta Dáda dorazí a Věrko ty teda taky? A kam byste chtěly jít? Mě je to fuk, stejně pojedu autem, protože alkohol holt nemůžu, takže dorazím kamkoliv (pokud to najdu ;-) ). Nebyla špatná ta pizzerka v Intersparu, protože tam nebývá zas tak narváno a není nutná rezervačka, takže bude fuk kolik nás nakonec bude.
Oliii a spol 19503
18.8.2006 10:52:26
Tak jestli porad jeste plati srazik na 23.8., tak se hlasim.
Jitul, papa, s tebou se uvidim asi az na nejakem srazu bez Manky (nebo na tom sale)
18.8.2006 8:43:47
my jsme už zas na chalupě, tak si jdeme na zahradu užít sluníčka. Dědové nám konečně dokončili pískoviště.

Jitulko, užij si to tam. Zítra si jedu pro Domču, tak až jí tam večer budu vracet, třeba se uvidíme.
Jitulka 18006
17.8.2006 23:58:43
Saudkovy práce se mi taky moc líbí,alespoň většinou...ani ty nahotiny mi nepřijdou nijak urážlivé,jako chlap je zvláštní,neláká mně,ale ani neodpuzuje.

Holky,jdu se s vámi rozloučit,zítra to už nebudu stíhat...přeju bezva sraz,pokud se uskuteční,a taky klidný zbytek prázdnin(Dádo,bez úrazů...Domču máme s sebou,tak na ní budu koukat okem ostřížím),všem přeju příjemné počasí a čerpejte síly,neboť,ta mrcha zima tady může být cobydup.:o)))
17.8.2006 14:45:12
Rendo, u nás je to s babičkou opačně. Chtěli bychom, aby zůstala v baráku, ale ona se tam bez dědy bojí (umřel loni) a je u toho 1000m2 zahrada a spousta práce, což jí hrozně štve,protože 2 synové bydlí v Rakousku a můj táta má svojí zahradu, tak tam nejezdí tak často, jak by se to mělo. Koupila si byt hned proti baráku a bojíme se, že se v létě bude užírat tím, že nemá dvůr a nemůže si tam posedět, jak byla celých 50 let. A zas bude nespokojená a bude litovat, že to prodala.

Jo to stáří, kdo ví, jestli my se tohohle věku dožijeme.

Také peču chleba doma, dokonce i housky a občas něco sladkého v pekárně a nemá to chybu.

Dnes jsem byla na výstavě Jana Saudka (jako chlapa ho nemusím), ale fotky byly úžasné. Ty nahaté jsem všechny nemusela, ale některé např. s malými dětmi mě až dojímaly.
Renda a Káťa 11190
17.8.2006 10:05:20
ahoj holky,

Verko, to te obdivuju, ze si to vyridila takhle slusne, to ja, jaka sem megera, bych je tam sepsula do nemoty a jeste bych si schladila zahu rvanim :o(((( nojo budu muset chodit do kurzu asertivity :o).

Reni myslis na Vinici? tak je docela fajn sekacek :o))) na hlavni

holky me uz 2 dny boli zub a pres noc se to vypilovalo k dokonalosti, ze tam cejtim peknej zanet, protoze jak se toho zubu dotknu jazykem, muzu se zblaznit, to nemluvim o cisteni dneska rano, co sem si vyskucela a moje zubarka ma dovolenou !!!!!!!! tak to vydim na pohotovost a to sama sebe lituju :o((
michalene a miška 3roky 49621
17.8.2006 7:57:46
Ahoj Renčo,tak už tě mám na icq,tak se tam uvidíme,zatím ahoj,Michala
[<<Předchozích 1060] Názory 10611070 z 2670  [Dalších 1600 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.