Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Jitulka | 18006 |
|
|
26.2.2006 23:33:32
Manko,to je mi Cipíska líto,v tomhle nečase se tak mizerně z těch patálií dostává.
Co se týče karnevalu,vám toho taky moc nepopíšu,když mám něco na triku,tak toho moc nevnímám,tedy myslím,takové ty postřehy diváka.Já ani neviděla Dádu:o(,jen Domču s Vojtou a než jsem jí stačila říct,ať si dojde s malým pro něco sladkého,byla pryč.Pro mně tam bylo dost málo dětí,Vítek se tak plácal po svém,naštěstí,on je zvyklý ze všech akcí a táborů a soustředění,takže se kolem mně moc nemotá,když mám práci,já toho měla celkem dost,bylo znát,že jsem přeci jen doma(aspoň tedy já to na sobě poznala:musela jsem moc myslet na to,co říkám a přihlouple jsem se co chvíli usmála,když jsem si uvědomila,že děti tahám do tance třebas tím,že jsem řekla uděláme kolo,kolo),ale to je prostě ten pohled z jiné strany,spíš by mně zajímal názor nějaké mamky,co tam byla(tedy,pokud by mně naprosto kriticky nesložil:o))) A na kdy a kam,že je to plánovaný ten srazík?Já jen,že jedu 11tého na hory na týden... |
| Dáda + Vojta 6.3.04 | 13524 |
|
|
26.2.2006 22:57:32
Jé ahoj Mariettko, tě tady potkávám poprvé
já vozím Vojtu do soukr. jeslí na Skalku, platí se 100/hod. nebo při častějších návštěvách se vyplatí permice www.cepak.cz |
| Marietta Jindra01+Fan05+Péťa07 | 1215 |
|
|
26.2.2006 22:11:44
Ahojky Jity:-))))
Na Praze 10 jesle jsou, Jindra tam chodil a byli jsme moc spokojení ;-))))) tady jsou kontakty, chodili jsme do Jakutský - http://www.csop10.cz/deti.htm |
| Jity+Beru6/05,Sofi5/08 | 12022 |
|
|
26.2.2006 21:54:32
Holčinky, hodím sem svůj inzerát, který jsem dávala na diskuzi o hlídání dětí a třeba mi některá pomůžete. Díky.
Prosím o radu: Nemáte někdo zkušenost s jeslemi na Praze 10 nebo nějakou šikovnou paní na hlídání? Nebo neozve se mi třeba nějaká maminka na MD, která by si takto ráda přivydělala? Mám možnost nastoupit na minimální úvazek do práce, konkrétně na 3-4 dny v měsíci (nepravidelné, tedy třeba 2 dny jeden týden a pak jeden den 3. týden a jeden den 4. týden) a hledám možnost, jak si nechat kvalitně a spolehlivě pohlídat naši devítiměsíční dceru. Poradíte? Děkuji. |
| Věruše | 25863 |
|
|
26.2.2006 21:11:27
Ahoj holky,
až budete razit do Človíčkova, tak mám dejte, prosím, vědět. Určitě se rády přidáme. Bydlíme tady na desítce dva roky, mojí kočičce je rok a ještě jsem se neseznámila s žádnou maminou na pokec a na vycházky. Chybí mi babinec, v práci jsme byly samí ženký. Tady je můj mobil 602 121 621. Hezký večer. V. |
| Dáda + Vojta 6.3.04 | 13524 |
|
|
26.2.2006 16:57:54
Manko, ať je Cipísek brzy fit, my také ještě dobíráme antibiotika, ale už to s ním jde.
Jitulka nám může karneval popsat, měla ho tam na starosti, ale ani jsme se nestihly pozdravit. Alčo, možná bych tam vedle Kobzanové, Kocůrové, Nedvědové.... v čepičce zazářila a byla bych IN:)) Moc na tyhle akce nejsem, protože mě to stojí vždycky spoustu peněz a loni jsme brali sebou i Domču a to bylo šílené, sehnat boty, oblečení a stejně to už od té doby nikde neměla, ale jsou určité akce, kde bohužel musím manžela reprezentovat a to v mých otrhaných džínách a vytahaných mikinách nejde, to fakt nechápu, když já nic přebírat nebudu, ha ha |
| manka | 12680 |
|
|
26.2.2006 16:46:03
Dádo jak znám sebe, tak se taky může stát, že budem v Človíčkově obě, budeme sedět vedle u stolu a zjistíme to až tady na internetu :-)))))). Ale dobře, příště se tam budu víc rozhlížet ;-).
S kadeřnicí nepomůžu, mám skvělou, ale jezdím za ní do Písnice. Nová ikonka je super, ikdyž si to neužil tak máte určitě skvělé fotky. Stejně spoustu aktivit našich dětí podporujeme hlavně pro nás rodiče :-))))). Alčo buď v klidu v culíku, já jsem se právě kvůli tomu, že co se narodil Cipísek tak jsem nosila akorát culíky, nechala ostříhat, sice jsem moc spokojená, ale že bych se kvůli tomu každý den foukala to taky ne :-)))). Jinak jsem na šlak, Cipísek furt přes 39 :-((((((. |
| Alča.1 a Madla 5.1.2005 | 30102 |
|
|
26.2.2006 15:33:13
Jéé to vám to sluší a pak,že jste se na maškarním nudili :)
TAky si myslím, že vůbec neva,když je kadeřnice v lázních...vždyť taky můžeš použít tu čepičku. Určitě budeš "in" fotbalista roku je taky vlastně maškarní :) My zase měli divou noc,takže koukám,na ty své pačesy, stále jen uzel,uzel..možná to i někdy rozčešu.Pa všem. |
| Dáda a Vojta | 38203 |
|
|
26.2.2006 13:48:50
hlásíme změnu ikonky, tamta byla rok stará
co říkáte počasí? Já už chci jaro. Nemáte některá známou kadeřnici na desítce,která by mě zítra vzala bez objednání. Dnes mi manžel oznámil, že zítra jdeme na fotbalistu roku, potřebuju se udělat krásnou a moje kadeřnice dnes odjela do lázní. |
| Jity+Beru6/05,Sofi5/08 | 12022 |
|
|
26.2.2006 9:37:55
ahojky všem,
po dlouhé době se konečně zase ozývám:-), nějak nestíhám více diskuzí:-))) Máme se pořád stejně, takže všechno OK:-), chodím do posilovny, ale zatím to není moc vidět, takže začínám s trenérem, prostě ty kila dolů dostanu:-)))!!!! Malá taky OK, v 8 měsících jsme měli 8 kg a 72 cm a už si stoupáme, takže je u nás veselo.... Na srazík se ráda přidám, asi spíš ten Človíčkov a večerní srazík taky OK, jen mi prosím dejte vědět na majlík - moc, moc děkuji. Jitulko, díky za vzkazík na stránkách, neboj budu sem občas chodit:-)))) |
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.