Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Renda, Aneta 4/04 + Nicol 7/07 | 18451 |
|
|
16.8.2006 21:49:58
Míšo, poslala jsem ti na ICQ žádost o autorizaci, aby ses nelekla, že je to nějakej úchyl:):):)
|
|
|
16.8.2006 21:22:46
Ahoj Dádo, teda ty máš pamatováka, jojo, jsem to já:) Teda to je babička dobrá, že prodá na starý kolena barák a jde do bytu. nemůžeš mi poradit, jak jste ji přemluvili? Řešíme přesně stejný problém s babičkou ve Varech, je jí 83 a prostě se z baráku nehne, je na to všechno sama, ale o bydlení v bytě nechce ani slyšet. No dokud je pohyblivá, tak to jde , horší bude, až nebude třeba moc chodit, no uvidíme.
Míšo, ráda vás obě poznám, super, tenhle týden se mi to taky nehodí, protože tu budu mít od zítřka ségru s dětma, ale od příští středy bych mohla:) Kam jezdíš do pekařství, je tu nějaký dobrý? Já si ted apeču chleba doma, ale koláčky a tak moc neumím:) |
| Dáda + Vojta 6.3.04 | 13524 |
|
|
16.8.2006 21:04:03
už se k vám zas hlásím.
Byla jsem u babičky v Táboře, protože jsme prodávali barák a kupovali byt, tak aby na to nebyla sama, je jí už 82 a úřady jí zmáhají. Mám nějaký zmatek mezi novými tvářemi, ale snad až tu budeme v září pravidelněji si to začnu pamatovat. Rendo s Anetkou jsi to ty, co jsi sem chodila před nějakou dobou (a u které jsem nakupovala?) Na sraz ve středu 23.8. bych snad mohla, budu vyjímečně v Praze. Co se týká vos, mám těžkou alergii, tak se bojím jak čert kříže. Musím okamžitě do nemocnice a na kapačky, kdyby mě štípla. Na pískoviště nosíme maximálně pití, suchý rohlík nebo křupky. Od 1,5 Vojta odmítá svačiny, tak kdybych nenasla nic, je mu to jedno. ad kousání - dobře známe. Pomohlo až pár přes pusu. Na domlouvání nedal. |
| michalene a miška 3roky | 49621 |
|
|
16.8.2006 18:36:11
mělo tam být pusu prckovi:)))
|
|
|
16.8.2006 18:34:46
Rendo,vím,kde to je ,jezdím tam kolem skoro každý den,když jedu do pekařství.Tak se můžeme někdy sejít,kdybys chtěla,ale až po neděli,protože v pátek odjíždím na chatu a zítra to nestíhám,mám 3 doktory,tak budu ulítaná...jestli máš icq,tak písni na 307 315 515 a jestli ne ,tak já sem zase juknu.papa,ousu prckovi.
|
|
|
16.8.2006 14:04:23
Rendo, jojo, taky jsem propadla tomu šílenství, ale je pravda, že teď už ne jako dřív, už se tam nedají sehnat tak pěkný věci. Ale nic jinýho neznám a tohle je pro mě pohodlnější než obejít nějaký bazárky s Anetkou, protož ejí to děsně nebaví (což nechápu:):):)) Mě zase točej ty předražený věci od Nextu, já se kolikrát musím smát, že se tam prodaj onošený kalhoty s málem prodřenýma kolenama za 700,- kč, a jenom proto, že jsou to NEXT, no to by ta máma koupil aza ty prachy nový:):):) No ale holt když je někdo blbej:) Já tam nakupuju spíš věci na ven a k babičce, když chci něco pěného, tak si počkám na výprodeje v HaM.
S tím kousáním to je děs, naše malá taky kouše, teda udělala to všeho všudy 5x a pokažý dostala přes pusu. Já to nemám ráda mlátit děti přes hlavu, ale tohle je prostě takovej extrém, že to si musí uvědomit. Sice nedostane moc, ale i tak je to pro ni dost trest, protože jinak ji dám sice občas přes zadek, ale přes pusu ne. A na chvíli si to pamatuje a pak to zase zkusí, třeba právě proto, že to u někoho vidí a projde mu to. Vlbec se nedivím, že jsi viděla rudě, ani nevím, jak bych viděla já. A ani by mi tak nevadilo, že jí ta holčička kousla, jako to, že máma s babičkou to přejdou. Jak to má pak ta malá vědět, že se to nedělá, když jí nic neřeknou. Já bydlím od metra cca asi 7 minut, na tom sídlišti za Oskarcentrem, říká se tu Na Palouku. |
|
|
16.8.2006 13:41:02
Ahojky,já bydlím ve Strašnicích a metro mám kousek,asi tak 10 min. pěšky:)
|
| vera&sophia3.04+Rayan2.6.05 | 23852 |
|
|
16.8.2006 13:12:09
myslis mimi bazar?
