Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| manka | 12680 |
|
|
26.4.2006 0:01:08
Teda ženský, jste všechny emigrovaly??? Nebo jste koukaly na fotbal??? Nebýt Jitulky, tak jsem dneska v tý pizzerce měla sólovku :-(((. Sice jsem dorazila pozdě, ale o to větší bylo moje překvapení, že jsem vlastně byla první. No nic, daly jsme si s Jíťou véču, splkly u nealka, ale stejně mě mrzí, že nikdo další nedorazil. Omluvenku má Dáda, protože neměla hlídání.
Tož se teda pro příště pochlapte. |
| Clementina |
| • |
25.4.2006 16:17:50
ahoj holky je tu někdo z Křeslic? Koupili jsme tam pozemek tak se chci zeptat, jak se tam žije.
|
| manka | 12680 |
|
|
25.4.2006 14:27:44
Jitu prima, hlavně doraž už jsme tě neviděly asi sto let..! ;-)
|
| Jitulka | 18006 |
|
|
25.4.2006 12:48:26
Dádo,co blbneš?Jako zkušená matka bys přece měla vědět,že je každej jinej a navíc,že je v období,kdy nám poprvé dají sežrat,že je máme:o)a navíc se říká(netvrdim,že to platí),že čím horší první,tím lehčí druhá,tak si to říkej a hned ti bude líp a ono ho to přejde.
Těším se na vás večer,když to půjde,přivedu s sebou ještě jednu mamku,co má malé miminko....když nás bude víc,nebudeme se bát..... |
| Alča.1 a Madla 5.1.2005 | 30102 |
|
|
25.4.2006 10:04:59
Ahojik, milá maminečko...začíná ti období vzdoru, tak si to užij!Moje jedna známá zkusila metodu-co ty děláš druhým, mi ti také budeme dělat, fungovalo to. Ale jak asi budeš vypadat na pískovišti,když po něm budeš házet kameny?Ten její malý děti "jenom" škrtil a bil.Pa večer.Ala
|
| manka | 12680 |
|
|
25.4.2006 9:20:58
Dádo asi ne úplně každý dítě, ale např. to moje to dělalo taky.. Vždycky jsem trpěla tím, že byl hrozně drobnej a takovej ťutík - všichni mu všechno brali, ubližovali apod. a pak se to najednou zlomilo, Cipísek povyrostl, zesílil a přišlo mě, že to jakoby oplácí. Jak říkáš. Trvalo to nějakou dobu, kdy jsem se styděla jakýho mám sígra, dávala na zadek, vysvětlovala, zabavovala oblíbené hračky atd. a nakonec to zase přešlo! Teď má občas taky ještě zkrat, že se po někom ožene nebo zakřičí či něco hodí, ale teď už naštěstí stačí jednou říct a je to dobrý. Takže vydrž, třeba si to už u těch větších nepamatuješ anebo je prostě temperamentnější.
Těším se na vás baby na večer! Alčo jdu ti psát maila. |
| Dáda + Vojta 6.3.04 | 13524 |
|
|
25.4.2006 8:14:17
včera jsem byla s Vojtou na procházce a pak na pískovišti a byla jsem z něj v šoku. Po zvířatech i dětech házel kamení, písek, hračky, strkal do nich. Vysvětlování ani domluvy vůbec nebral a když jsem ho plácla začal to dělat ještě víc. Strašně mě to mrzí, myslíte, že mi roste "chuligán" nebo je to jen obdobím? Nikdy jsem to se staršími dětmi nezažila a to nebyly žádní andílci.
|
| Dáda + Vojta 6.3.04 | 13524 |
|
|
25.4.2006 8:12:20
i přes tichou domácnost (nebo právě proto) a se silnou alergií, příšerně oteklá hlásím, že dorazím a jestli nezapomenu, vezmu foťák
|
| Jitulka | 18006 |
|
|
24.4.2006 22:57:17
Hlásim,že pokud nenastane katasrofa,tak tam brzdim cca kolem půl deváté(Tery má zase,jak jinak,odpolední):o)Těšim se...Alčo,kdyby něco,na mně číslo máš.
|
| Alča.1 a Madla 5.1.2005 | 30102 |
|
|
24.4.2006 22:01:39
Ahojik, tak OK, snad neusnu, když jste to domluvily na dobu, kdy mám už půlnoc :). No vážně, neznám jméno,ani tvé číslo na IQC, tak pisni mi do mailiku..alca.1@seznam.cz nebo sem. Kdybyste mě viděly ode dveří, tak na mě mávejte-trpím občas stařeckou slepotou :líca jak jablica (stále nesplasknuté rok po porodě!!), delší vlas, zrz (umělý).
Tatínkovi jsem to oznámila, prý bude z práce spěchat,ale na workholika není nikdy spolehnutí!!Mějte se fajn.Pa.Alča |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.