| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Praha 10

(?)
[<<Předchozích 1710] Názory 17111720 z 2670  [Dalších 950 >>]
Dáda + Vojta 6.3.04 13524
27.1.2006 10:58:40
Katko vítej mezi námi

Mně strašně zlobí rodina, napíšu příspěvek a on nikde, takhle je to už od pondělka, tak jsem z toho celkem otrávená.

Jdu balit, ráno odjíždíme na hory, tak musím ještě něco vyprat a večer na vás juknu.
Alexandra (3.9.2004)
  • 
27.1.2006 9:36:29
Ahoj všichni! přistěhovali jsme se z Prahy 3 a teď bydlíme u Kubánského náměstí. Vůbec, ale vůbec tu nikoho neznáme. tak hledáme nějakou mamku s přibližně starým prckem abychom tu měly kámoše.zatím ahoj Katka (31) a Alí (17m)
Alexandra (4.9.2004)
  • 
27.1.2006 9:34:40
Ahoj všichni! přistěhovali jsme se z Prahy 3 a teď bydlíme u Kubánského náměstí. Vůbec, ale vůbec tu nikoho neznáme. tak hledáme nějakou mamku s přibližně starým prckem abychom tu měly kámoše.zatím ahoj Katka (31) a Alí (17m)
Motýlek+2 děti 28212
26.1.2006 21:38:41
To je dobře že máme stejně staré děti.Koukám že dokonce obě holčičky.
Já ale nemůžu na srazík přijít.Když přišel táta domů tak mi udělal čáru přez rozpočet.Zapoměla jsem že jdeme na oslavu mojí tety má 85 narozeniny.
Tak doufám že bude brzy další aby jseme se mohli také připojit.

Doufám že to tam nebude dvakrát nějak to blbne.
Jitulka 18006
26.1.2006 21:15:56
já vím,je sice teprve čtvrtek,ale zítra to nestíhám...

Olčo,ty brďo,díky za velkou poklonu,škoda jen,že nejsi mladý krásný a bohatý petrolejový princ:o))).A zítra vezmu foťák,abych ti nafotila tu vnitřní krásu statných chlapů:o)

Holky,ještě jednou se omlouvám,ale ten klip mi nejde poslat,zkusíme to přes ICQ,jo?Sice se nám to s Olčou nezdařilo zcela,ale bylo to na dobré cestě.Kdybyste někdo narazil na Včelku Máju a Bořka byla bych vám neskonale zavázána.

Jity,pročpak si nedošla taky na srazík?Těšila jsem se,že tě tam uvidim a nic.

V Človíčkově jsem ještě nebyla,ale tahle centra nějak náš neukázněný hoch nezvládá,vypadám pak na srazu asi jako Olča a Pucky.
pucky+Alenka 16491
26.1.2006 14:36:11
Ahoj Veroniko, my jsme taky ze Zahradňáku :o)

Mimísku, Človíčkov je v nákupním centru Eden. Je to ve Vršovicích, stanice tramvaje i autobusu se jmenuje Slavia.
Koukám, že máš stejně starého prcka.
Motýlek+2 děti 28212
26.1.2006 13:59:50
Ahojky,moje prdelka je taky maminčin mazlíček tak bych tam asi taky měla malou na klíně ale je dost možné že hračky a děti by jí taky braly natolik že bych jen pokřikovala a honila jí.Dělá to i to.
No neporadíte mi kde to přesně je?Já žádný obchodní dům Eden neznám není to moc daleko od Uhříněvse.Vlakem na Hlavák mám spojení a nebo na Háje busem a nebo tím busem na Skalku.Co tam jeztí neboli čím se tam přiblížím nejlépe.
Malá by jistě děti ráda po dlouhé zimě vděla.
Děkuji pa.
Veronika
  • 
26.1.2006 12:44:03
Ahojky, jsem tu poprve, bydlime na Zahradnaku, mam dvouleteho chlapecka a dvoumesicni holcicku a nekdy bych sla na nejaky srazit, nudim se:)) date mi vedet? veronika.bukovska@volny.cz, diky. V clovickove bych mozna za malym nebehala, ale on je zase az moc obrovsky zavislacek - ostatni deti si hraji a on mi sedi na kline... No ne vzdycky, abych nekecala...
manka 12680
26.1.2006 10:42:53
Rendo sice jsem hecovala, ale nevím nevím, je mi hrozně, mám problém se postarat sama o sebe natož ještě o Cipíska, ale půjdu si s ním po O lehnout tak uvidím po probuzení. Jsme durt doma tak bych to snad mohla zkusit.
Renda a Káťa 11190
26.1.2006 9:37:57
ahoj holky

Manko, tak to sem teda peknej dement, omlouvam se a po rakosnickovi se kouknu
a jak dneska????????
[<<Předchozích 1710] Názory 17111720 z 2670  [Dalších 950 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.