| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Praha 10

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1160] Názory 11611170 z 2670  [Dalších 1500 >>]
Dáda + Vojta 6.3.04 13524
3.8.2006 14:42:31
tak u nás na chalupě od rána šíleně prší, to bude dlouhý den v bytě, už jsme si zvykli být pořád venku.

Co se týče táborů, tak ty jsem nenáviděla jako dítě a jako dospělá bych nikdy nejela, svých mám dost a ještě se dobrovolně starat o cizí, to nemusím. Ale můj muž ten je velký nadšenec.
A Jitulko, ty si to tam s tou mojí puberťačkou užij, ona jede na celých 14 dní, povezeme jí tam i zpátky, tak se třeba potkáme.

Rodila jsem v Krči a byla jsem maximálně spokojená, kamarádka v Podolí také měla špatné zkušenosti, ale myslím si, že záleží na momentální situaci, komplikacích a doktorovi a je naprosto jedno, kde to je.

O víkendu se chystáme na MOravu a pak budu asi pár dní v Praze, abych dětičky vypravila na tábor a budu si zas užívat trochu klidu.
Jitulka 18006
3.8.2006 13:44:52
Mančí,měj se hezky!!!!

Ollí,no to víš,když je v Praze "drbačská squadra azzura" tak se není čemu divit...počkej,teď odjíždí Manka,pak vypadnu já a bude to jen na tobě,snad se vrátí Dáda a přidaj nový maminy,aby bylo co číst :O))))
A s těma týpkama si nic nedělej,taky mám magnet na tyhle "pány" a hrajeme po hospodách,tak si to asi umíš představit,ale je fakt,že mně většinou kluci "zachrání".
Oliii a spol 19503
3.8.2006 11:38:21
Manko, pozdravuj Jihocesko:-)!
Vsimly jste si, co se za vcerejsek objevilo prispevku? To je snad desitkovy rekord! Musela jsem dokonce listovat zpatky, to se mi tu teda jeste fakt nikdy nestalo:-)
Oliii a spol 19503
3.8.2006 11:36:20
Radu, nikdy nemuze zadna porodnice vyhovovat vsem, to mas jako se vsim, neda se zavdecit kazdemu, takze si z toho nedelej zadny zbytecny starosti... To vis, jako doma v pokojicku asi nebude nikde:-)))
Jitul, tak ja to preformuluju:-) Je to tak, ze jsem snad sympaticka i nekterym normalnim lidem:-), ale jak se objevi v okoli nejaky totalni pitomec, muzu si byt 100% jista, ze si me desne oblibi. Obzvlast to plati u takovych tech postarsich oslizlych seladonu, co ze sebe delaj desny mladiky a vypraveji "vesele" historky, jak "tohle vino je pomerne levne, flaska za 2000 apod). Manzel uz si ze mne kvuli tomu dela srandu, a jak jedna s nejakym totalnim pitomcem, tak rovnou rika, ze tomu bych se urcite hrozne libila. Bohuzel podobnym zpusobem pritahuju i priserny zensky, i kdyz tam nastesti aspon chybi ty radobyvtipne reci se svetackobalicskym podtextem.
manka 12680
3.8.2006 0:04:07
Ahojky, nemám už touhle dobou sílu reagovat na příspěvky, takže se jdu jen rozloučit a napíšu po návratu. Jedeme minimálně do neděle kamsi do Jižních Čech tak snad bude fajn počasí.

papapa
Manka
Jitulka 18006
2.8.2006 23:22:21
No tedy,Olčo...vytřeštila jsem zraky...ještě,žes tam písla tu omluvu (nebo bych se měla nad sebou zamyslet?):o)...ty brďo,škoda,že tu není smajl s vyplázlým blemcákem :o)
Radule+Lucinka10/03+Aninka8/06 22292
2.8.2006 22:16:01
Oliii, díky za podporu. Taky jsem tam rodila a byla spokojená, ale když to tady čtu......
Taky bych ráda někam vyrazila, ale musím si nechat zajít chuť :-).
Tak snad příští léto.
Oliii a spol 19503
2.8.2006 19:57:09
Radu, neboj, ja rodila v POdoli a jedine, co stalo za h... byla ma spolubydlici, ktera mluvila a mluvila a mluvila, ze i mne to uz slo na nervy:-))) ALe za to personal opravdu nemohl. Ja jsem vzdycky desne sympaticka tem nejvetsim blbum. (teda pokud jsem tady nekomu desne sympaticka, tak se omluvam:-))))
Manko, my tu nepobudeme dlouho, neboj:-) Cast srpna budeme hlidat nasim barak a starat se o psa, cast budeme na Sumave a uplne na konci jedeme na 5 dni do Recka UPLNE SAMI bez Jozika!!! Jezisi, to bude luxus, rano chrupkat, vecer nechrupkat, uuuuzasny!
Radule+Lucinka10/03+Aninka8/06 22292
2.8.2006 14:31:23
Všechny vás mooooc zdravíme. Konečně se trochu ochladilo a tak jsem začala trochu fungovat. Do teď jsem jen přežívala. My jsme teď v Praze a jelikož termín se blíží, tak čekám až porodím a doufám, že nebudu přenášet. Jen jste mně teď holky postarašily, mám rodit v Podolí :-(.

Já mám na tábory bohužel né ty nejlepší vzpomínky. Šoupli mne na jeden hned v 1. třídě a od té doby bych nejela ani zanic. Tak budu mít asi problém poslat na nějaký své dítě.
Jitulka 18006
2.8.2006 14:24:25
Sylvo,já zase neznám porodnici v Krči,na Vinohradskou mám špatné vzpomínky a naopak (koukám,že na rozdíl od tebe)super na Apolináře a to celkem jak na ty návštěvy,kde za mnou muž chodil i v noci(dle služeb)a i sestry byly v poho a milé..neměla jsem žádnou protekci a ani nic podobného.Takže asi jako vždy hraje roli právě službu konající personál a subjektivní pocit.

Olčo,vítej doma,tuláku!
Neboj,já jedu na taneční soustředění a podmínky jsou trochu lepší,než tvé vzpomínky.I tábor může být relativně velmi luxusní(jezdila jsem i s prckama a tomu muselo odpovídat vybavení a ubytování,i když máš asi pravdu,když jsou to polní podmínky,mají děti větší zážitek,ale i ti,co to pořádají...zejména návštěvy hygieniků jsou velkým zážitkem :o) )
[<<Předchozích 1160] Názory 11611170 z 2670  [Dalších 1500 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.