| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Praha 10

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1260] Názory 12611270 z 2670  [Dalších 1400 >>]
Dáda + Vojta 6.3.04 13524
1.6.2006 17:37:24
i přes to ošklivé počasí přejeme všem dětičkám ať si užijí ten svůj den.
Vojta si přinesl pár dárků z jeslí a protože se probudil až teď, tak už nikam nepůjdem. O víkendu bude velká akce na chalupě, tak si to snad vynahradíme.
Alča.1 a Madla 5.1.2005 30102
30.5.2006 23:09:43
jééé odpíchlo se mě to dříve!!! no ahojik a dobrou noc všem a ještě hezčí ráníčko,papapa.Alča
30.5.2006 23:08:42
Manko ty se brzy uzdrav:)

Jitulko a Jarko díky za tip na dětská centra,někam se už musíme upíchnout,pořád mám pocit,že je málo s dětmi.

Katko den dětí je i v Europarku a celkem to bude ve velkém stylu,alespoň jak se na to chystají,bude v sobotu.

Jitulko a holčiny,co jsme si psaly-posílám -konečně!!nový mobil: 603798616,tak snad už někam společně vyrazíme.
manka 12680
30.5.2006 22:14:08
Jitulko právě že ve zdraví ne.. mám virózu jak hrom, začalo to krkem, pak rýma jak trám a teď mi to vlezlo na průdušky... takže jsem jak lazar :-(. Cipís naštěstí v pohodě, jen se nudí, protože já bych nejradši jen ležela.
Jitulka 18006
30.5.2006 21:47:09
Alčo,Kapsička už nefunguje několik let,ale podívej se ještě na Frydolínka,je to tam prý hezký,ale já tam nebyla,chodila jsem dřív na Háje do Benjamína,tam se mi to líbilo,hlavně cvičení pro prcky.Já teď ty centra nestíhám,mám aktivit dost a jsem ráda,že někdy jen tak vypadneme ven na písek nebo si doma postavíme vláčky a zabordelíme celý náš "maxibyt".

Ptali jste se na ten den dětí na desítce,určitě ho dělají všechny větší obchodní centra,pokud vím,tak bývá nějaký ten pohádkový les v lesoparku,ale nevím,jestli už to nebylo o víkendu.

Manko,to je fajn,že jsi mizerné zážitky přežila ve zdraví...no,děti si holt umí vybrat,že....

Dádo,nějak nestíhám tvé přejezdy mezi chatou a Prahou :o)))Doufám,že v létě vyrazíme do té Ledče,abych tu vaši chajdu skoukla.
Katka, Alí
  • 
30.5.2006 14:05:13
našla jsem tu zajímavý typ na mateřské centrum, tak tam s malou taky zajdu....díky
Katka,Alí 9/04
  • 
30.5.2006 13:47:44
ahojky všem! nevíte jestli se tady někde na P10 koná nějaký den dětí? Děkujeme za tipy!!!
Jarka, Terezka 4/03
  • 
29.5.2006 14:55:15
Ahoj, my jsme z Malešic, chodim s Terezkou do Jablíčkova a jsme spokojený, máme rady pátek dopoledne, vždycky jsou tanečky s říkankami, kreslení a divadýlko a to se Terce moc líbí. K2 jsem slyšela, že maminkám moc nevyhovuje, ale nevím, osobní zkušenost nemám. ahoj
29.5.2006 13:32:44
Ahojik, tak vám všem díky za rady a podporu a mou depkou:) Nějak se mi nedaří vše stíhat,jak bych chtěla, pak ještě to pro mě stále nové bydlení-neumím si zvyknout a mám pocit, ža ani nechci.Chci se odstěhovat:-)A depku jsem už naštěstí zahnala...ale to vám nepovím jak, ještě byste mi záviděly:-)
Holčiny, koukala jsem, kde s tou naší malou vlezu do mateřského centra,a vybrala jsem tyto: K2 na Hřibské, Jablíčko na Dvouletkách a Kapsička na Boloňské....nemáte někdo zkušenost. Budu moc ráda, když mi poradíte. Pa a mějte se hezky. Ten mobil pošlu,ale já ho zase nevím-pakárna,co?No nepamatuju si ho,jen ten začátek...603...no jo,ta mateřská.Někdy mám pocit, že pomalu,ale jistě hloupnu.Zeptám se někoho,kdo mi volá.Dobrý,co? Pa všem.Ala
manka 12680
29.5.2006 9:48:47
Tak vás všecky zdravím po návratu z Krkonoš, horší dovču si ani nepamatuju, takže byla asi moje nejhorší.. Nebudu unavovat podrobnostma, začlo to příšerným počasím, pokračovalo zvláštním majitelem ubytování a končilo nezvladatelným Cipískem. Takže po návratu jsem mrtvá, nemocná, auto bych nejradši hodila ze skály a Cipísek? Je najednou zase jako mílius a poslouchá...

Dádo koukám na chajdě zahradničíš jak KOzlík šikula ;-))). Jitu pupan se nezmenšuje.. :-))), furt roste a začíná překážet ;-). Až na ty vazy jsem jinak v pohodě.

Oliii trefíš sem vůbec ještě???

Jitu proč se chystáš na Chocholouška???

Alčo depku je nejlepší zaspat nebo někam vypadnout a změnit prostředí (ale povedeněji než já :-)))).
[<<Předchozích 1260] Názory 12611270 z 2670  [Dalších 1400 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.