Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| manka | 12680 |
|
|
2.5.2006 15:09:51
Jitu já myslím, že se v té mexické kdyžtak upíchnem na bar ;-))).
|
| manka | 12680 |
|
|
2.5.2006 15:09:09
Oliii jak říkáš, plavem v úterý před obědem, takže zabitej den. My můžeme vlastně kdykoliv jindy dopolko, pokud si nedohodnu něco jinýho nebo není nějakej můj doktor... (a že jich kurňa je v tom těhotenství snad čím dál víc :-( ). A co chcete podniknout, nějaký hřiště nebo třeba Zoologindu? Já bych jen preferovala hřiště, kde se dá kousek dojít na záchod (aspoň keřík), protože furt lítám :-))))))))).
|
| Jitulka | 18006 |
|
|
2.5.2006 13:41:38
Olí,jak říkám,já a dopolka,ale na mně nekoukejte,to se prostě nedá svítit,buď to vyjde nebo ne.
Rendo,vylíčíš?!:oO Tak to jsem tedy opravdu zvědavá! |
| Renda a Káťa | 11190 |
|
|
2.5.2006 8:09:14
Jito, moc dekuju urcite ti pak vylicim jak sem se domluvila :o) paaaa
|
| Oliii a spol | 19503 |
|
|
2.5.2006 6:55:38
Jitulko, tak nahod terminy, kdy muzes, protoze asi budes nejvytizenejsi. My zas kvuli plavcu nepremavame ve stredu, Manka psala, ze chodi v utery, tak to asi taky nebude na ten den planovat nic jineho, no to uz nam tech moznych dnu moc nezbyva:-)))
|
| Jitulka | 18006 |
|
|
1.5.2006 23:06:28
Dádo,no to je tedy super,fakt,vy máte tedy věci,nebylo by lepší dát tomu klukovi normálně nasnídat?:o))))Jo a solná jeskyně se mi sice taky líbí,ale ještě jsme tam nebyli.
Olčo,srazík ve čtvrtek dopo rozhodně z mé strany ne,máme hned odpoledne plavčo,to by na něj bylo moc(upřímně,vůbec nějak ty dopolka nechytám) Rendo,tady máš ten odkaz: www.plavani.com a doufám,že číslo dorazilo ok,tak mi pak dej vědět,co a jak. Manko,tak jsem zvědavá,jestli v té mexické mají taky stolky pro dva ;o). |
| Renda a Káťa | 11190 |
|
|
1.5.2006 16:36:02
ivo mam k nemu korbu jen jeste nevim jakou sedacku koupit ale to jeste doladime. termin mam 9.7. ale premlouvam ho aby to zvladnul tak o tejden driv, nechci ho tahat v tom vedru jako kacku :o(.
Dado vy nemuzete mit nic normalniho vid? furt neco extra :DDDDDDDDD |
| Dáda + Vojta 6.3.04 | 13524 |
|
|
1.5.2006 14:21:38
Vojta už od 12 spí (doufám, že to není těma práškama)
chtěla jsem se zeptat, chystám se s Vojtou do solné jeskyně, byl jste tam někdo, jak to funguje? |
| manka | 12680 |
|
|
1.5.2006 13:47:48
Rendo tak to jooo, to je jasný, jsi normální klasická macecha :-)))), však má mladej placentu a ta mu to přefiltruje ;-). Už si zas nepamatuju kdy máš termín, abysme to stihly? Kočárek vypadá dobře, tak hlavně ať se ti s ním dobře jezdí. K němu máš hlubokou korbu?
Dádo Vojta ví jak ti zpestřit klidný sváteční den, tak hlavně, že je v pohodě a nemusej mu pumpovat žaludek.. |
| Dáda + Vojta 6.3.04 | 13524 |
|
|
1.5.2006 10:38:40
Rendo,moc pěkný.
U nás zvrušující ráno, Vojta snědl tři prášky na můj žaludek, tak jsem bláznila s nemocnicí.Manža volal známému doktorovi, tak snad to bude v pohodě. Loni jsme na 1. máje jeli na Hagibor, vypil mámě jed na plevel. |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.