Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| ivaxx | 44192 |
|
|
18.4.2006 14:54:24
Ahoj, jsme z Prahy 15 Dubče - maminka 32, kluk 3,5 a holčička 1 rok. Hledáme pro kamarády na hraní a na procházky. Hlavně by se nám hodil někdo, kdo by byl odpovídajícího věku pro syna. Ozvete se někdo z bližšího i vzdálenějšího okolí?
|
| Jitulka | 18006 |
|
|
18.4.2006 12:28:22
To bys chtěla vědět,viď,Ollí.....no,jen přemýšlej,já tě chvilku nechám...:o)))
|
| Oliii a spol | 19503 |
|
|
18.4.2006 9:31:58
Do haje, Jitulko, kde jsi to vyhrabala????:-)
Vidim, ze velikonoce jste si ale uzili beze zbytku. No my nakonec taky. Dali jsme mrnouse k nasim a lebedili v klidku jako zamlada... |
| Jitulka | 18006 |
|
|
17.4.2006 23:48:27
Tak se taky hlásim doma...My jsme byli v Plzni,byla to legrace,Vítek nás vyšlehal,ječel dokola hody,hody,navštívili jsme jarní zoo,prostě jsme si celkem užili...doufám,že vy taky a že vás ty trable už nechaly na pokoji.
Olli,nechystá se u vás náááhodou nějaká oslava?Já jen,že byhom to mohli sfouknout na tom srazu.... |
| Oliii a spol | 19503 |
|
|
17.4.2006 21:05:43
Manko a neches to tentokrat svolat ty? Moje jmeno uz je ve vsech mistnich podnicich proflaknuty, ze objednam 10 mist a prijde pulka...
|
| manka | 12680 |
|
|
17.4.2006 19:49:29
všechny zdravím zase z domu ;-), koukám Dáda zase obráží špitály, Oliii doma, teda ženský to jste si ty velikonoce moc neužily.. :-(
No, ale my to vzali aj za vás a měli jsme se fajn ;-). Srazík určo můžem naplánovat, dokonce už mi aj celkem raší pupan, teda jestli to není tou dobrou stravou na Vysočině :-))))))). Tak až někdo vymyslíte termín a místo tak sem s tím! Mě to je celkem fuk, jen pondělky chodí Rumcajs na fotbal a jinak se přizpůsobím. |
| Oliii a spol | 19503 |
|
|
17.4.2006 17:07:56
To je teda diskusni zazitek, clovek prijde po trech dnech, precte si svuj prispevek...
Nechcete zase udelat nejaky srazik? Uz nebyl skoro mesic, navic jak jsem minule nebyla, tak mam spolecensky deficit, mrkly bychom na tehule, jak jim rostou pupenda, pokecaly o plinach atd... |
| Oliii a spol | 19503 |
|
|
14.4.2006 12:46:11
Dado:-(((, k tomu se ani neda nic napsat.
Puvodne jsem vam vsem prisla poprat hezke velikonoce... My nakonec nikam nejedeme - kvuli pocasi. Na Sumave je hrozne mokro, bud snezi nebo prsi, Jozule sotva chodi, nemelo by to cenu, byli bychom cely den zavreni uvnitr a to muzeme byt i doma... |
| Jitulka | 18006 |
|
|
14.4.2006 1:04:10
chudinka Vojta,to je mi ho tedy líto,vy ale máte prachmizerný věci!
|
| Dáda + Vojta 6.3.04 | 13524 |
|
|
13.4.2006 21:19:46
tady je klídek, nikde nikdo.
My dnes šílený den, ráno si Vojta trochu rozbil hlavu (čelo) spadl z postele rovnou na hranu stolu. Jeli jsme k dr., bylo tam šíleně lidí, tak jsem nechala Lukáše čekat frontu a šla s Vojtou na kožní. Už podruhé mu vypalovali (tekutým dusíkem) výrůstek u nosu, ale paní dr. se trochu netrefila,protože jsme ho se sestřičkou neudržely, tak je popálený na více místech. Tak strašně brečel, až začal zvracet, tak z chirurgie už nic nebylo. Manžel mu tam udělal takové ty mašličky, tak to snad bude dobré. Na podzim nás s nosem stejně čeká operace, tak bylo trápení naprosto zbytečné. |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.