Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Alča.1 a Madla 5.1.2005 | 30102 |
|
|
5.3.2006 22:36:53
Ahojik holky!Slyším o magoření, nemocech..fuj,fuj..jsem ráda, že Madla už je OK.Ale to počasí mě s...štve!Už jsem se těšila,jak bude na jaře capkat,sluníčko bude hřát a houby,nic!
Inglesinu Vám holky chválím.Klasika je klasika. Dnes jsem udělala zásadní rozhodnutí-nekoupím už papučky na tkaničky, stokrát?dvěstěkrát??pořád to rozvazuje!a nebo stárnu a nemám trpělivost? Pa všem a hezké spinkání na pondělí. |
| Dáda + Vojta 6.3.04 | 13524 |
|
|
5.3.2006 22:32:48
párkrát jsem nakoukla a nikde nikdo a najednou toho napovídáte!!!
O nemocech ani nemluvím. Od ledna jsme byli minulý týden poprvé v jeslích. A to ještě s antibiotikama. Taky mi už hrabalo. Kočárek jsem měla také Inglesina magnum i s autosedačkou a můžu jen vřele doporučit a dokonce lituji, že jsem jí prodala po roce, protože my bychom jí využili ještě jednu zimu. |
| Jitulka | 18006 |
|
|
5.3.2006 21:31:49
jéééé Ollíííí,tebe už jsem neviděla ani nepamatuju...tak vy takhle choříte?No to je vopruz.Tak ať jste brzy fit!
A vy,Mančí,samo taky....to jsou náhodou super starosti,kočárek a tak na mimčo,to ti skoro závidim. Já zatim musim zaťukat,že jsme v poho a doufám,že to vydrží,protože valíme 11tého na hory a to by asi nebylo dobré chořet. Jinak se omlouvám z dlouhého psaní,měla jsme náročný víkend,tak se teď musim dát do kupy. |
| manka | 12680 |
|
|
5.3.2006 20:19:55
Ne že bych si pamatovala kdy mě kde píchlo, ale co vím jistě, že mi to přišlo kuwa dlouhý :-))))))). Taky vím, že mi u Cipíska nebylo tak blbě jak asi měsícapůl teď, ale to už je naštěstí dobrý. Druhej trimestr byl super (jsem se vdávala apod) a na konci další očistec, tou váhou vyšší tlak, žáha, jéžiš to se mám na co těšit :-)))). To víš, ono jak seš v tom znova tak se ti to pomalu vybavuje.
Přesně tu Inglesinu zvažuju, že bych koupila od švagrový mojí kámošky, je po dvou dětech tak snad to nebude tak hrozný. Mělas tu kombinaci nebo jen hlubokáč? Pak ještě asi vezmu to Maxi Taxi k autosedačce (tu mám schovanou), nebo tak nějak. Chtěla bych Jané, ale tolik peněz se mi už nechce dávat. Stačí, že jsem se u CIpíska tolik rozšoupla.. Jo a ty fuj kila maskuju oblečením. Před Cipískem, když jsem ještě chodila do práce jsem měla o 9kg míň než jak mě znáš... |
| Oliii a spol | 19503 |
|
|
5.3.2006 19:46:31
My meli kocarek Inglesinu magnum a byl skvely. Koupili jsme ho z druhe ruky a s minimalni financni ztratou po pul roce zas prodali. Se jmeny opravdu neporadim, ale pekne jmeno je Josef:-)))
Jo akdybys uvazovala treba o lehatku, vanicce, ohradce (a urcite nam tu lezi jeste spousta dalsich veci), tak te rada uvitam na navsteve:-)) Zrovna se toho hodlame v nejblizsi budoucnosti nejakym zpusobem zbavit. |
| Oliii a spol | 19503 |
|
|
5.3.2006 19:40:46
Ono vas tam tech abstinentek bude vic, takze ty zavisti nebude tolik:-) To bych chtela teda videt, jak si predstavujes, ze bys mela idealne vypadat, protoze ja jsem se nikdy nevsimla, ze bys mela nejake problemy s vahou. Asi te budu muset priste dukladneji prozkoumat:-)))
To si dobra, ze si jeste pamatujes, ze tehu je hrozne dlouhy, ja mam dojem, ze si z nej uz nepamatuju nic, jen ze se mi na zacatku chtelo porad zvracet (ale k cinu nastesti nedochazelo) a ze jsem byla desne unavena. A pak ze na konci uz jsem se sotva valila, na kazde prohlidce mi rekli, ze do dalsi nevydrzim a ja tam pak zase strasila. A to mam takovehle vypadky rok po porodu... Porad si to ted prehravam, co bylo pred rokem, jak jsme vsechno resili atd. Nejak ty prvni narozeniny hrozne prozivam. |
| manka | 12680 |
|
|
5.3.2006 19:25:18
Oliii to jo, me vzdycky to tehotenstvi pripada az neskutecne dlouhy... Ted jsem zrovna ve fazi vymysleni jmen a reseni kocaru... Chci to mit z krku a uzivat si pak leto, jestli nejaky ovsem bude. Jo pohadky, ono takovej Maxipes Fik potreti dokola nic moc....
Hubnuti u me odlozeno na neurcito, zatim si gratuluju, ze nejak moc nepribiram, zatim asi pul kila, ovsem vychozi vaha jeste o kus vyssi nez u Cipiska a to jsem i predtim potrebovala hubnout :-))). Tak snad az budu tancovat kolem zavislacka Cipiska a urvanyho mimina tak zhubnu ;-). Sraz je mi uplne jedno kde, protoze vzhledem k pozehnanemu stavu pojedu stejne autem (a budu vam zavidet vinecko, ci panacky..), takze je to vazne fuk. |
| Oliii a spol | 19503 |
|
|
5.3.2006 19:15:56
Mas se koukat na pohadky s nim:-))12tt, tak to nas budes jeste pekne dlouho napinat, co to bude:-) Po tom mesici doma mi teda psychicke zdravi uz hodne dosluhovalo, takze je mi jasne, ze mas strach i jen z mozneho tydne. Ke konci jsem to delala uz tak, ze kdyz Jozi usnul, sla jsem si dolu pro noviny a obesla blok. Nekdo me pozorovat, tak si mysli, ze jsem totalni magor. A bohuzel v te dobe taky zarvalo moje hubnuti, protoze sedet cely den vedle lednice a delat, ze tam neni, bylo proste nad me sily. Pristi tyden ma Jozule narozeniny, tak jned po nich budu muset zacit pekne znova:-( Na sraz se samozrejme rada pridam a klidne i nekam jinam, nez do Verandy, hlavne aby meli delsi otviracku
|
| manka | 12680 |
|
|
5.3.2006 18:19:30
Koukám jsi zase vymizela.. Chjo, Cipísek kouká na pohádky, mě se nic nechce dělat tak brouzdám po nesmyslech.. Už vlastně někdo vymyslel termín srazu?
|
| manka | 12680 |
|
|
5.3.2006 16:41:08
čaaaaaaau Oliiiiii ;-), konečně nějaká milá tvář ;-), pupík dobrý, už mi není tak šoufl, jsem teď tuším 12tt. Někde v oblasti budoucího pupíku se mi vzdouvá cosi, co možná pod pneumatičkou je ten prcek :-))))))). Jinak Cipísek už snad bude dobrej a já nelehnu, protože další týden jen doma bych asi ve zdraví (psychickém) nepřežila..
|
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.