Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Alí s mámou |
| • |
25.2.2006 9:35:25
ahoj! bydlíme kousek od metra - u Kubánského náměstí. Každý den na procházky sice nechodíme, ale občas jo :-)( v tomhle počasí se mi ani moc courat nechce). Chodíme často do Človíčkova do Edenu. Máme je 31 a mě je 18 měsíců. Tak kdyžtak napište, budeme rádi. Zatím ahoj Alí s mámou . Email: kacka.str@seznam.cz
|
| manka | 12680 |
|
|
25.2.2006 9:35:01
Čau Adino, super našlas cestu ;-). Mám radost, že se tu konečně objevil taky někdo z Vršovic! :-)))) My bydlíme kousek od KohINorrky a Cipískovi jsou 2 a 4měsíce. Rovnou tě vyzpovídám jak jste na tom se školkou? Já lovím všemožně informace a zápisy se blíží..
|
| manka | 12680 |
|
|
25.2.2006 9:30:22
Alčo klíííd, rýma přejde a bude dobře. Se sekáčem neporadím, ale na nějakým srazíku určitě pokecáme ;-).
|
| Adina1 | 12806 |
|
|
25.2.2006 8:35:44
Čauky, jsme z Vršovic, můžeme se přidat k Vám????????
|
| Alča.1 a Madla 5.1.2005 | 30102 |
|
|
25.2.2006 0:13:41
Jéé, bude nás víc, nebudeme se bát vlka nic :). Zrovna jsem koukala na nákup v bazárku,jsem tam občas něco koupila a po těch 2měsících bez netu. Zdá se mi to?Některé maminy podražily..fuj,fuj!Jo,jo..kdo mě to tady sliboval:až se přestěhuješ,mi ti to tady ukážeme...Jitulka? A ani nevím,kde je slušný sekáček:( Tak se domluvíme a holky určitě taky rády pokecají,že jo?Jen ta naše má nějakou rýmečku.Sotva jsem přestala kojit!!Už je to tady?Může to být z toho?Holky,co myslíte........
Pa všem a dobrou.Ala Rendo jsem ráda, že žiješ!! Mléko máme v zásobě,kdybyste chtěly dojet na návštěvu :) |
| manka | 12680 |
|
|
24.2.2006 21:03:45
to jsem ráda, že se tu taky objevíš. Na ICQ já moc nelezu, protože se tam vždycky zakecám a nevím kdy přestat :-)))))). Tak třeba někdy. S prací to nepřeháněj, počítám jestli ten váš chlapeček bude čilej (vzhledem k tomu jak se činí už v břiše) tak si pak moc neodpočineš.. Srazík naplánujte a já se přidám, KROM PONDĚLÍ můžu v podstatě kdykoliv. Smůla, že nebydlíte některá tady, protože určo pojedu autem. Jitulka si kdyžtak pak může zavolat můj osvědčený SOVA DRINK a odvezou ji za skvělou cenu i s autem dom.
Jinak mě je o něco líp, už mám celkem roupy, takže plánuju na květen dovču někam k móóři, snad to vyjde! |
| Věruše | 25863 |
|
|
24.2.2006 20:08:34
Ahoj,
ráda bych se seznámila s maminou, která bydlí v okolí metra Strašnická. Je mi 32 a mám roční holčičku. Chodíme každý den odpoledne ven a je nám smutno! Najde se někdo, kdo nám odpoví??? |
| Renda a Káťa | 11190 |
|
|
24.2.2006 8:39:37
ahoj holky, ja se omlouvam, ale sem lina, strasna a protivna, takze za prve zadna zmena :o) a za druhe proste vlezt sem a vyplodit neco je pro me nadlidskej ukol :o).Ja funguju na icq, tak mi pisnete tam.
Jinak sem jako pumlic, az najdu odvahu se vyfotit, tak vam to soupnu do albika.V pondeli mi pan doktor vyfotil uplne ukazkove pindika, co trci do prostoru, takze uz sem se nadeje na holcicku vzdala, ale uz se na nej docela tesim.Jen kdyby tak nekopal!!!!!!!!!!!!! Kacenka byla hodnousek, ale tohle........ A do prace chodim, navic mam do konce unora vybrat misto na outdoor pro zamestnance a nejsem schopna nic najit.Zadny misto mi neni dost dobry .o))Takze se ted couram do prace skoro obden i kdyz ne pracovne ale spis telefonicky :o) Tak kdy dame ten sraz???? Jitulko? kdybysme jely zase dolu, mohla bych se k tobe priprdnout do auta??:o)Navic ti dluzim ty panaky tak nevim nevim jak budes ridit domu :o) mejte se papapapapa |
| manka | 12680 |
|
|
23.2.2006 21:44:30
Petro dík.
|
| Petra,Madlenka05 a Michálek06 | 6656 |
|
|
23.2.2006 20:28:53
Jo jo Manko pospíšila, Radule občas chodí k nám na srpňátka, písnu jí tam ať se Ti ozve.
|
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.