Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Marietta Jindra01+Fan05+Péťa07 | 1215 |
|
|
2.8.2006 14:22:54
já rodila oba v Krči a byla jsem moooc spokojená ;-)))) do Podolí bych nešla je to děsná fabrika, u Apolináře prý záleží na směně (takže pokud tam někoho máš je to v pohodě)...
co se týká tábora, tak je to civilizace-necivilizace, je to sice v přírodě, ale je tam "luxus" - tekoucí pitná voda a teplá sprcha, takže to je v pohodě... Jinak mě ta kuchyně docela baví ;-) Kdyby vás to zajímalo, tak tady je víc... www.kolt.cz A musím říct, že Vršovická sekce je fakt super, obě znám osobně a teším se na případný srazík ;-)))) |
| Silva+Barborka+SARKA | 45740 |
|
|
2.8.2006 12:38:52
Ahojky holky!
Manko tak to je fakt dobrý,že bydlíme kousek od sebe. A jak píšeš o tom kde budeš rodit.Já Barunku rodila v Krči a byla jsem maximálně spokojená,protože tam jako jediná nemocnice mají "laktační ligu"Kde tě fakt maximálně naučí vše o kojení a i sestřičky byly moc hodné.No a Šárinku u Apolináře a to se nedá srovnat.Na porodním sále ok,ale pak ty sestry na šestinedělý ..(no nic moc)Hlavně tam mají ohraničený návštěvy 13-18h?!Kdešto v Krči mohl manžel přijít kdykoli. No uvidíš jen jsem ti chtěla napsat svou zkušenost. A do Podolí fakt asi ne.Kamarádka tam rodila dvě děti zaplatila si nadstadart.A nakonec to dopadlo,že jí nechali 3dny trpět a nakonec si musela říct o císaře,protože to už nemohla vydržet.A ve finále jí na kojení přinesli jíný dítě a ona chudák ho nakojila,protože toho svojeho chlapečka si nepamatovala jak byla po nark"oze. Tak tolik o porodnicích. Tak se zatím mějte všechny moc krásně a ozvu se. |
| manka | 12680 |
|
|
2.8.2006 9:33:55
Rendo ahoooj, Podolí nehrozí, už jsem se dohodla se známou PA u Apolináře, zvažovala jsem Krč, ale zvítězilo to, že ona slíbila se o mě fakt postarat. Tož tak. Jdu ti volat.
|
| manka | 12680 |
|
|
2.8.2006 9:30:24
Čauves kočeny, Jitu taky tě ráda "vidím" ;-)! a Oliii ten návrat v srpnu jste vzali koukám hopem, sotva 2.8. a už jste doma. Tak hlavně jestli to bylo fajn. Na tábory jsem taky jezdívala a pravda celkem se děsím až pojede Cipís, přecejen ty vzpomínky na podmínky jak popisovala Oliii... No ale třeba už je to trochu jiný a hlavně dětem se to určitě moooooooc líbí :-))))).
Já dneska měla balit a jedem zase pryč, no a do toho řeším, že mám v háji mrazák a teď to vypadá, že odešla i lednice, no není to k vzteku!!! Termíny v servisech jsou děsný a jak žít v létě bez ledničky??? chjooooooo |
| Renda a Káťa | 11190 |
|
|
2.8.2006 9:11:25
ahoj holky, tak jen hlasim ze jeste ziju :o))
Marietto, moc dekuju a chapu te, on nikdo nevi co a jak mi rict, pripadam si jako exot :o)))) ale uz je to lepsi, vysledky mam uz vsechny krome genetiky, takze uz to muzem pomalinku uzavrit a jit dal.A nepreboli to nikdy, ale snad uz jednou prijde noc, kdy nebudu brecet a ted muzeme zase "vyrabet" dalsiho mimiska i kdyz takhle velkej rozdil mezi detma mi pripada uz moc, ale ted uz vim, ze na tehle vecech nezalezi, takze do toho jdu a priznejme si, tahle cinost patri k tem "prijemnejsim " :o)))))))) No tak uvidime, jestli budu zase jako slon :o))) Takze se holky mejte a ty Manko se ozvi ano?????? a uz vis teda kde??? podoli nedoporucuju :o(((((((((paaa |
| Oliii a spol | 19503 |
|
|
2.8.2006 8:57:44
Ahoj, uz jsme v Praze!!!
Vidim, ze se tu mezitim vytvorila Vrsovicka klika:-), Dada je plna elanu po relaxacce bez deticek a Jitul vyrazi krotit divou zver. Taky jsem jezdila hodne na tabory, dneska si to uz ale neumim predstavit. Myti akorat v rybniku, zachod=latrina, pro vodu se jezdilo vozejkem s barelama, vsichni si po obede myli esusy v jedne vode... Tenkrat jsem to milovala a byly to hezke casy, ale dnes mam husinu i pri predstave toho rybnika... |
| Jitulka | 18006 |
|
|
2.8.2006 0:11:39
Jé,to jsem ráda,že zasejc vidim Mančuli!!!!Samo,že i ostatní,ale to víte...máme k sobě to zvláštní pouto těch nezdařených srazíků,které tím vyvolaly řadu našich soukromých randíček:o)))
Mariett,tábor si pěkně užijte,já valím s malým 19tého taky,jen ne do kuchyně,ale k dětem,i když spíš už většinou vzrostlejším,že Dádo ;). Tento týden budeme už tady,nějak se na mně kupí povinnosti pražského charakteru a příští týden se zaase chci toulat,tak musim pohonit restíky(bléé). Tedy,Dádo,ty si žiješ,děvče...samý výlet,to budeš v září pěkně ucabrtaná:o) A koukám,že tu budeme letos prožívat i vstup do školy,tak to se máme na co těšit,že. |
| manka | 12680 |
|
|
1.8.2006 23:28:16
SIlvi tak to jsme vážně v podstatě sousedky ;-). Termín mám zhruba v půlce září a Cipískovi budou v říjnu 3. Koukám ta starší už půjde do školy?
|
| Marietta Jindra01+Fan05+Péťa07 | 1215 |
|
|
1.8.2006 22:10:20
hihihi, Silvi, Manka bydlí ve stejné ulici jako já, jen o pár domů dál, jak říkám, jsem mezi vámi...
Mailíka ti písnu |
| Silva+Barborka+SARKA | 45740 |
|
|
1.8.2006 20:57:23
Ahojky holky!
Manko:mám dvě holky Barborku 6 let a Šárku 1 rok. Bydlíme na koh-i-noru v jednom ze dvou 17.patrových domů.A TY??, A kdy máš termín porodu? Marieto:Taky tě moc zdravím .To je supr s těma táborama my s manželem jsme taky jezdili.Strašně nás to bavilo.Chci se zeptat vy jezdíte každý rok? Měla bych i víc otázek ohledně toho tábora.Byla by možnost psát si na email?? můj je silvia0401@seznam.cz(jen jestli máš chuť) Ps:Tak vás všechny moc zdravím a užívejte léta ,ještě že se nám trochu ochladilo. |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.