| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Praha 10

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1530] Názory 15311540 z 2670  [Dalších 1130 >>]
Pája+Píno1/03+Lucinka8/05 6104
7.3.2006 11:35:59
Ahoj holky, zdravím z Hostivaře. Zdravím Mimíska, s ní jsem krafala v jiné diskusi a věděla, že jí od někud znám. Koukám, že bude stazík tak blízko, to do hospůdky jdete i dětičkama? Já mám ale i starší dítko a to by se asi mezi vašima nudilo. Jsou mu jen 3 roky, ale koukám, že je stejně minimálně o rok starší než ty vaše a to v tomhle věku dělá hodně.
Jinak jsem už byla ve školce v Horolezecký a moc se nám tam líbilo, takže to vypadá, že půjde prcek od září tam, jestli teda na něj zbyde místečko.
manka 12680
7.3.2006 9:46:37
Ahojky, 29.3. mi vyhovuje, takže jsem pro. Kde je mi fuk, hlavně mi pak vysvětlete jak se tam dostanu :-))). Kterousi tu hospodu kde jsem byla s Jitulkou jsem pěkně dlouho hledala...

Oliii tak to musíš mít z toho tahání kočáru pěkně namakaný svaly ;-). My sice máme výtah, ale z každé strany nějaký schody (ze dvora teda jen 6) takže taky nic moc.. Proto teď moje nejdůležitější kritérium kočáru je váha :-))).

Cipísek už je zdravej a aby jsme si to ještě užili doma tak jsem zdechlá já... Bolí mě řádně v krku a k tomu rýma jak trám, vážně si to teď užívám :-(((.
Alča.1 a Madla 5.1.2005 30102
7.3.2006 8:09:52
Ahojik, předběžně taky souhlasím s Intersparem :( Hezký den všem!!!My začaly hnedle tany tanyny....doporučuju!
Oliii a spol 19503
6.3.2006 20:23:48
Dado, to jsem rada, ze jdes, uz to vypadalo, ze si udelam srazik sama se sebou:-)
Dáda + Vojta 6.3.04 13524
6.3.2006 18:46:24
Oliii s datem souhlasím, já bych ten první také nemohla, můj táta slaví 60tiny, tak jedu makat:))

V podstatě znám stejné restaurace jako ty a pokud zas budeme všechny z našeho směru, tak jsem pro Karolínu nebo Interspar, ale podřídím se. Hlavně bych to uvítala blízko MHD.
Oliii a spol 19503
6.3.2006 11:08:11
Tak jsem se prave dozvedela, ze nemuzu na mnou navrhovane datum srazu:-))) Nasi jedou na tyden do lazni, takze budeme v Radotine a krom Jozana se budu starat o psa:-) No ale uz jsem rekla, ze to nebude zadarmo, a ze si pak pekne hned po navratu, jak budou odpocati, vezmou Jozulku k sobe na prodlouzeny vikend:-)
Navrhuji tedy nove datum, opet stredu, tentokrat 29.3. A doufam, ze se k tomu nekdo vyjadri!!!
Oliii a spol 19503
6.3.2006 8:10:06
No a vidim, ze nejsme sami, kdo si uzil vsechny nemoci letosni zimy. Ale nebojte, za chvili bude hezky, bacily se leknou a my si budeme valet sunky na piskovistich, opalovat se a krafat, hura!!!
Oliii a spol 19503
6.3.2006 8:08:48
Manko, vypada to, ze jsme to tu pekne prostouchly:-))) Inglesinu jsme meli magnum-tu kombinaci, ale ani jsem to polohovani moc nevyuzila tim, ze jsme hned v pul roce kupovali golfky. U nas to byla existencni nutnost - tahame kocar ruco do 2.patra. U nas je totiz vytah jen v mezipatre a je tak mrnavy, ze se do nej nevejdu ani s golfkama, takze kazdy den posiluju. Pak je kazdy kilo kocaru znat. Jo a jeste k ty svatbe ve 2.trimestru. Ja se vdavala v prvnim, ze cekame Jozana jsme zjistili 3 tydny pred svatbou. Prospala bych tou dobou soudny den, o pulnoci jsem uz prosila, at to zabalime a vyspavala se z toho jeste 2 dny:-)))
Tak sraz asi udelame az se vrati Jitulka z hor, ne? Protoze jinak by to muselo byt uz tento tyden a to teda nevim, jak bychom to tak na rychlo svolaly. Takze co treba streda 22.brezna? Podnik at vyberou znalci, ja mam zkusenosti jen s Verandou, Karolinou, Pizzerkou ve Sparu a hospudkou Na Hrazi, kde jsme meli svatbu. Tam je to moc fajn, ale spis na nejaky letni sraz, krasne se tam sedi venku.
5.3.2006 23:02:58
jestli se některá nudíte a chcete si vyrazit, tak s březňátkama 04 a nejen s nimi, pořádáme v období čt 11.5.- ne 14.5. pořádáme srazík na Křivoklátě, tak se můžete připojit, některé mamči berou i manžílky a berou to jako dovolenkový víkend
juknout můžete na http://fyuw4cher.sweb.cz/ubytovaniLudmila/

měla by jet i Vera a Mariettka z této diskuse

cena dospělého 400,-/den/s polopenzí
děti do 3 let zdarma, pokud si přivezete vlastní povlečení a bude jíst s vámi
děti do 10 let to samé nebo příplatek za jídlo
5.3.2006 22:55:05
Alčo, tak s tím souhlasím, pokaždé jsme měli na zapínání a na chalupu jsem koupila na tkaničky a hrůza, co my se nazavazujeme a to dělám i dvojitý uzel.

[<<Předchozích 1530] Názory 15311540 z 2670  [Dalších 1130 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.