Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Dáda + Vojta 6.3.04 | 13524 |
|
|
12.3.2006 22:12:55
Manko, klidně ti dám tip, ale asi by to chtělo na mail nebo icq, jestli máš, ono to tady někdy nepustí příspěvek kvůli reklamě
|
| Alí 18 měs. s mámou |
| • |
12.3.2006 16:33:03
ahoj! Hledala jsem na tebe kontakt a nenašla..omlouvám se, že jsem se neozvala, ale už se polepším!Teď jsme zase nemocný my - rýma a ostatní nesmysly s tím související...Prý se budeš scházet s Věrkou co má Karolínku, bydlí někdě poblíž mně, taky jsem si s ní psala, tak by jsme se mohly všichni sejít společně a pokecat. Tak zatím ahoj a sněhu zdar! Katka
|
| manka | 12680 |
|
|
12.3.2006 9:35:37
Dádo taky na to zírám jak ve snu.... Že sluníčko a teploučko ještě nebude jsem počítala, ale tohle??? Rumcajs jel do práce a třeba naše ulice nebyla vůbec prohrnutá, že mu drhnul podvozek a v kterýmsi kopci málem uvíznul. Fakt hnus. Jestli přestane někdy padat tak asi vytáhnu boby, ale vůbec se mi nechce. chjoooooooo
Nechceš mi dát tip na nějakou prima mamku na MMB? ;-) |
|
|
12.3.2006 9:14:56
co tomu říkáte? Snad ani nejsme v Praze, ale na horách.
Chtěli jsme jít na Výstaviště, ale musíme najít náhradní program, což fakt nevím, co vymyslet. |
|
|
11.3.2006 21:57:51
já kupovala kočár nový už v lednu a když se Vojta v březnu narodil, tak kočár nikde a prachy taky nikde, tak jsem vlítla do obchodu s Vojtou v náručí, udělala scénu a do večera byl i s autosedačkou.
Bazárky mám dva, chodím na Zahraďák na polikliniku a pak tady v Petrovicích, většinou tam nesu prodat oblečení po Vojtovi a neodolám a koupím taky něco¨. A pak mám několik stálých maminek na mibazaru a od těch beru pořád. |
| manka | 12680 |
|
|
11.3.2006 19:00:32
Dádo, jj, Inglesinu, obešla jsem tento týden několik obchodů a potvrdila jsem si, že to bude dobrá volba. Mám to od kámošky švagrové takže vím i původ. Jinak po bazarech nakupovat neumím, byla jsem v několika a prostě tam neumím hledat.. Znám holky co takhle kupují a mívají pěkný věci, ale já tam nikdy nic nenajdu. Mám poschovávaný věci po Cipískovi, takže to je pro toho druhýho jasný a když to bude vysněná holčička tak dokoupím pár věcí do růžova a bude ;-).
Jen hezky dál odpočívej, však to žehlení není zajíc a neuteče! |
|
|
11.3.2006 18:44:14
jestli jsi si koupila Inglesinu, tak budeš určitě spokojená, já se s ním nemohla ani rozloučit. Co se týká oblečení, říkala jsem si, že si Vojtu budu načančávat, protože při starších dětech toho ještě moc nebylo, ale nakonec to stejně jistí různé bazárky a jen občas se plácnu přes kapsu.
Ještě jsem nezačala žehlit,pořád to odkládám. |
| manka | 12680 |
|
|
11.3.2006 16:27:53
Dádo, vykašli se na žehlení a odpočívej.. Já měla kdysi akutní slepák a to byla teda ukrutná bolest! Takže si taky dopřej trochu marodit.
Jity dneska jsem přesně tenhle kočár koupila, zároveň prodala po Cipískovi sporťák, takže jsem náramně spokojená ;-). Jestli budu mít holčičku netuším, jinak bych nějaký bezva kousek brala :-))). Jj, Cipísek měl všechno nový a to druhý už teď odbývám ;-). |
|
|
11.3.2006 14:38:44
S tím žehlením můžete někdo zaskočit i u nás:))
S Rendou jsem mluvila v týdnu přes ICQ, chvilinku, Vojta mě moc nenechal. Stále chodí do práce |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.