Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Jitulka | 18006 |
|
|
7.4.2006 13:21:30
Ahoj Misalko,jasně,vítej!Na cvičení jsem s malým jezdila na Háje do Benjamínku,něco je taky dole v Hostivaři ve Frydolínkovi,ale myslim,že spojení od nás(Petrovice,H.Měcholupy)je lepší na ty Háje.My teď cvičit nechodíme,máme oba nějak dost aktivit.
Manko,aha,tak to chápu..takže budu držet palce a jinak se,doufám,cítíš dobře(spoň jste na fotkách všechny dobře vypadaly) |
| Misalka |
| • |
7.4.2006 12:38:29
Ahojky, tak ja pisu neco vic o nas. Me je 24,jak jsem psala bydlime v Petrovicich a mam zatim jen jednoho prcka. Jmenuje se Marecek a je mu 17 mesicu. Takze skolku jako uz nektere z vas jeste neresime :-) Rada bych casem jeste holcicku (nebo chlapecka - to je jedno :-) ). Zatim mi staci ale Marena. Je to desny zvire,porad ma strasne energie. Chodime plavat,denne na velke prochazky,schazime se s jinymi detmi,ale zda se mi ze je to stale malo.Rada bych treba nejake cviceni. Nevite maminky o necem prave u nas na 10? :-)
|
| manka | 12680 |
|
|
7.4.2006 9:28:27
Ještě jsem zapomněla tu postel pro Cipíska zatím pořád nemám, vybrala jsem rostoucí od Domestavu, i skříň jsem si tam vyhlídla, ale Rumcajs měl nějaký námitky a jinou ještě nenašel... Tak 3x v týdnu stejně spí se mnou... takže asi ani žádnou postel potřebovat nebudem. Cipís mezi náma mimino v postýlce, ale nevím kde budu kojit. Jo a to se Rumcajs ptal, jestli nemůžem spát všichni 4 v ložnici, protože jinak přijde o válení se u telky v obýváku...
|
| Dáda + Vojta 6.3.04 | 13524 |
|
|
6.4.2006 21:12:49
vítej mezi námi, tak nám na sebe něco prozraď
|
| manka | 12680 |
|
|
6.4.2006 17:40:12
Radule tak to máme podobný dilema se školkama. Zapsala jsem Cipíse do té nejbližší (taky jediná výhoda) kde mi ho tvrdošíjně chce vzít až od toho října, Jitulko chtěla jsem aby šel do školky dřív než se narodí to mimino, aby neměl pocit, že jsem ho za něj vyměnila a odložila... no a v té o něco vzdálenější sice říkali, že by ho po žádosti o vyjímku od září vzali, ale právě taky to tam je do děsnýho kopce, což by se mě s pupanem a pak s kočárem moc funět nechtělo... Tak nevím. Nakonec jsem druhý zápis zkoušet nešla, kdyžtak zkusím v tom září ho tam dát na 5dní, což jediný mi ta říďa nabídla. JItu prý mám šanci tím, že na Cipíska nebudu brát žádný dávky a bude chodit na celej den (na začátku teda jistě po O) a na část úvazku makám.
Dádo tak hlavně, že už víš od čeho a zlepšuje se to! Ahoj Misalko, jasně, vítej :-). |
| Misalka |
| • |
6.4.2006 16:27:22
Ahoj maminky, vezmete mezi sebe jednu novou maminku z Prahy 10? Mam chlapecka 17 mesicu. Bydlime v Petrovicich.
|
| Jitulka | 18006 |
|
|
6.4.2006 13:27:05
Záda,no to je pěkný vopruz,viď ,Dádo.A držim palce na to očkování,ať jste v pořádku,my taky doháníme ta očkování,jak se dá!
Manko,taky se těšim,že se kluci seznámí,koneckonců,jsou si tady věkem,myslím,nejblíž.A co se školky týče...proč pláčeš,že ti ho vezmou až později?Hlavně,že ho vezmou,ne?Tady už zase nechtějí mamkám na MD brát děti,že mají plno. |
| Dáda + Vojta 6.3.04 | 13524 |
|
|
6.4.2006 13:10:37
Zuzko, už můžeš do deníku
Jitulko, zatím se držíme (kašel má pořád). Chodí do jeslí a doufám, že to ještě vydrží 14 dní, protože nás konečně čeká očkování, které měl mít už v září. Můj slepák je neslepák. Zase jsem byla na rehabilitaci a je to stopro od zad, protože mě to přestává bolet. |
| Radule+Lucinka10/03+Aninka8/06 | 22292 |
|
|
6.4.2006 8:42:35
Manko, prý se to nesmí, ale v té druhé to ředitelka věděla, že už jsme zapsané v jiné a zapsala nás. Jen prý máme dát vědět co nejdříve, jestli nás v té první vzali. Radši bych do té první, protože je blíž, ale to je asi jediná výhoda. Vzali by jí až od října v té druhé hned od září, ale je dál a taky tam je šílený kopec :-(.
|
| manka | 12680 |
|
|
5.4.2006 22:11:13
Radule a to jde zapsat se ve dvou? Myslela jsem, že nee..
Zapsaní jsme v té naší nejbližší, kde má kluka Marietta, ředitelka říkala, že podle ní mám 90% šanci na přijetí, ale štve mě, že Cipíse nechce vzít od září :-((((((. Nějak si nedovedu představit, že 19.9. porodím mimino a 1.10. strčím Cipíska do školky..... chjoooooo, ale zase už jsem se rozhodla, že nebudu chodit ten kopec na Tolstýho tak nevím. Co myslíte zkušené matky? |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.