Tak co kocky co s tou stredou 21?U me to porad plati. No a taky vam musim napsat co se nam stalo v pondeli uz sem to chtela napsat driv,ale neslo mi vlozit prispevek,bylo to desne pomale. Takze v pondeli sem sla jeste se svoji kamaradkou co ma 10letou holku na Letnou na hriste.Se Sophii na sebe desne trpi. Sophie si tam hrala na piskovisti,podotykam se svyma hrackama a prisla k ni holcicka a zacala ji je brat z ruky.Zpozorovala sem to a jeste ji rikam,tak to pujc holcicce a v tom ji ta holka kousla prez tricko do ramene.Sophie zacala nabirat a opravdu ublizene plakat coz se deje jen v pripade,ze se ji neco opravdu stane(do krve rozbite koleno,ruce...)sla sem tam k nim a rikam holcicce,protoze jeji babicka co sedela naproti se k nicemu nemela a rikam ji to nesmis,to se nedela,takhle kousat holku sem vzala stale plakajici do naruce a odnesla ji.Pak se kouknu na ten kousanec a neverila sem svym ocim,fakt!!koukam na temne fialovy obtisk snad vsech zubu toho parchanta a strzenou kuzi do krvava.Vtom sem videla rude,popadla sem holku a nesla ji k ty babe ke ktery dorazila i mamka od te holky a rikam ji a ukazuju ji co to jeji "zlaticko"udelalo me dceri.Ze se moc omlouva,ze se ji to snazi vysvetlovat,ale jak pry neco chce a nedostane tak kousne.Mela sem sto chuti jednu vrazit ty matce. Tak ji rikam,ze holt bude muset zacit vysvetlovat rucne,nebo si ji ma hlidat. Sophia me jednou kousla a aniz bych chtela ruka mi vyletela az si sedla na kadak a od te doby to nezkusila.A jak ji mam ted vysvetlit,ze to se nedela,kdyz ty holce ani nerekly to nesmis? |
| Renda a Káťa | 11190 |
|
|
16.8.2006 8:06:53
ahoj Reni, TAK TAK :o)))))
a kam chodis na mikinky? Nerikej mi, ze si taky podlehla fenomenu toho bazaru pro deti u kteryho mi tady neprosel nazev :o)??????? je to desna nemoc, i kdyz , je pravda, ze se tam sveho casu daly sehnat dost pekny kousky, ale ted se tam dejou neuveritelny veci!!!!§Dost me serou (jestli teda muzu pouzit tohle slovo) matky "vychloubacky", ktery maj potrebu fotit hadry a informovat nas o tom, co a kdy budou nosit, kdo jim to prodal a z ktery zeme to prislo! heh to si pak clovek vybere neco peknyho a pak zjisti, ze tohle bude nekdo nosit az jim to za tri mesice prijde :oDDDDD no nic sem se rozvasnila :o)) tak se mejte krasne a pa |
|
|
15.8.2006 21:54:17
Ahojda holčiny, tak vám v tom jdu zase udělat trochu nepořádek, máte to tu moc přehledný:):):) CHtěla jsem se zeptat, je t nějaká mamča přímo ze Strašnic? Jak jsem tak postřehla, tak jste většina ze ZM, tak to taky dobře znám, tři roky jsme tam bydlela:) Ale to ještě za svobodna, kde jsou ty časy:):):)
Jinak s těma vosama to je hnus, naš emal už letos schytala 5 žihadel,ne teda najendou, postupně, jak včekách, tak vosích. Naštěstí zatím to bzo v pohodě, ani to moc nenateklo, já to hned natřu fenistylem a dobrý. A Rendo, s tím ovocem na písku máš pravdu, já bych krom jiného měla i hrůzu z toho, že nějakou vosu spolkne a to by byl fofr. navíc je vždycky sprasená, prostě na písku se hraje a ne svačí, máme písek u baráku, takže beru jen pití a když má hlad, tak se jde domů najíst. No za ty max. dvě hodiny ještě nikdo hlady neumřel:):):) Něco jiného je, když jedeme někam na delší dobu, ale teď přes léto mám z těch vos fakt hůzu, takže ovoce jen doma a hlavně pod dohledem. Tak pěkný večer, já jdu šmejdit na netu po nějakých mikinkách, nemáme na podzim nic, u všeho má tříčtvrteční rukávy:) |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.