Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Oliii a spol | 19503 |
|
|
28.4.2006 9:51:43
Teda vy jste mi vymyslely pekny trest:-))) Holt teda priste jsem vrchnim poradatelem...
Dado, obdivuju tvou trpelivost s manzelovym prichodem... Ja porad co znamena ten jas smerem od Hostivare a on to tvoje svatozar:-) Mmch, kdybyste nekdo ve vasem okoli vedel o prodeji prijemneho bytecku 4+kk (klido i vetsi, ale na to asi mit nebudeme) s balkonem a vytahem v dome, tak mi dejte vedet, prosim. Zaciname se pomalu porozhlizet po vetsim a tady na desitce se nam celkem zalibilo, tak pokud bychom nasli neco prijemneho cenove dostupneho, vyhovovalo by nam to nejlip. |
| ivaxx | 44192 |
|
|
27.4.2006 20:18:29
Ahoj,
ouška u nás propichuje a náušnice nasazuje dětská doktorka. Jestli to vaše nedělá, tak na Praze 10 v Uhříněvsi to perfektně dělá MUDr.Hálová. Cena byla 200 Kč. Naše malá byla hotová během 3 minut a prakticky ani neřvala (byly jí 4 měsíce). |
| Jo + 2 | 38787 |
|
27.4.2006 18:31:24
Ahoj,
nevíte někdo o nastřelování náušnic 6 měs. miminkům v Praze (nejlépe centrum či P10)? Předem díky. |
| manka | 12680 |
|
|
27.4.2006 0:15:30
Dádo tak to si dal taťka teda pěkně na čas.. Rumcajs domů dorazil ve 20:45... a to jsem si myslela jak MOC přišel pozdě (samo věděl, že někam jdu), ale na toho tvýho teda nemá. Tak snad do příště malýho už nebudou děsit ryby a vyjde nám to líp.
|
| Dáda + Vojta 6.3.04 | 13524 |
|
|
26.4.2006 21:57:55
ani nevíte, jak mě to štvalo. Manža se vrátil před půl jedenáctou a to já měla skoro půlnoc. I když ještě pořád oblečená a připravená k odchodu.
Normálně bych tu Vojtu nechala dětem, ale Domča nebyla doma a on má od neděle nějaké noční můry, strašně se budí, pláče, křičí. Myslím, že je to reakce na ty ryby co jsou namalované v Intersparu kolem té restaurace jak vypadá jako loď. Hrozně se jich bojí a jedna má otevřenou tlamu a vystouplé zuby a Lukáš ho tam strkal. Už tam řval, že se bojí a nemohli jsme tudy ani projít a v noci křičel "ryby ne" Doufám, že příště už to u nás bude v pohodě, já taková pařička a musela jsem sedět doma:)) |
| Jitulka | 18006 |
|
|
26.4.2006 20:11:30
Olčo,no to je fajn,že si se ozvala,Manka sice nabídla variantu spaní,ale přiznám se(jako správný nerv),že mně napadaly i jiné.Takže,jak říká Manka...chabá omluva,příště v tom budeš pěkně lítat s námi a né,že né:o)
No a co ostatní? |
| manka | 12680 |
|
|
26.4.2006 18:30:19
Oliii už jsme si s Jitul říkaly, co se ti stalo, že nebereš mobil ani na SMSku nic, ale tohle byla jedna z možností co nás napadlo. Takže chabá omluva přijata a příště je organizace na tobě ;-))).
|
| Oliii a spol | 19503 |
|
|
26.4.2006 16:32:38
Ahoj holky, hlasim, ze jsem vcera vytuhla pri uspavani Jozana. POrad jsem nevedela, jestli jit nebo ne, protoze jsem byla hrozne utahana, no tak se to vyresilo samo... Fakt me to mrzi a omlouvam se, protoze jsem udelala presne to, co nesnasim u ostatnich. Vzdycky me prudilo, kdyz se nahlasily mraky lidi a dorazilo par vytrvalcu.
Tak se kaju, snad budu vzata na milost:-))) |
| manka | 12680 |
|
|
26.4.2006 14:35:32
Jitul Oliii se ti pořád neozvala? Kdepak se asi ta tulačka toulá, no snad se neděje nic hroznýho a jen třeba rozšlápla mobil..
|
| Jitulka | 18006 |
|
|
26.4.2006 13:47:47
Ahojky Clementine,Křeslice neznám,žel a a ni nevím,že by odtud někdo bydlel v Křeslicích,ale třebas to tají :o)
No tedy,baby,připojuju se k Mance...včera nikde nikdo,já sice vím,že už v tom solo srazu máme s Mančulí praxi,ale radši bych vás viděla....co se stalo?Jo a Alí,ty máš asi jiný mobil,že.A honem ať se mi ozve Olča,protože mám obavy,co s ní je. |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.