Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| michalene a miška 3roky | 49621 |
|
|
8.8.2006 17:37:48
Ahoj,konečně už tu mám nějaké známé,už tu bydlím skoro půl roku,ale mamin moc neznám,snad tady nějakou najdu.
|
| Jitulka | 18006 |
|
|
8.8.2006 15:17:06
Dádo,s toho si nic nedělej,tím se nezavděčíš,Tereza mi to taky každou chvíli vyčítá...prý jaké by to bylo,kdyby byla třeba Adéla nebo Lenka...no,já myslim,že stejné...takže klííííd.Vojtovi posílám pofoukání,my zase máme za sebou první vosí žího...předevčírem,naštěstí neopuchl.
Renčo,hezké fotky. Ollí,já myslela,že už sis zvykla,že sehnat celý ten náš houf je téměř nemožné...už se těším,jak Manka bude pozdržovat ten porod,chachá...a co si takhle dát spicha u ní na porodním sále,třebas by se jí dobře rodilo,kdyby se s náma chechtala :o))) |
| Dáda + Vojta 6.3.04 | 13524 |
|
|
8.8.2006 14:31:44
také jsme zrovna nedávno vedli debatu, proč jsme dali Dominice tak ošklivé jméno, argumentovala jsem jí tím, že nám se líbilo a určitě je hezčí než Dagmar, ale nějak jsem neuspěla.
Dnes nám Vojta spadl do kopřiv obličejem a rukou, asi nemusím psát, jak vypadal. |
| Renda a Káťa | 11190 |
|
|
8.8.2006 8:08:13
Renčo, to melo byt samozrejmne :o)))))
|
| Renda a Káťa | 11190 |
|
|
8.8.2006 8:07:20
ahoj zensky,
Renšo, vitej, to mas ale moooooooooc hezky jmeno :o))))))))))) Manko, ja se s tim snad nejak poperu :o/// ne ja ti toho pupika preju, ja se musim utesovat tim, ze my muzem to mimco vyrabet, narozdil od tebe, hihi. A ze ses ozvala vid? ty muro jedna!!! Dado, kdyz mi nebudes rikat Renato, tak je mi to jedno.Tuhle sme to probiraly s Mankou, jaky pekny jmena nam maminky daly :o(((. Oli a Marietto na vase sexy briska se desne tesim, doufam, ze az se budu dozadovat slibeneho pohledu, ze nebudete delat krky a pekne se predvedete :o))) Zkuste to vylepsit nejakym piersingem co? :o)))) Silvi, jestli si sem neco psala, nevadi, NAPIS TO ZNOVU :o))))))) Jinak my se chystame na chajdu a ja jeste musim najit nejaky to more, jen nevim kam a kdy, uz mam z toho hlavu jak balon a nejsem schopna vybrat zajezd.Chapete to??? Tak se mejte fajn Ja mam od vcerejska vareno, takze dneska se budem valet :o)a zejtra jdu kalit az do rana bileho, takze sem na sebe dost zvedava jak dojdu a jestli vubec, domu.tak paaaaaaa |
| Oliii a spol | 19503 |
|
|
8.8.2006 7:46:36
Holky, ja musela dneska i listovat!!! To snad neni mozne, ze by nastavaly zlate casy desitkove diskuse? No je sice pravda, ze vetsina prispevku byly Renciny neuspesne pokusy vlozit fotku:-), ale i tak je to docela pokrok, ne?
Renco, synackovi se ale koupani na balkone nejak moc nelibilo, se mi zda:-))) Mmch bydlime kousek od vas. Sarko, neber si to osobne, ale ted se posledni dobou prihlasilo tolik novych mamin, ze v tom mam uz strasnej bordel, kdo je kdo, a kdyby nektera z nich napsala znova, ze je tu prvne, tak bych ji to nerozmlouvala:-))) Cili chci rict, ze i pokud jsi o sobe neco psala, uz si to k tobe nedokazu priradit. Takze s infoskama sem! (pak ti reknu, jestli jsem uz nekdy neco takovyho cetla nebo ne:-))) Sraz - vypada to, ze se pekne mijime - Marietta muze presne od terminu, od kdy nemuzu ja. Manko, je mi lito, ale budes muset porod trochu pozdrzet, jinak to nevidim:-) |
|
|
7.8.2006 22:34:26
možná bych měla upravit na správnou míru Rendo a Renčo, aby se to některé z nich nedotklo, že si je pletu:))
|
|
|
7.8.2006 22:33:39
Rendo, hezké fotečky.
Mariettko, není to fotka dělaná na srazu? TAdy v Praze je zlaté počasí, proti chalupě. Sraz "vyžraných" pupíků jen uvítám. |
| Silva+Barborka+SARKA | 45740 |
|
|
7.8.2006 21:29:42
Ahojky holky!
Jen vás chci pozdravit.U nás se nic moc nezměnilo jen Šárce rostou zuby takže bezva noci po hodině kňučení.Já k ní příjdu a ona spokojeně hajá tak se to opakuje až do rána.No co víc si přát... Manžel má dovču tak aspoň na to nejsem sama.I když on hajá jak lední méďa(i kdyby padaly bomby). Jak jsem to teď tady četla ani nevím jestli jsem vám něco o nás psala nevíte..Kdyžtak to hned napravím. Tak se holky mějte všechny moc krásně a ať jste zdravé.(vy i vaše ratolesti) |
| Renca a 2 | 34362 |
|
|
7.8.2006 21:07:58
:) A jinak jsme takova normalni rodinka co zije s babickou pod jednou strechou ktera se rozhodla po 20-ti letech s byteckem neco udelat..Ja fakt nevim co bych mela "klabosit" :) Tak se jdu napapat na noc je to prej nejlepsi :) a spat... tak zatim se mejte krasne a zitra jeste juknu urcite..
|
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.