Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Renda a Káťa | 11190 |
|
|
5.5.2006 20:29:39
Marieto moc dekuju je to krasa presne to co bych chtela jenze je to pro me hrozne z ruky a ja netusim kd budu mit auticko :o(((( takze mam smolika.
Jo a holky, ste pekny vostudy, tak to posuneme na jinej den co treba utery???, nebo pristi ct????????? papa |
| manka | 12680 |
|
|
5.5.2006 17:10:57
Jitulko a to hrajete kazdej ctvrtek nebo zrovna tenhle?
|
| Jitulka | 18006 |
|
|
5.5.2006 14:19:08
Rendo,to já tedy hlásim,že nejdu,to hrajeme.Tak příště...Jinak přeju hezký víkend.
|
| manka | 12680 |
|
|
5.5.2006 13:53:42
Tak ja jdu.
|
| Marietta Jindra01+Fan05+Péťa07 | 1215 |
|
|
5.5.2006 13:37:16
ach jo, to budu na srazíku, pro změnu jsem se "vtírla" na březen04, ale já k nim měla patřit, a i když to nevyšlo, tak je pořád sleduju... tak snad příště...
cvičení - http://www.kynychova.cz/fitness-club.php a http://www.fitness-kynychova.cz/ |
| Renda a Káťa | 11190 |
|
|
5.5.2006 7:51:45
ahoj holky, tak ja navrhuju, udelat zrazik 11.5. ve 20:00 v ty mexicky restauraci. Kdo souhlasi, at napise, kdo nesouhlasi, ma smolika. :o) mejte se papaaaaaaaaaaaa
|
| Jana (Lukáš 6/03,Martin 8/05) | 33354 |
|
|
4.5.2006 23:00:17
Ahoj holky,
posledni dobou (asi tak 4 mesice!!! ja ostuda), jsem to u vas flakala... nejcasteji se vyskytuju ted u srpnatek 05, jelikoz mam Martina permanentne nemocneho... pauzy, kdyz je v pohode vyplnuje nemocema zase Lukas :-((( Jak se tady vsechny mivate? My krome nemoci nemame nic moc noveho. Dado, prodavas neco na MMB? Jsem tam videla tvoje albicko :-)))) |
| Dáda + Vojta 6.3.04 | 13524 |
|
|
3.5.2006 20:35:34
u nás děs a hrůza, Lukášovi dnes dali další antibiotika a Vojta má od včerejška teplotu, kašel, rýmu, hnisají mu oči a pusu plnou boláků, tak odmítá jíst. Protivný je až až.
Dneska jsem s nimi odjela na chalupu, protože mě je tu líp na tu mou alergii a jim je jedno, kde marodí. Taky jsem začala cvičit a omezila jsem jídlo a vynechala sladké, což mi dělá největší problém, tak doufám, že do plavek už budu o 30kg lehčí:)))))) |
| Renda a Káťa | 11190 |
|
|
3.5.2006 8:03:37
ahoj holky uz vubec nemuzu chrapat, cejtim se jak stara baba, kdyz jdu ve 4 rano varit caj :o(((.
Marieto prosim te, kde je to cviceni??? a od kolika tam hlidaj deticky??? chtela bych zacit cvicit hned po 6ti nedeli abych nedopadla jako s kackou :o))) dekuju moc a mejte se papapa |
| Marietta Jindra01+Fan05+Péťa07 | 1215 |
|
|
2.5.2006 23:24:15
jé kdy bude Mexiko? to bych mohla dorazit, to mám jen o pár kroků dál než Manka :-))))))))) A miluju mexiko, MŇAM....
jinak konečně jsme se vyhrabali z nemocí, tentokrát to bylo rychlejší, ale taky horší :-( Musím přiznat, že nejhoší je když se člověk cítí bezmocně, byla to viróza se střevníma komplikacema, takže oba jeden den prozvraceli, jsem se kvůli tomu vracela i z víkendu. Jindru to postihlo ten minulý víkend a to jsme s manžou byli mimo a a děti byly u tchánovců. Fanynku to chytlo v pondělí a mě ve středu. Teprve teď v neděli jsem se jakžtakž vzpamatovala. Jediný manža byl celkem v pohodě. Jo a musím se pochlubit, dneska jsem začla chodit na cvičení, je to sice trošku náročný, cvičí to Kynychová, ale je to s hlídáním, takže i Fanynka má z toho zážitek :-))))) Jinak nic podstatnýho se neděje, květen máme trošku náročnej, každý víkend máme nějaký program, tak jsem zvědavá jak to zvládnem ;-) Teď o víkendu máme srazík s červencovkama.... |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.