| pucky+Alenka | 16491 |
|
|
26.1.2006 9:34:04
Jity, to jste si vybrali hezký datum :o)))))
Oliii, to znám. Všichni si v Človíčkově krásně sedí a jenom já lítám za naším motorovým prckem. Tak až bude srazík tak budeme pobíhat spolu :o)) Těhotenský virus je koukám i tady, v červnovátkách 04 je taky hodně těhulí. Já doufám, že ho taky ještě chvilku nechytím, potřebovali bysme vyřešit bydlení... |
| Dáda + Vojta 6.3.04 | 13524 |
|
|
25.1.2006 23:13:22
také nechci, tři už mi stačí
|
|
|
25.1.2006 23:12:34
srazík v Metropoli se trochu protáhl, tak jsme domů dorazili až v půl deváté. Vojtík tam měl harém, protože se nás sešlo 6 a z toho byl jediný kluk, ale holky ho fakt nebraly. Sekačka na trávu a varič s mikrovlnkou byly silnější.
Seděly jsme v pohodě u stolku a děti vůbec neprudily, což mě překvapilo, jen jsme se nemohli vejít, protože 4 holky čekaj mimča, tak jsme nechtěli utlačovat ty jejich pupíky. Jinak já jsem také pro nějaký srazík, pokud zrovna nebudeme v jeslích. Event. přijdu sama. |
| Oliii a spol | 19503 |
|
|
25.1.2006 20:07:28
To snad radi na desitce nejaky tehotensky virus, ne? Doufam, ze to taky nechytim:-)
Jitulko, mne se vecer s tebou taky libil, ale podle toho, jak ses tu popisovala, jsem cekala nejakou 150 kilovou pohasinajici matronu, a kdyz jste prisly, tak jsem myslela, ze vzala Manka mladsi fesnou segru! Zaujalo me, ze v Clovickove se zkusenoy personal postara o nase deti. To jako myslej tu jednu pani, co tam vybira vstupny? My tam mivame taky srazy s breznackama, akorat ten posledni jsem si "naramne" uzila. Vsechny holky sedely ve skupince a krafaly, deticky se popelily kolem nich a ja litala po celym Clovickove za Jozanem a neustale rvala na klouzacku ne, nelez na to zabradli, nemuzes mezi auticka apod.:-) O cem si holky povidaly, vubec netusim, vzdycky jsem zaslechla 3 slova a bezela dal:-) |
| Jity+Beru6/05,Sofi5/08 | 12022 |
|
|
25.1.2006 18:43:32
Pucky, s tebou jsem se ještě tady nesetkala, ale zaujalo mě narození tvojí dcery:-) - ten den jsem se vdávala:-)))
|
| Jity+Beru6/05,Sofi5/08 | 12022 |
|
|
25.1.2006 18:38:33
všechny zdravím a ke srazíku v Človíčkově v Edenu se připojuji:-). Jezdíme tam pravidelně na srazíky červňátek, takže je to tam okouknuté a fajn. Na sraz s vámi jsme nedorzaila, neboť na mě asi virutálně hodila Věrka záda:-)), i když mě tedy bylo:-(((, nemáte někoho, kdo umí napravovat? Já měla super dr., sice až v Olomouci, ale byl skvělý, ale umřel a asi mám záda dost rozhozený. I masérka mi o Vánocích říkala, že to mám celé posunuté, takže teď hledám, kdo mi pomůže. Ale nechci si stěžovat,jinak všechno Ok, malá prodělala 6. dětskou nemoc, ale jinak vše v pohodě.
|
| manka | 12680 |
|
|
25.1.2006 16:46:36
Jooo Dádo ty šprčci přesně ví, kdy se to nejmíň hodí. Tohle nám Cipísek dělal vcelku pravidelně v létě :-))). Já jsem ho teď uzemnila u Garfielda a asi si půjdu lehnout..
Rendo tak z toho Rákosníčka na DVD se nakonec vyklubal Maxipes Fík :-D, takže Ti to příště vrátím a koukni se prosím, jestli bys přece jen toho Rákosníčka neměla, díky díky. |
|
|
25.1.2006 16:00:19
teda holky, vy jste se rozjely, ještě že už to mám za sebou, ti tři mi bohatě stačí
Vojta od půl jedné spí a ve čtyři jsme měli být na Zličíně v Človíčkově na srazíku maminek březňátek04 a on se nechce a nechce probrat. To je určitě naschvál. |
|
|
25.1.2006 15:55:51
teda holky, vy jste se rozjely, ještě že už to mám za sebou, ti tři mi bohatě stačí
Vojta od půl jedné spí a ve čtyři jsme měli být na Zličíně v Človíčkově na srazíku maminek březňátek04 a on se nechce a nechce probrat. To je určitě naschvál. |
| Radule+Lucinka10/03+Aninka8/06 | 22292 |
|
|
25.1.2006 15:07:19
Díky, to je skvělá zpráva. Tak držím pěsti, ať je vše OK.
|
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek
Macramé workshopPraha 9 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.