| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Praha 10

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1590] Názory 15911600 z 2670  [Dalších 1070 >>]
Dáda + Vojta 6.3.04 13524
26.2.2006 0:44:45
nějak jsem nestíhala, kromě mě a Vojty se přidal k marození ještě Lukáš, tak jsem byla víc u doktorů než doma.

Dnes jsme byli na karnevale, ale Vojtu to vůbec nebralo, naopak bál se masek i hluku, tak jsme jeli po necelé hodině domů, protože stejně jen seděl a koukal. Odpoledne jsme vyrazili na bowling, tak jsem se trochu odreagovala.

Manko, taky chodíme do Človíčkova, tak kdybych tě tam náhodou potkala a ignorovala tě, pořádně mě dloubni, moje paměť na tváře je totiž hodně špatná.
Alča.1 a Madla 5.1.2005 30102
25.2.2006 21:37:30
Ahojik Alí a maminko a A+Adélko!!Taky jezdívám do Edenu,človíčkov tam neznám.Jo znám jeden, na Zličíně:) Tam jsme bydleli dřív. Určitě se musíme domluvit,ať si malé podrbají...Nebo se můžeme domluvit i u nás doma,ale to se Vám asi nebude chtí cestovat-k Europarku-my totiž stále nemáme ještě zařízeno,takže je skoro celý byt jedna velká herna!!My celou noc nespali,pořád kolem 39,ale odpol.už trošku jedla a hlavně pije,pije..nechci k lékaři,snad to zvládneme.No pokud nee,musím.

Jitulko díky za tip,někdy se domluvíme.Já jsem odkázána na dopravu, prostě se autem bojím!Jsem asi husa,ale pořád bych se otáčela na Madlu, snad mě ta péče přejde.

Holčiny,a´t už jaroooo!Pa všem a hezký zbytek víkendu.Myslím,že už jsem psala mobílek (se netajím)604232177 nebo pevná 272654925.Dobrou.
manka 12680
25.2.2006 19:43:36
Čau Jitu, nevím co mu je, horečka furt, už ani neleze dolů, se picnu.. Noc snad bude lepší a když ne tak ráno valím někam po doktorech. Je z toho chudák úplně vyřízenej, jenom leží a kouká na pohádky......

Jinak bysme se měli fajn :-))), mě už je líp tak je to veselejší, jen ještě to jaro!
Jitulka 18006
25.2.2006 19:30:07
jé,to je zase nových tváří,to je bezva,ahoj holky!

Alčo,jasně,že ti to ukážu,ale chtělo by to,abys sedla na busíka Europarku a dojela do Měcholup,sekáče mají otevřeno do nejdéle 17ti hodin,tak to můžeme obrazit a pak si sednout na kafčo,jestli nás tedy raubíři nechají...

Manko,jak to,že je Cipísek zase nemocný?No to je hrozný.A je fajn,že máš roupy,je to stokrát lepší než těhudepka.

Rendo,nebuď lenošná,piš.Je jasný,že když pojedu autem,že tě vezmu,neboj...v nejhorším případě budu držet partu s těhulínama(aspoň budu mít chvíli pocit,že se mně to taky týká)a dám si panduláka džusíka,to byste mohli dát se mnou.
manka 12680
25.2.2006 17:01:22
Jo, to by bylo vtipný a ani ne nepravděpodobný ;-))).
Tu Magnitogorskou máme nejblíž a někdy tam chci zajít se podívat, jestli nebudou mít den otevř. dveří. Zvenčí mě odpuzuje, ani na stránkách P10 o ní nepsali moc lichotivě, ale jedna kamarádka o ní mluvila celkem dobře. To naopak o Tolstého nic hezkýho, tu jsem taky zvažovala. Ještě máme relativně blízko U Vršovického nádraží a celkem mě zaujala tak uvidíme. Čekám v druhé půlce září další dítě, takže by mi ta školka dost pomohla.
Věruše 25863
25.2.2006 13:32:09
Ahoj Ali a maminko,

určitě se ozveme na tvůj mejl a někam vyrazíme. Na Kubáň chodíme často, v úterý jsem tam kupovala botičky a bačkůrky. Na podzim jsme tam byly na hřišti. Máme to asi 10 min. chůze.
O Človíčkovi v Edenu nevím, ale rády se tam podíváme.

... o školky se zatím nezajímám, tak neporadím.

Všem krásný víkend. My ted jedeme do Čakovic na dětský karneval, pozvala nás kamarádka.

Pa pa pa

V.
Petra
  • 
25.2.2006 13:28:54
Ahojky,
bydlím taky na desítce a potřebovala bych poradit. Mám problémy se zády a moje masérka, ke který jsem léta chodila se stěhuje na druhej konec Prahy. Nechce se mi jít k někomu úplně cizímu, protože najít dobrou masérku je docela dřina, tak bych se nerada napálila. Ráda bych, pokud některá někam chodíte a jste spokojená, kdybyste mi dali typ. Taky aby nebyla nějak extrémně drahá, což většinou bývají takový ty luxusní salony. To si klidně odpustim...
Díky moc předem, Petra
Adina1 12806
25.2.2006 12:51:05
Jasně,
třeba se od vidění známe.Nebo ze hřiště u kostela.
Psala jsem mail do dvou školek. Tolstého a Magnitogorská(sídliště u úřaduP-10) a z Tolst. mi napsali, že mají zápis v dubnu, ale že budou přednostně brané děti pracujících rodičůa z Magnit.,že také v dubnu zápis,a že se na nás budou těšit. Tak že to u nás vyhrala Magnit. a je to tam i lepší(prý). Já teda do práce nejdu, chci být doma do čtyř let Aďi, ale chci jí tam párkrát v týdnu na ty čtyři hoďky dávat.
manka 12680
25.2.2006 12:07:40
Jasný, taky chodíme občas do Človíčkova ;-). Cipísek má akorát dneska horečku.. uvidíme co z toho bude, ale až se dá do kupy tak se tam třeba můžeme sejít. Nebo jestli bude hezky tak můžem někam ven, bydlíme fakt kousíček od sebe! Ještě jsem se tě chtěla zeptat, kterou školku jste vybrali? Cipísek je říjnovej, ale doufám, že mi ho vezmou už od září.
Adina1 12806
25.2.2006 11:15:24
Čauky, tak školku jsem zjišťovala, chtěla jsem, aby Aďa chodila už od duban na ty 4hoďky(v březnu nám jsou3) a bylo mi řečeno, že teď volno namají, ale ať jdeme v dubnu k zápisu na září. Bydlíme přímo na Čecháči. Tak to chodíte určitě do Človíčkova, ne?
[<<Předchozích 1590] Názory 15911600 z 2670  [Dalších 1070 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.