| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Praha 10

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1110] Názory 11111120 z 2670  [Dalších 1550 >>]
Silva+Barborka+SARKA 45740
9.8.2006 20:33:49
Ahojky holky!
Tak u nás jsme ještě pořád nemocný.Dneska to chytlo mě.To byl teda den.
Navíc u nás byla mamka manžela tak to jsem se ukázala.Naštěstí máme rozumnou"tchýni" a ještě mě litovala.

Tak napíšu tedy ještě jednou o nás:bydlíme ve Vršovicích na koh-i-noru.
Mám dvě holčičky.Barunku 6 let a Šárinku 13.mšsíců.A samo.manžela Tomáše.
Učila jsem 10.let děti plavání ,ale jinak jsem dámská krejčová.Nevím co ještě napsat když tak se ptejte!!

Tak se všechny mějte moc krásně a pěkné prázdniny.A ať jste zdraví.
michalene a miška 3roky 49621
9.8.2006 14:57:43
Ahoj Mančo,občas jezdim do Carefouru,takže do Vršovic je to kousíček.Trochu to tam znám,bydlela tam moje kamarádka,někde tam,jak je Vršovický nadraží.Klíďo se můžeme někdy domluvit,kdybys chtěla,tak písni na icq 307315515,jsem tam každý den,když jsem v Praze.
manka 12680
9.8.2006 10:57:16
Renco to si teda koukam doma planujete poradne maknout! tak snad se k vam ti vasi uz dostanou a zvladnete to tak jak si predstavujete. s detma pod nohama to bude docela rachot ;-).

Michalo ja jsem z Vrsovic, mimino cekam v zari tak se treba casem taky muzem nekde potkat s kocarem, neni to tak daleko. Teda doufam, ze kdyz uz je Cipis prijatej do skolky, ze to v ni fakt zvladne, protoze poslednich tak 14dni to vypada, ze ma snad opozdenou separacni uzkost a se zvetsujicim se pupkem a moji nemohoucnosti se na me hrozne upina, odmita vsechny, i ty co dobre zna, obcas i Rumcajse :-(.
manka 12680
9.8.2006 10:51:29
Cau, noooo to jsem teda na sebe zvedava, jak si budu davat ucpavky, aby mimo jeste vydrzelo v pupku, ze mam hrozne dulezitej srazik :-))))))). ale zatim to vypada, ze termin se nikam neposouva, takze snad to nejak jeste v tom zari klapne. jen teda asi prijedu na voziku, protoze se sotva vlecu :-(. Ale jinak Jitu s tim porodnim salem dobrej napad, treba bych ten porod zvladla lip jak posledne ;-))))).

Rendo vzdyt jsem volala, sice mam ve vsem hokej, ale zas tak velkej snad neeee :-O.

Dneska dorazila moje mama tak snad konecne trosku odbordelim byt, vyspim se a tak vubec.
9.8.2006 9:56:37
Děkuji za vysvětlení:)
9.8.2006 9:46:29
Omlouvám se za překlepy,trochu se mi zasekává klávesnice...
9.8.2006 9:44:40
Ahoj Jíťo,jsem ze Stršnic,je to asi půl roku,co jsme se přistěhovaly,jinak jsme bydlely na Proseku.je mi 29let a malý bude 20.8. půl roku,takže budu ráca,když poznám další maminy,jak na popovídání,tak i ne procháky.Mám tu jednu maminu(budoucí 23.8. viď Lindo),ale to si ještě musím počkat,až se ten cvrček vylíhne:) Jinak napiš cokoli by tě zajímalo,ráda odpovím:)
Renca a 2 34362
9.8.2006 8:05:13
Tak dekuji za privitani :)
jinak se omlouvam,ale asi se sem uz moc nedostanu,vcera jsem sem chtela kouknout,ale cely den jsme neco honili,dlazbu,podlahu,stropnice a litali po cele Praze.Dneska musime jeste sehnat lustr,zachod,stuk a naradi k veceru prijedou manzelovi rodice na vypomoc budem to delat bez firmy a oto jsme si to zkomplikovali :) A jeste s detma v byte..Chtela jsme je poslat s druhou babcou na chaloupku v Jizerkach,ale tam je voda takze tam nedojedou..kdyz se to se..tak uz poradne ze..Co jsme zacali mame komplikace,rodice meli prijet v pondeli jsou ze Slovenska a vratili je z hranic ze ma tata propadlou obcanku takze dneska v uredni den jim to udelaji na pockani,prej a dorazi..jsme uplne zbytecne ztratili 2 dny.no co uz s tim nenadelam,hlavne aby vubec prijeli :)
Jitulka 18006
8.8.2006 22:57:15
Michaelo,tak o sobě taky písni něco víc,myslím,že nás je tady dost,desítka je veliká a pokud už si něco psala,přikláním se k holkám...byl tu teď nával nových tváří a tak jsme v tom ztratili přehled,zopakuj to,prosím.
8.8.2006 17:44:05
jasně,že se ozvu.
[<<Předchozích 1110] Názory 11111120 z 2670  [Dalších 1550 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.