Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Dáda + Vojta 6.3.04 | 13524 |
|
|
28.5.2006 14:34:55
to tu nežije.
Já byla o víkendu na MOravě bez dětí, tak jsem si užila vínečka:)) Počasí na chalupě je příšerné, tak jdu balit a pojedem směr Praha |
| Jitulka | 18006 |
|
|
26.5.2006 22:55:41
Jé,ahoj Alčo,ty taky žiješ,no to je bezva...nemám na tebe ten nový mobil,tak se ti ani nemůžu ozvat :o(..A na depku je prý nejlepší společnost...:o)))
|
| Alča.1 a Madla 5.1.2005 | 30102 |
|
|
26.5.2006 18:10:53
Ahojik holčiny, jak se tu máte? Mám nějakou depku, všechno mě štve...a všichni doma taky. Co s tím? Pa a hezký víkend!Alča
|
| Jitulka | 18006 |
|
|
25.5.2006 13:44:59
Tak ti přeju,Dádo,velké zahradnické úspěchy...okurky aspoň jako dýně :o)))
|
|
|
25.5.2006 10:14:42
já byla včera v Brně, podívat se u kamarádky, tak jsem si konečně zas orazila od dětí. Ty zůstaly na chalupě. Dnes jsme jeli ráno do Prahy a po obědě je všechny posbírám a zas razíme na chalupu. Už tam zůstanu, protože Vojta má hroznou rýmu, kašel a je protivný, tak stejně nemůže chodit do jeslí. Nakoupila jsem si kytky, truhlíky a začnu zahradničit.
|
| Jitulka | 18006 |
|
|
24.5.2006 23:21:42
ahoj,holky,já se moc omlouvám,ale mám toho nasekáno na tyhle týdny trochu víc,než bych vůbec chtěla,takže jen takhle mizerně rychle.
Rendo,prosím,tě,ozvi se mi co a jak...zítra je další čtvrtek a ty si se jaksi už vůbec neozvala,takže si připadám dost jak blbec...tak dej vědět,co s tebou je,ať už jsou věci tak nebo jinak. Manko,jak roste pupík?Už si taky jako malá velrybka? Hele Olli,víš co,viď...koukej něco písnout,ať je zas co číst...a mim.stále mám o čem přemýšlet,to budeme muset někdy propbrat nebo budu taky na Chocholouše :o))) Jinak hlásim,že máme doma malého maxivzteklouna a myslím,že TErka takové grády snad ani neměla...jestli ho to nepřejde,tak mně brz trefí šlak nebo trefim já jeho a taky děsně kňourá a to prý jen,když je se mnou...tvrdí tatík,babička a má sestra....tak nevím,že bych na něj měla špatný vliv? |
| manka | 12680 |
|
|
22.5.2006 13:03:12
Jitu u nás se nic moc nedělo, v podstatě jsme víkend taky proflákali, v sobotu jsem teda byla večer za kulturou, v pátek večeře se známýma, ale jinak jsme akorát v neděli byli vybírat nábytek pro CIpíse (už to řešíme několik měsíců, ale Rumcajs pořád nemá čas..), takže Dádo závidím grilovačku a Zoo ;-). Teda Zoo o víkendu nezávidím, já tam radši chodím v týdnu.
|
|
|
22.5.2006 9:26:15
nikde nikdo. Mně o víkendu nešly vkládat příspěvky. Sobotu jsme proflákali na chalupě a večer jsme grilovali a v neděli jsme byli v ZOO, nebylo tam ani moc lidí, tak jsme si to užili.
|
| Jitulka | 18006 |
|
|
21.5.2006 21:32:28
ahoj všem,doufám,že jste strávily všechny hezký víkend a že se zase ukážete s novinkama.My jsme víkend tentokrát absolutně proflákali a prolenošili.
|
|
|
19.5.2006 7:51:36
u nás je budíček už pěti, to je šílené. Vojtu má přijít hlídat moje mamka a musím do Prahy k doktorovi. Je mi už líp, ale noci ještě hodně prokašlu. Už aby byl konec jara.
Rendo já měla starší děti na podzim (září a listopad) a bylo to pro mě mnohem lepší než Vojta na jaro. Ale každý to snáší jinak. Já těhotenství trávila u vody, koupala se, sice už jsem byla jak koule, ale byla to pohodička. |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.