| manka | 12680 |
|
|
17.1.2006 2:42:59
Dádo tak to vozíme na hory podobné vybavení, taky jedem v kyblíkovejch sněhovejch bábovkách :-))))). Snad má jen nějakou rychlou virozku a to zvracení už bude v pohodě.
Rendo já se na srazík hlásím, sice jsi to dohodla přesně na ten den, kterej jsem nechtěla, ale neměla jsem už odvahu to chtít měnit a ukecala Rumcajse :-))). Hele Mimísku ty máš doma malé scifi dítě, buď ráda a někdy mi ho musíš představit :-))), sice Cipísek není nijak extrémní vztekloun, ale úměrně věku mě trénuje a hlavně je maximální NEjedlík, takže jestli ti přijde 14ti měsíční nepapací dítě divný, někdy ti předvedu co je ochoten jíst dvouletej :-(((. Jinak se s vámi zase na chvíli loučím, ráno valíme na Vysočinu tak snad nám bude aspoň trochu přát počasí! nejlíp sluníčko, aby nám dobře držely ty bábovky :-))). Takže papapa v neděli tady nebo v pondělí na srazíku. |
| Motýlek+2 děti | 28212 |
|
|
16.1.2006 21:04:29
Tak jsem si pro změnu četla diskuzy o papání a bylo mi blbý zoufalím maminkám napsat že naše papá.Zarazilo mě tam že 14 měsíční holčička nepapá ještě kousky jen mixované jídlo.To naše jí to co mi jen se náš jídelníček přispůsobyl jí, tedy bez koření trochu soli a tak.A že ta holčina nepapá sama ta naše už dlouho jí sama a nás naopak odhání že to umí sama.
Dnes mi udělala velikou radost že se poprvé vyčůrala do nočníčku. Pa A je mi moc líto že jste někteří nemocní. |
| Renda a Káťa | 11190 |
|
|
16.1.2006 20:01:03
ahoj Jani :o)
divadylko je kazdy utery od 14:00. Dado, tak tak 23.1. od 20:00, nebo jestli chcete uz od 19:00??? Tabiskove sou uz nastartovany, jen se pak budem muset srazit my dve spolu nejak driv, nez za sto let, protoze u nas sou taky v kurzu :o) tak packo |
| Dáda + Vojta 6.3.04 | 13524 |
|
|
16.1.2006 18:08:55
a konečný termín srazování je tedy toho 23.1.????
|
| Jana (Lukáš 6/03,Martin 8/05) | 33354 |
|
|
16.1.2006 17:12:53
Ahoj po dlouhy dobe...
... Dado, taky se pridavame. My jsme teda zvraceli a prujmovali cely minuly tyden. Ja nejdive myslela, ze se Lukas prezral, ale jak mel zvysenou teplotku, bylo mi jasne, ze je to viroza. ... Prvni den slo ven skutecne vsechno, lezel jak mrtvolka. Druhej den udrzel aspon caj... Holciny, prosim, kdy a kde presne ve Sparu byva to divadylko pro deti? Dekuji moc... |
| Renda a Káťa | 11190 |
|
|
16.1.2006 12:11:44
ahoj holky, jak se mate?:o)
Dado, chudak malej, bliti je desny, vim o cem mluvim :o((((( Aspon ze ho to preslo. Mimisku, vztek mi taky nezname, jen jednou jeinkrat se mi zacala valet ve sparkys, kdyz chtela shreka, ale nijak zvlast u toho nervala, tak normalne, no a ja sem si stoupla a cekala mlcky, nez ji to prejde a to bylo poprve a naposledy. Mam spis opacnej problem, Kacka je takovy telatko, ze ji kazdej vsechno bere a ona stoji a pak prijde brecet ke me.Asi ji zacnu ucit boxovat, jinak nevim :o) v dnesnim svete.............:o)Po mame urcite neni :o))). Tak holky, kdo vsechno jde na ten nas srazik??? At mame nejakej prehled. Hezkej zacatek tejden papa |
| Dáda + Vojta 6.3.04 | 13524 |
|
|
15.1.2006 23:22:55
Mimísku, tak to buď ráda, že to neznáš (vztek). Já to zažila u Domči a teď s Vojtou a už i vyzkoušel co je to studená sprcha. Občas zapomene i dýchat. Ještě že je to opravdu jen 2-3x do roka.
Manko, my děláme bábovky i ve sněhu. Na hory si vozíme kyblíček i lopatičku. Dnes Vojta od tří hodin odpoledne zvracel a zvracel. V šest už jsem to nevydržela a volala na pohotovost. Řekli mi, že tam mají dnes samé takovéhle děti, ale protože on je ještě malý, když to do osmi nepřestane a neudrží v sobě ani čaj, tak máme přijet. Naštěstí to přešlo, ale toho prádla na praní. Zvracel ty 3 hodiny každých 15min. |
|
|
15.1.2006 22:38:21
Ahojky,tak to Kristýnka naštěstí na bábovky zapoměla asi.
Nenosí mi je ani se nedožaduje tak snad nezačne to by se mi těžko vysvětlovalo že až bude venku moc teplíčko. Jinak jsem jukla na diskuzi vztekání a vzdor a jsem tedy moc ráda že holka nic takového nedělá.Ale co není může brzy být tak musím v přísnosti setrvat jak povolím už je to čertisko. |
| manka | 12680 |
|
|
15.1.2006 15:55:51
jj, přesně jak píšeš, k tomu ještě Cipísek pravidelně tak jednou týdně donese kyblík s lopatkou a dožaduje se jít na písek, stylem "na písek chtěla, bábovky Tomík dělat!" :-)))
|
|
|
15.1.2006 15:16:12
Tak já souhlasím z tím aby už bylo teplo.Začínám nenápadně pokukovat po kalendáři kdy že se to asi tak může stát že začnou kvést první kytičky.
Také už se těšíme na písek na bábovky a sluníčko nás bude příjemně hřát do zad. |
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek
Macramé workshopPraha 9 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.