Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Radule+Lucinka10/03+Aninka8/06 | 22292 |
|
|
5.4.2006 20:13:54
Ahoj Manko, taky jsme byly dneska u zápisu. Pro jistotu jsme se zapsaly 2x a doufám, že to alespoň jednou vyjde, jinak skončím v Bohnicích :-). Chtěla jsem se zeptat, už máte postel pro Cipíska?
Lucka teď okupuje tu naši a tak je nejvyšší čas pořídit jí vlastní :-). Taky doufám v lepší počasí, už jsem chtěla schovat zimní bundy, ale vypadá to, že je ještě užijeme. |
| manka | 12680 |
|
|
5.4.2006 15:37:04
HOj, já tu občas jsem, ale je tu tak mrtvo, že se mi nechce kecat sama se sebou..
Dádo a co tvůj slepák/neslepák? Jitu tak ať je prcek brzo fit, třeba už bude jen hezky a někam vyrazíme s dětma, abysme je taky někdy seznámily ;-). Rendo neflákej se v práci a taky něco napiš. Radule taky bys mohla přispět a vůbec všechny! Tak se mějte, já čekám až se mi vzbudí Cipís a jdeme k zápisu, teda jestli se do té doby vzbudí :-))))))))). |
| Jitulka | 18006 |
|
|
5.4.2006 13:26:29
Nazdar ženský,
kdepak zase všechny jste?Hlásim,že jsme choroby,Vítek má virozu,takže,když už konečně vylezlo sluníčko,začlo jaro,tak budeme hnít doma. Doufám,že Vojta si to vybral v zimě a jste v pořádku aspoň vy,Dádo...a jak si dopadla s babičkou? |
| Jitulka | 18006 |
|
|
1.4.2006 17:18:13
čau holky,moc se omlouvám,ale měli jsme jednání(lítám teď pořád kvůli spoustě kravin i důležitých věcí)a pak už jsem byla mrrrtvola :o(,tak se omlouvám.
Koukám,jak nám Renda pěkně vyrostla do krásy...kdyže to vlastně bude?No a na nikom jiném nic nevidím,sluší to i mobilům :o))) Dádo,u mně je to samé,taky už si počkám na vnoučata,ale fakt nespěchám,klidně je čas deset let...hm,hlavně,aby si tohle myslela i dcéra,snad jo,přeci jen má stále na starost tu naši "antikoncepci" o:))) Sháním pro Vítka kolo (chtěla bych takové,co s ním jde zabrzdit),nemáte někdo po starších dětech? |
| Marietta Jindra01+Fan05+Péťa07 | 1215 |
|
|
31.3.2006 13:17:51
je vidět, že jste si to užily, fakt pěkná fotečka :-DDDD... Třeba se mi povede se příště taky přidat ;-)
|
| Dáda + Vojta 6.3.04 | 13524 |
|
|
31.3.2006 13:07:30
Oliii, mohu tě ubezpečit, že moje břicho je větší než Manky, ale těhu u mě nehrozí a hrozit nebude. Já už čekám na vnoučata:))
a klidně si mohla jít, já si tam totiž dala véču a pak jsem většinu času proseděla na záchodě, tak jsme si mohly povídat přes zeď spolu:)) |
| Oliii a spol | 19503 |
|
|
31.3.2006 8:53:03
Tak to bylo nakonec v komornim duchu, Dado, doufam, ze te tehule nenakazily a priste taky nedorazis s pupendem. Mobily me pobavily. A co nejaky drby? Ja chci takyyyyyy! Tesila jsem se, ze po case vytahnu paty, ale to bych jedine musela udelat rezervacku blizko zachodu a hulakat to na vas z prkynka:-)
Rendo, ty uz to nechovas:-) |
| Zuza&Mik | 29274 |
|
|
31.3.2006 1:19:34
Dádo, koukám, že se na tebe dá spolehnout!
Holky, sekne vám to! Tak tímto si prosím žádám o přátelství:-) |
| manka | 12680 |
|
|
30.3.2006 23:26:16
máš mail, Rendu nebaví číst o školkách a já jí v tomto požehnaném stavu nechci provokovat ;-)))))).
Dádo, tak jsem chvíli doufala, že ty další fotky krom mobilů dáš jen do alba, no ale snad nezaplašíme přispěvatelky co nás ještě neviděly.. |
| Dáda + Vojta 6.3.04 | 13524 |
|
|
30.3.2006 23:18:48
a teď už vážně - Renda mimčo nezatají, ale na holkách není nic vidět, další fotky v albu
Renda ![]() Manka a Radka ![]() |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.