Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Oliii a spol | 19503 |
|
|
20.4.2006 9:48:40
Tak teda v utery ve Spariku? Jitul, doufam, ze tentokrat to pude:-))) A co dalsi ucastnici? Ze bych uz konecne poznala treba Alcu?:-)))
|
| Dáda + Vojta 6.3.04 | 13524 |
|
|
20.4.2006 8:01:54
všechny vás zdravíme. Opary se nám už lepší, tak doufám, že to zas nějaký měsíc vydržíme. Jen mě štve, že jsme měli být včera očkovaní na spalničky nebo něco takového a zas jsme to nestihli. Čekáme na to už od loňského září.
Se srazíkem souhlasím, jen ve středu 26.4. nemůžu, máme rodičák. |
| manka | 12680 |
|
|
19.4.2006 17:33:06
Oliii mě to v tom Sparu přišlo fajn, jsem tam ještě stihla koupit pár hadříků na Cipíska v C&Ačku ;-))). Tak jestli není další návrh můžem tam a příště třeba pro změnu ta Veranda.
Takže úterý??? V úterý teda plavčíme my, ale já těch 13kg klíďo odšroubuju ;-))). Jitulko tak si dej záležet aby to vyšlo!!! |
| Jitulka | 18006 |
|
|
19.4.2006 13:25:44
Ivo,nevím,jestli je něco přímo v Dubči,ale pokud potřebuješ jen hlídání nějaké dopoledne,tak ho snad (tuším pondělky)nabízí Frydolín v Hostivaři.Jinak o žádné prázdné školce tady v okolí nevím,teď začíná být spíš problém,že jsou plné.
Ke srazu,u mně je to jako vždy pudová záležitost(díky vytíženým večerům),takže buď to to půjdenebo nepůjde:o))),ale budu se snažit,už jsem vás zas dlouho neviděla. Ollí,tak ještě jednou:všechno nejlepší!!! |
| Oliii a spol | 19503 |
|
|
19.4.2006 11:10:41
Jasne holky, matonka to jisti:-) Prece byste nechtely holdovat alkoholickym napojum! Dada bude beztak potom ridit a ostatni by mely drzet basu s tehulema:-)
Manko, ja nevim, jake to v tom Sparu nakonec bylo, asi bud tam nebo verandovska klasika, pokud teda nema nekdo nejaky originalnejsi napad:-) Datum je mi skoro jedno,jen ne stredy, prosim, to mame plavco a po pul hodine sroubovani naseho 9kg sroubku-vroubku bych uz vecer asi nemela dost sil:-) Ivo, zatim se tu nikdo z Dubce nehlasil, tak ti asi moc nepomuzeme. Ja sota vim, kde to je:-) |
| manka | 12680 |
|
|
18.4.2006 23:38:32
Ivo neporadím a Dubeč je od nás sakra daleko. Ale třeba se někdo ozve.
|
| manka | 12680 |
|
|
18.4.2006 23:37:40
Čauves,
Oliii klíďo to tentokrát zarezervuju, tak kde? Tam jak posledně ve Sparu? Tento týden už to nezvládám (jsem ještě mrtvá z výletu, protože Cipísek tam děsně brzo vstával a já musela s ním... a dnes návštěva, zítra přijde brácha.....), takže ten příští bych navrhovala úterý nebo středu. Dádo tak to je pěkná otrava, hele doufám, že taky třeba někdy budete aspoň měsíc bez nepříjemností, chorob a tak vůbec. |
| Dáda + Vojta 6.3.04 | 13524 |
|
|
18.4.2006 21:25:35
hlásíme se po velikonocích. Byli jsme na chalupě,ale Vojtovi vyřašily opary, tak byl (a je šíleně protivný). Já mám spoustu běhání, tak ho tu hlídá mamča a já pendluju Praha-chalupa. Denně sem a tam 80km, to bude úžasný týden.
Se srazíkem souhlasím, mělo by to být co nejdřív k 19.4., viď Jitulko, aby za nás Oliii něco zaplatila:)) |
| ivaxx | 44192 |
|
|
18.4.2006 21:11:04
Ahoj. Mám syna 3 a půl a bydlíme v Praze 15. Protože nechodí do školky sháním pro něj nějakou školičku na 1 až 2 dopoledne v týdnu, kde by mohl být beze mne. Nevíte o něčem na Praze 15 nebo 4 nebo 9? Díky. Iva
|
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.