| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Praha 10

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1500] Názory 15011510 z 2670  [Dalších 1160 >>]
Jity+Beru6/05,Sofi5/08 12022
11.3.2006 13:44:28
Ahojky:-)), po dlouhé době, tady se to tedy rozjelo:-)))
Jak jsme pochopila, tka je srazík 29.3. v Interpsar v hostivaři, je to tak? Možnánám to vjyde,ale neslibuji určitě.

Ke kočárkům - taky máme inglesinu Magnum a jen si ji chválím, kupovali jsme loňský model a pokud by tu někdo potřeboval oblečení na holčičku, tak mám fakt hafol (jsem takový malý hadrář:-)) a většinou neodolám, malá to ani neunosí), takže klidně se ozvat:-)), jsou to většinou moc hezké kousky a právě se rozhoduji, ež to na MMB budu prodávat.
Jinak my si včera notovaly s Mariettkou na ICQ, obě holky mají průjem (a to jsme se neviděly). M. byla u dr., já ji jen volala a možná užitečná informace pro všechny, že existuje speciální sunar pro děti s průjmem (my jinak dáváme Nutrilon, ale při průjmu nám dr. zakázala jakékoliv mléčné výrobky, jen ať si koupíme ten sunar. je chuťově moc dobrý - banánový a takový hodně hustý a vypadá to,že malé pomohl. Včera a předevčírem smecta, dieta a ten sunar a vypadá to celkem OK.
Alča.1 a Madla 5.1.2005 30102
11.3.2006 0:19:44
Ahojik!Však už jsem ti pisala,ale Madla bylä nemocná :( Už jsme OK,tak můžeme vyrazit do světa!!Taky tady bydlíme chvilku,holky jsou tak stejně staré...pisni mailika- alca.1@seznam.cz nebo na mobil.Snad už to sluníčko konečně vykoukne.

Jinak hezký víkend všem!Nechcete mi někdo přijít vyžehlit?mám tady opět Himaláje!!papa

Nevíte někdo,co je s Rendou?Jak jí roste pupík?
Alí 18 měsíců s mámou 31 let
  • 
10.3.2006 11:37:44
ahoj, nikoho tu moc neznáme, a tak zkoušíme najít někoho, kdo bude mít stejně starý dítě, aby si mohly hrát a já abych měla s kým pokecat a požalovat si...Bydlíme u Kubánského nám. Budeme se těšit, ajoj! Alí s mámou
Oliii a spol 19503
10.3.2006 6:56:35
to je teda maso, prej mamka potrebuje pomoct s oslavou, musim vydrzet do dubna! Koukej se na vsechno vyprdnout, vzdyt te to musi bolet a urcite to neni nic zdraveho, takhle to oddalovat. No jo, ja jsem chytra, co ?:-))) Tak hlavne preju hladky prubeh a at se za to na ten podzim nalezite odmenis!!!:-)
Dáda + Vojta 6.3.04 13524
9.3.2006 23:29:14
během příštího týdne mám nějaká předoperační vyšetření a pak bych měla jít do nemocnice, chtěla bych to vydržet alespoň do dubna, protože 24.3. slaví táta 60tiny a mamča potřebuje pomoct se třemi oslavami a v dubnu už by mohlo být i hezčí počasí, tak by to s Vojtou manža mohl prožívat líp na procházkách, ale jinak on to zvládne, je zvyklý, že jezdím 2x do roka na 14 dní na dovču a musí fungovat. Letošní jarní dovolenou si vyberu trochu jinak a pak si to na podzim vynahradím:))
manka 12680
9.3.2006 14:19:29
Dádo a kdy ti to ušmiknou? To bude s Vojtou doma taťka?
Dáda + Vojta 6.3.04 13524
9.3.2006 14:03:54
počasí nás vyhnalo do Človíčkova, ale kolem půl 11 už tam bylo tolik maminek, že jsme raději jeli domů, protože ty větší děti byly dost divoké

já pořád polehávám, protože břicho bolí, ale s Vojtou.... znáte to. Včera jsem byla ráda, že si ho děti vzaly na dlouho, ale dnes mají celé odpoledne kroužky tak musím být za vzornou matku. Vzhledem k tomu,že už máme po spaní, bude to dlouhé odpo.
manka 12680
9.3.2006 13:39:59
Pucky díky za info. Zatím mi spíš přijde, že to byla asi fakt alergie na ty ATB, ptala jsem se aj v lékárně a tam se lékárník tvářil, že je to málem dost běžný...
pucky+Alenka 16491
9.3.2006 13:28:03
Manko, tady to máš okopírované ze stránek www.miminet.cz
Pátá dětská nemoc:
Infekční ( erythema infectiosum ) je mírné a mírně nakažlivé onemocnění, které se obvykle objevuje na jaře a většinou postihuje děti starší dvou let. Někdy se mu říká "pátá dětská nemoc". Nejnápadnějším příznakem nemoci je nafialovělá plocha ve tvaru motýla na tvářích, jako by dítě někdo uhodil.

PŘÍZNAKY
příznaky se objevují 4-14 dnů po nakažení
PRVNÍ DEN

Jasně červené tváře, kontrastní bledá oblast okolo úst
Mírná horečka
DRUHÝ AŽ PÁTÝ DEN

Svrnitá, krajkovitá vyrážka, která se šíří na trup
SEDMÝ AŽ DESÁTÝ DEN

Vyrážka bledne. Dítě už není infekční. Vyrážka se může objevit znovu během následujících několika týdnů nebo měsíců, zejména když se dítě přehřeje nebo pobývá na slunci.
LÉČBA

Podávejte dítěti paracetamol, na snížení teploty. Musí hodně pít. Má-li nějaké onemocnění krve ( srpkovitou anémii nabo thalasémii ), poraďte se s lékařem. U těchto dětí může tato nemoc někdy vyvolat vážné problémy. Izolujte dítě od všech žen, které by mohly být těhotné - ve vzácných případech může dojít k potratu. Dítě však už obvykle nemůže nikoho nakazit, jakmile se objeví vyrážka.
manka 12680
9.3.2006 13:21:50
Pucky a co to je ta pátá? Nějak neznám, slyšela jsem, že něco takovýho existuje, ale myslela jsem, že to mívaj větší děti.
Jinak u Cipíska vypadá, že zabral ten Fenistil, nebo už prostě bledne sám od sebe, má to jako červený plochy, ale už nejsou vystouplý a bledne to!
[<<Předchozích 1500] Názory 15011510 z 2670  [Dalších 1160 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.